kızlar çayı illa beraber içmeliymişiz,gelcem birazdan.
sagol canımm inşalahh hayırlısı...
üzüldüm senın adına canımm ama herseyde vardır bı hayr Rabbımın bir bildıgı vardır mutlaka peki ama düşüklerın sebebı ne yanı daha dogrusu bellı bı sebebı varmı..
bak tosti şimcik hamişsem bebişte tost gibi bi doğum lekesi çıkarsa o zaman sana bananeyi göstertirim ama ya asıl banane yorgunum bilmiyom iğnelermi yapıyo ama 2-3 gündür yorgunum lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
n diyen bile olmamış sagolun ya.
neyse ben alıntılarımı yaptım.yemekten sonra yazarım artık..
bi hoşgeldin diyen bile olmamış sagolun ya.
neyse ben alıntılarımı yaptım.yemekten sonra yazarım artık..
DERİN SU TOSTI NASILSINZ kızlarrr..
evet kan pıhtılaşmam var canım bikaç şey daha var.Bilmiyorum hangisinden
Kıslar 1000.mesaj kime denk gelirse onun bu sene bebeği olcak inşallah.Ne dersiniz deneyelimmi
bebiş yoruyor kuşum hamilesin allahın izniyle
bak sana söz hamiş oldugun netleşsin resmimi değişcem yaş pasta koycam:roflol::roflol:
kız 1000. mesaj diye bişey olmaz ki sayfa olur o sayfayada hepimiz sıgarız:)
kız bari doğum lekesi tost olsa küçük olur yaşpasta çok büyük olur sonra ben çocuğa nasıl anlatırım :gitme: eyvahedigeldismile mafoldumben
kız 1000. mesaj diye bişey olmaz ki sayfa olur o sayfayada hepimiz sıgarız:)
inşallah canımm ya inşallahhKıslar 1000.mesaj kime denk gelirse onun bu sene bebeği olcak inşallah.Ne dersiniz deneyelimmi
kendi adıma konuşim ben iyiyim cok şükür senin gibi denemelerdeyim canım :kedi:
bir tosti teyzen vardı dersin aklı fikri yemeklerdeydi dersin onun tostuna pastasına sana hamileyken baka baka tost pasta oldun cıktın dersin:roflol::roflol:
şimdi oldu bak tamam kuşumdoğru yaa ama hepimiz sığmayız yinede o zaman 1000.sayfanın ilk mesajı olsun
inşallah canımm ya inşallahh
Allah ıyılık versın canımm napıyosun baklım ne var ne yok aliştın mı yeni çevrene evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?