ayy canom benim yaa ben bugün seni arıycaktım sonra izinli olduğunuz geldi aklıma inan tam ararken vazgeçtim yoğun birgün geçirmişsiniz cano
rica ederim kuzum nedemek nice senelere inşallah
pelinim önemli değil kuzum anlıyorum zaten telden girdiğini
buarada annen nasıl oldu kuzum
ayy cano yoruldun demek peki kafana göre bişey bulamadınmı
herşey otemiz kalbine göre olsun canım arkadaşım
nabersin kuzu karşılaşamadık beklemedin arkadaşını işin çok galiba :jeyyar:
neyse çok öptüm seni
ayy canım inşallah vardır yaa ne çok istiyorum hamiş olmanı
yarın müjde verirsin inşallah bitanem
ayy canım kıyamam yanlızmı kaldın
buarada babaannen nasıl oldu daha iyidir umarım opuyorumnanaktan
bir ara kaçtım çünkü malzemem geldi teslim aldım eksik alırsam patron kızar sonra:mymeka:eşim meşim demiyor adam fırçayı basıyor vallahi
bende kaçmış bulundum,zile basıldı,halılar geldi sandım,değilmiş,kargo,kredi kartı getirmiş.
ya ben şu olaya çok kızıyorum,neden kargolar bizim kimlik no muzu alıyolar,çok yanlış değil mi,baksınlar,doğru kişiysek versinler,ama almasınlar,numaramız kimlerin eline geçiyo bilmiyoruz ki,kötü işer,amaçlar içinde kullanılmaz mı?
bu arada alamadıom kargoyu,kimliğim eşimde kalmış,taaa geçenden,iğneye giderken bana yük oluyo diye ona verdiydim,(çanta götürmüyodumda giderken)iğneyi bilem vurmuyolar nufus cüzdansız bu arada.,ehyliyetttede soyadım farklıymış,vermediler.:dilcikar:
kızlar merhabalar nasılsınız
iyidir canım sende ne var ne yok?a.s.
neolsun işteyim maalesef nasıl gidiyo
kardelenbahar,canım tam çıkıyodum,nasılsın?
görüşrürüz inş.öpüyorum.
flancım daha önce sordum mu bilmiyorum unuttum kusara bakma senin problemin neydi
yok gülüm önemli değil kısaca anlatayım benim durumum biraz farklı benim 13 yaşında bir oğlum var bir müdettir bebek istiyorduk ancak bu arada sıkıntı stres derken ben panik atak hastalığına yakalandım uzun süre boğuştum bu hastalıkla ilaç kullanmak zorunda kaldım şimdi şükür toparladım ilaç kesiyoruz bu ilaçlar da biraz riskli ilaçlar olduğu için yarım doz kesebiliyoruz her seferde kasım sonu aralık başı gibi kounmayı bırakacağız bir aksilik olmazsa inşallah:Saruboceq:işte aybaşında da dr.gideceğim son durumuma baktıracağımbilmiyorumkismile
bir ara kaçtım çünkü malzemem geldi teslim aldım eksik alırsam patron kızar sonra:mymeka:eşim meşim demiyor adam fırçayı basıyor vallahi
slm kızlar acile çıkmam gerek kızımı okula götürecem dr gittim sonuç 13,78 pozitif ama çok küçük 2 gün sonra kontrol dedi progestanın iğnesi ile cleaxen 0,4 lük verdi inşallah hayırlısı neyse sonra gelirim öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?