Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar anca geldim yemek faslı uzun sürdü koçişle

ben geldim amma çok kaynatmışsınız ezgim_ez sende hoşgeldin bi ara kayboluyon neler yaptın niye gelmedim bakem kız

Son düzenleme:
hoşbulduk teşekkürler bende sizi ilk kez görüyorum katıldığımdan berivereliniortak

dogrudur coktandır burdayım ama cok az gelıyorum bır ıkı aydr fazla gıremıyrm once dersanem vardı sonra da işe başladım hala ders çalışyrm kpss var kasımda oyuzden böyle işte bu arada 1.5 yıldr evlıym 8-9 ay oldu bebiş isıyrz ama yok daha peki sen....?

yeşillikle yok ilaçlı yok hormonlu :umursamaz:

kız biz ne yicaz ya en iyisi ben memlekete gidiyim çok şükür topragımız var kendim yetiştirip kendim yiyim bari en azından stresli ortamdan kaçarız demi gelsin yeşillikler gelsin köy hayatı oh be ne güzel benimkini kandırsamda acaba memleketemi gitsek

olur olur merak etme.Benim durumum pek iç açıcı değil.5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var.:sinifsinif:

ben geldim amma çok kaynatmışsınız ezgim_ez sende hoşgeldin bi ara kayboluyon neler yaptın niye gelmedim bakem kız

hoşbulduk canımm ya gelemıyrm fazla ders calışyrm malum sınav var kasım da bızım hayırlısıyla su sınavı bı atlatsam ama işe başladıgımdan berı doğru duzgun çalışıyrm 5 de eve gelıyrm yemektı bulşıktı derken yorgun duşüp uyuyrm valla bu işe başlamam ıyımı oldu kotumu bılmıyrm hakkımzda hayrlısı artık..

şekerler ye bişi sorucam sağ köşede yeni etkinlikler oluşmuş benim kinde katılmıyo yazan yerde 1 yazıyo nededimde katılmadılar çok şaşkınım akannehir

Allahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN

slm kızlar anca geldim yemek faslı uzun sürdü koçişle

kız tosticim gözünü seviyim şu resmi kaldır tost resmini kız zaten diyetteyim kaldırmzasn seni yerim haberin ola sen nasılsın görüşmeyeli şekerim görüşemiyoruz hiç bu aralar

bak bu olur sevtunum valla en ıyısı gercekten hıc bıseye guven kalmadı yok sebzede hormon yok et bıseyler var ıçımız ıçımz yıyo yanı..

iyiyim ne olsun dişlerimle uğraşıyorum hergün dişçideyim çok yoruldum sıkıldım bir an önce bitse :roflol:

canım zordur çok şükür benim yolum oruya düşmüyo allahım yardımcın olsun balım ya kız gelipte elini tutuyummu bakalım

Son düzenleme:
kız tosticim gözünü seviyim şu resmi kaldır tost resmini kız zaten diyetteyim kaldırmzasn seni yerim haberin ola sen nasılsın görüşmeyeli şekerim görüşemiyoruz hiç bu aralar

kız ellemeyin ne olur benim tostuma:roflol:
iyiyim cok şükür sen nasılsın topladın mı kendini biraz dahazemuszemus

canım ya umarım kazanırsın ama arada sırada uğrada merak ettirme bizi

Kuru fasulyenin kabukları kardelencim yaa yine çıktılarkafamçokkarıştı
eşime sordumda,eski fasülyeyse çıkar kabukları dedi,bende çok anlamamda,benim herif aşcı olunca,bazen bana şöyle yap,böyle yap der.
biz iki ayrı bölgeden olunca,aslında çok değişik yemek türleri ama,çok şükür bi problem yaşamadık şimdiye kadar.

kardelen türban sorunu yokki artık sınavlara türbanlı girilecek
ya ales te kaldırıldı ama,daha diğerleri için kesin bişey söylemediler ki.
anladım canım.
ya editörlere yaz işte,kullanamıyorum smilleri diye,aşağıda yok mu şikayetler için tıklayın diye.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sanki kendi az konuşuyor da
eşim çok titizdir. herşeye yorum yapar sağolsun kaynana diyorum ben ona klava:
bende derim kaynana diye,üstelik benim eşim,dışarıdan görene göre çok sesiz ve sakindir,ama eve gelince bi canavara dönüşüyo.delikafadulden

canım,nerelerdesin,işe mi başladıydın sen,ben unuttum galiba,kolay gelsin,sınavları napcan peki,çalışabiliyon mu bari?
diğer durumlardan ne var,ne yok,eşinin testlerinden çıkmayanlar çıktı mı?

aminnn canımm aminnnn ne güzel dua etmişsın...

kıslar selamlarr...geçmişi okuyorum haylaaa:))
eşim gelir birazdan...yemekten sonra devam edicem öptüm hepinizi...

ayy sağol kardelencim yani sorun bende değil fasulyelerde hımmm

Ay bu beren Saat gerçekten çok yapmacık ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…