Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet kan pıhtılaşmam var canım bikaç şey daha var.Bilmiyorum hangisinden

bebiş yoruyor kuşum hamilesin allahın izniyle
bak sana söz hamiş oldugun netleşsin resmimi değişcem yaş pasta koycam:roflol::roflol:

n diyen bile olmamış sagolun ya.
neyse ben alıntılarımı yaptım.yemekten sonra yazarım artık..

canım hoş geldin seni gördümde eşim yokmu kafamı bıraktı bende yemeketen sonra hasret gişdeririz kız bebek figürlerini yapamıyorum ne olcek

bi hoşgeldin diyen bile olmamış sagolun ya.
neyse ben alıntılarımı yaptım.yemekten sonra yazarım artık..

aaaaaaaaaaaa öyledeme şekerim ya üzülürüm ama hoşgeldin bebişim ne var ne yok afiyet olsun canımopuyorumnanaktan

Kıslar 1000.mesaj kime denk gelirse onun bu sene bebeği olcak inşallah.Ne dersiniz deneyelimmi

bebiş yoruyor kuşum hamilesin allahın izniyle
bak sana söz hamiş oldugun netleşsin resmimi değişcem yaş pasta koycam:roflol::roflol:

kız bari doğum lekesi tost olsa küçük olur yaşpasta çok büyük olur sonra ben çocuğa nasıl anlatırım :gitme: eyvahedigeldismile mafoldumben

kız 1000. mesaj diye bişey olmaz ki sayfa olur o sayfayada hepimiz sıgarız:)

kız bari doğum lekesi tost olsa küçük olur yaşpasta çok büyük olur sonra ben çocuğa nasıl anlatırım :gitme: eyvahedigeldismile mafoldumben

bir tosti teyzen vardı dersin aklı fikri yemeklerdeydi dersin onun tostuna pastasına sana hamileyken baka baka tost pasta oldun cıktın dersin:roflol::roflol:

doğru yaa ama hepimiz sığmayız yinede o zaman 1000.sayfanın ilk mesajı olsun
şimdi oldu bak tamam kuşum
inşallah canımm ya inşallahh

Allah ıyılık versın canımm napıyosun baklım ne var ne yok aliştın mı yeni çevrene evine

kız cevre bana alışsın :roflol:memnunun cok şükür bizde korunmayı bıraktık calışmalara devam ediyoz yeni evimizde:kedi:

e ben şimdi bırakıp gidemem 1000.sayfayı beklerim

kardelen kız niye konuşmuyon sen şimdi oturdun 1000. sayfayı beklıyon demi seni uyanık seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…