Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet hanımlar biraz daha seri lütfen bekleme yapmayalım:roflol:

evet kızlar son 3 sayfa ay cok heyecanlı
kızlar ya şaka bir yana keşeke bu gerçek olsa ilk sıradakı hamiş kalmış olsa vallahı kim olursa olsun kendim hamile kalmış gibi mutlu olurum

ana bende kafayı yedim kız 997 sanıyom ondan acale ediyon bu akşam ögrenelim diye bu anca yarın akşama bellii olur :roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenşakkıdı

bende korktum bi an benim mesajlardamı gerden geliyo diye.Bence hızlı olursak bu gece yakalarız

ana bende kafayı yedim kız 997 sanıyom ondan acale ediyon bu akşam ögrenelim diye bu anca yarın akşama bellii olur :roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenşakkıdı

kız sen hakkaten süpersin bayıldım sana hahahahahahaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile

inş.bu ay gelir bebişin,sende sıkıntılarından kurtulursun canım.
bende bu ay gene doğal deniyorum,tabi iğnelerle,olmassa aşılamaya müracat etcez artık.
bi hoşgeldin diyen bile olmamış sagolun ya.
neyse ben alıntılarımı yaptım.yemekten sonra yazarım artık..
canım yaaaa,ben alıntıları alırken sen yoktun,sonrada çaya gittim,fırsat olmadı,gel affettirim kendimi.Şeniz
eşinmi diyo onu ooooooooooooooohihoyyyt
evet,eşim diyo,arada eser.:asigim:
Kıslar 1000.mesaj kime denk gelirse onun bu sene bebeği olcak inşallah.Ne dersiniz deneyelimmi
bana denk gelmiceği kesin.
kızlar,konu sahibinin msj sayısı yazıyo ya,hadi bakalım,kim yolluyo 1000 i
doğru yaa ama hepimiz sığmayız yinede o zaman 1000.sayfanın ilk mesajı olsun
o hoooo,benim 250.sayfa bile değil,napcaz o zaman?:uhm:

nasıll yaaa bende 478 amaa nıyeee oyleeee
sayfadaki msj alma sayına göre değişiyo canım,benimki maksimum,yani 40 msj bi sayfada.
sağ köşede bana katılmayan birivar ne dedimde katılmıyo şaşkınım yaaaaaaaaaaaa
canım,o senin katılmadığın olabilir mi acaba?

Semra,ben seni ilk geldiğin akşam biraz terslediydim,umarım kırgınlığın geçmiştir,çok gergin bir günümdü,tamda tedavi aşamasında olunca,aslında elimden geldiğince dikkatli yazmaya çalışırım ama.gel öpim seni.Şeniz

canım,o senin katılmadığın olabilir mi acaba?

ben hiç bişeyi işeretlemedimki amaaaa

evet,eşim diyo,arada eser.

ay canım hep böyle olursunuz inşallah:içelim:

hayır olsun inşallah canım..kendine yor bence:)ben bu ay için ümitli degilim sevtunum.yinede Allahtan ümit kesilmez tabi.
kıss gelde sinir et nolcak delü:)aman bıkmışım tüm müşterilerden zaten bide sen sinir et:))
gel ben sana çay yaparım fırından kek falan alırım canımŞeniz
evet çok var öyle olan yaa...bide 6 aylık olmuş hee:))
aminnn cnm benimmmŞenizagzına saglık.
hayır olsun inşallah canım.kuş görmek iyidir güzel haberdir derler.inşallah bebişinin habercisidir turkuazımŞeniz
tamamdır ablam çok sağol Allah razı olsun uğraşıyorsun bu kadar hakkını helal et...
sizden de Allah razı olsun kızlar inş en yakın zaamanda Rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasip etsinn...
Allah senden de razı olsun ne demek cmmmmŞeniz
canım ya valla hiç karşılaşamıyoruz bişey konuşamıyoruz ya..çok öptüm pelinim.kıs senin msn bende yoktu dimi özelden yollar mısın cnm sakıncası yoksaŞeniz
oyy oyy bnm canımm..uykusuzmuşta..olacak o kadan dimi yerim ben o melegini senin MAAŞALLAH anası gibide güzel kısımızzz
azcık kötüyüm canım ya bugün yine dişçideydim ölçü aldılar çok iğrenç bir şey anca kendime gelebildim ohaoldumsmile
ıyy evet ya bende dişçiye gitmeyi hiç sevmiyom semracım.midem altüst oluyo kusuyom hep((geçmiş olsun cnm.

kardelencim senin teklifin sonuçlanması çok uzun sürer.Herkesin farklı farklı.Ya herkesin sayfa nosu aynı değilmi bende onu anlamadım.

tamam anladım peki bugünlük onu standart yapsanız olmazmı acep

canım benimya ben hatırlıyamadım ama önemli değil beni kırdığını farkedipte yazman benim için çok önemli en iyi arkadaş hatasını bilen arkadaştır ama tekrarlıyorum hatırlıyamadım gel bende seni öpem kuzum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…