Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet ebroşum gelicem heralde adet olursam bu hafta sonu 2 hafta sonra istanbuldayım rahim filmi için.... bir gece ansızın kapını çalabilirim yani:))))

kızlar bi arkadaş sormuşta,cevap verende olmamış heralde,diğer topiclerden,soğan kürüne hangi tarihte başlıyosunuz,ben çok düzenli kullznmadım,bide unuttum,yanlış bişey söylemim.

evet canım,bende çok sevindim,dünden beri arıyorum,açmıyodu tlfnu,dedim heralde durum kötü,morali bozuk ki,açmıyo,ama korktuğum gibi değilmiş,pztesi gitmiş dr a,içi rahatlayıncada,dün bütün gün uyumuş,geç görmüş aradığımı.
sizede bişey demedim,moralinizi bozarım diye,iyikide dememişim.
evet ebroşum gelicem heralde adet olursam bu hafta sonu 2 hafta sonra istanbuldayım rahim filmi için.... bir gece ansızın kapını çalabilirim yani:))))

kuzum,eğer sana adresi vermediyse ben verim hemen.
ümraniye ye giderken sağda,dönerken solda.sempatiksalakcinni

günaydın herkesee,geçmişe bakayımm kimse yokken
slm canım benim nasılsın

canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebeğin
birsencim çok sevindim canım inşalalh tutnur bebeğin
yanlış okumadım pozitif yazıyor değil mi?yaşasınhihoyyyt
slm güzleim nasılsın

slm kardelenim nasılsın balım
mavi için çok sevindiğm maşallah inşalalh hepimiz için herşey güzel olur

herkesin işi var galiba başka yerlerde bende çıkıyorum
sonra görüşürüz

turkuaz portakalın durumunu yazmışta ona bakarken kaçırmışım seni tatlım a.s.bir de ben bu dr işini ne yapacağım bilmiyorum kibilmiyorumkismilebenim dr ilaçları kesiyoruz bu ara dr bul durumuna baktır zamanımız azaldı dedi ama ben cidden çok korkuyorum ben iyi bir dr bulamadım bahanesi buluyorum geçen bana koca kayseri de bir dr bulamadın ya helal olsun dedi nasıl yeneceğim ben bu korkuyu bana bir akıl verineyvahedigeldismileo masayı görünce elim ayağım boşalıyor vallahi elimde değil:1no2:

kızlar bi arkadaş sormuşta,cevap verende olmamış heralde,diğer topiclerden,soğan kürüne hangi tarihte başlıyosunuz,ben çok düzenli kullznmadım,bide unuttum,yanlış bişey söylemim.
canım adet bitiminden itibaren 7 gün başlanıp 15 gün günde iki kez... sonra adet oluyosun adetin bitince 3 adete 10 gün kala başlaıp 10 gün yapıyosun canım biraz karışık ama anlatabildim umarım....

delüüü gaccııııı bulurm ben şimdi öyle... walla ebrarın beni bulması lazım ben beşiktaş iskelesini biliyom sadece:roflol:

yok canım ya işleri bıraktım ama şimdide nat atıyo bazen izin vermiyo
sen napıyosun canım
hep mi bıarktın,bugünlük falan mı?
ben aynıyım canım,her ayki gibi bekleme dönemine girdik,hayırlı ve istediğimiz sonucu alırız inş.

flancım,kendini mümkün mertebe rahatlatmalısın,oraya çıkmaktan başka çaremiz olmadığına göre bunu başarmalısın.kendine en iyi ilaç gene kendinsin aslında,şu beyin varya,gerçekten çok başka,bak ben boynumda önemli bi problem olmadığını öğrenince ağrım kesildi mesela,çünkü beyne korkulcak bişey yok sinyali gitti,ama baştan öylemiydim,acaba ne olcak,ne çıkcak,daha bissürü örnek var beyinle ilgili,sende bilirsin zaten,fazla söze ne hacet.
oranın fakültesini iyi diye duymuştum ben.

hoşbuldum flancım bende iyim nasıl oluyum
hoşbuldum turkuzım kzı bende alırım seni nereye gidicen dert etme balım

hep bıraktım canım yaa yoruluyorum bide şimdi doktor işimiz felan var
inşalalh bekeldiğin sonucu alırsın balım

canım ban dr yumurtalarında sorun yok büyüklükleri de iyi demişti ama ben yaştan dolayı tedirginim ya ne olur ne olmaz diye başka tür bir şey uyguluyorum zamanına falan da dikkat etmiyorum hergün yemeğin yanına soğan salatası yapıyorum üzerinede sumak serpiyorum böyle bir kür de var ama sanırım 15 gün uyguluyor ara veriyor sonra tekrar başlıyorsun ama biz ailecek soğanı sevdiğimizden ben hemen her gün yapıyorum yine de yanlış bilgi vermeyeyim iyice bir araştırılması lazımboshayallersmile

şekerler hepinize teşekkür ederim sizler ve dualarınız olmasa destek vermeseniz hiçbirimiz başaramayız Allahım hepimiz birden olunca sesimize yanıt veriyo inşallah verecekte ben ayın 5 de yaptırmıştım bugün net adet günüm dr progestanın iğnesini verd, bide 0.4 lük cleaxan verdi cuma tekrar gidecem test yaptırmaya tekrar sagolun canlarım açığım ama arada gelip bakıcam malum kaynanamla yaşıyorum biraz işlerim var.

adetin bitince den sonrasını daha açık alim mi?

kız beşiktaş iskelesi nere,ümraniye nere,üsküdar iskelesinde bari bekle.kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…