canım benimde bilgim yok ondan cevap vermedim:1hug:[/QUO
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok üzüldüm bennnnnnnnnnnnnnn:roflol:
niye dalga geçtin şimdi sen ben anlamadım :umursamaz:
niye dalga geçtin şimdi sen ben anlamadım :umursamaz:
ne dalgası kız şeker olumsuz olmasına üzüldüm yanlış anlaşılıp kırdıysam özür dilerim canım opuyorumnanaktan
ne dalgası kız şeker olumsuz olmasına üzüldüm yanlış anlaşılıp kırdıysam özür dilerim canım opuyorumnanaktan
Estağfurullah canım yanlış anladım galiba evet heyecandan neyi nasıl okuyorum bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne 3 sayfası yaaa daha 957 deyiz
ana bende kafayı yedim kız 997 sanıyom ondan acale ediyon bu akşam ögrenelim diye bu anca yarın akşama bellii olur :roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenşakkıdı
ana bende kafayı yedim kız 997 sanıyom ondan acale ediyon bu akşam ögrenelim diye bu anca yarın akşama bellii olur :roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenşakkıdı
inş.bu ay gelir bebişin,sende sıkıntılarından kurtulursun canım.kardelenım canım benım ya nasılsınn valla işe başladım evet ama bu sefer dogru duzgun ders çalışamıyrm bakılm hayırlısı diğer konulara gelınce testlerde bısey cıkmadı canım hepsı temız.. sperm testı en son yuksek cıkmıstı ıyıye gıdıyo demıstı dokr sonra 3 aylık bı tedvi verdı 3 ay boyunca hem ilaç tedavısı hem de düzenli ilişki önerdi gebelık olmassa 3 ay sonra test yaparz tekrar sonuca göre aşılama yada tüp bebek hangısı uygun olursa onu yaparız dedı baklım 1 ayı gıttı olmadı bu ıkıncı ay adetıme 1 hafta var bakalım nolucak sonuc beklıyrz oyle işte canım... sen naptın senın durumlar nasıl...
canım yaaaa,ben alıntıları alırken sen yoktun,sonrada çaya gittim,fırsat olmadı,gel affettirim kendimi.Şenizbi hoşgeldin diyen bile olmamış sagolun ya.
neyse ben alıntılarımı yaptım.yemekten sonra yazarım artık..
evet,eşim diyo,arada eser.:asigim:eşinmi diyo onu ooooooooooooooohihoyyyt
bana denk gelmiceği kesin.Kıslar 1000.mesaj kime denk gelirse onun bu sene bebeği olcak inşallah.Ne dersiniz deneyelimmi
o hoooo,benim 250.sayfa bile değil,napcaz o zaman?:uhm:doğru yaa ama hepimiz sığmayız yinede o zaman 1000.sayfanın ilk mesajı olsun
sayfadaki msj alma sayına göre değişiyo canım,benimki maksimum,yani 40 msj bi sayfada.nasıll yaaa bende 478 amaa nıyeee oyleeee
canım,o senin katılmadığın olabilir mi acaba?sağ köşede bana katılmayan birivar ne dedimde katılmıyo şaşkınım yaaaaaaaaaaaa
kız sen hakkaten süpersin bayıldım sana hahahahahahaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile
hayır olsun inşallah canım..kendine yor bence:)ben bu ay için ümitli degilim sevtunum.yinede Allahtan ümit kesilmez tabi.Herkeze iyi günler diyorum bebeler gününüz güzel geçsin canlarım bir okuyum dedim geçmişi maşallah gene coşmuşunuz he kız derinsu bugün seni rüyamda gördüm haberin olsun topige giremiyomuşum ben bir arkadaş dediki bana aaaaaaaa haberin yokmu dedi derinsu hamile kız dedi çok sevindim haberin ol kız merak etme seni hafiye gigi bulurum canım öyle huylarım var anlıcagın bakalım beni görünce tanıyabilicekmisin seni bir gelemde oraya sinir edem beni kov ordan eger biri gelir seni sinir ederse bilki benim bende o sektörde çalıştım çok sorunlu adam sinir oluyo he kız bu ay bide bakmışsın hamilesin he bak hamile olursan dondurmamı isterim he
evet çok var öyle olan yaa...bide 6 aylık olmuş hee:))kızlar annemin bir gün arkadaşı kadın var 47 yaşında hamileymiş sok oldum heee kadın menapoza girdiğini sanıyomuş bi de biraz şişman farketmemeiş de karnım ağrıyo diye doktora gitmiş bir öğrenmiş ki 6 aylık hamileymiş... bu arada bir sürü ilaç falan içmiş kadında tansiyon sorunu varmış... ama bebek çok iyiymiş maşallah.... Rabbim ol dedimi bişeycik olmuyor... kocasına da 60 yaşında 2 tane çocukları 3 tane de torunları varmış....
aminnn cnm benimmmŞenizagzına saglık.kış işşallah canım ya bazen bana malum oluyo diyolarya ondanım yani allahıma şükürler olsun içime dogan oluyo vallahi bak kızlar işşallah tez zamanda hepimizde şişeriz he dua edelim arkadaşlar bir gün herkeze haber verelim burda olsunlar içimizden ne geliyosa birbirlerimize diyelim rahmetli babam derdiki agızdan çıkan söz allah katında kabul görürümüş mesela perşembe günü herkez burda olsun her zamanki gibi işleri olanlar işlerini bıraksın içimizden nasıl geliyorsa herkez dua etsin amin diyelim mesela ilk dua benden olsun hadi gerisi gelir işşallah nasip olursa selati tefficiye başlıcam ben şu kırkım bir çıksın allahıma ellerimi açıp dua edicem dicemki rabbim duy sesimi beni kapından boş çevirme kapına geldim okadar acizimki sana karşı rabbim beni affet işledigim günahlarım için benim ve eşimin boynunu bükük bırakma rabbim benimde olsun evlatlarım onları alıyım kucagıma doya doya öpeyim sarılıyım sevinci içime sıgmasın yuvamı şenlendir eşimi mutlu ediyim ailemi mutlu ediyim kucagımı boş bırakma rabbim 2 tane melek gönderdin bana azda olsa tattım anneligi yavrularımı yanına aldın sana boynum kıldan ince rabbim sen insanın taşıyamacagı yükü yüklemezsin rabbim acımı hafiflet tez zamanda bana çifter çifter evlatlar ver rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allahım senin aşkına peygamber efendimiz muhammet mustafanın aşkına açtıgım ellerimi boş çevirme yarabbim biz aciz kulların için bizede anneligi tez zamanda tattır hamile olanlara saglıklı hamilelik hayırlısıyla kucaklarına alsınlar sag saglim hamile kalamayanlarada tez zamanda evlat hasretini dindir yarabbim insanlara bebek kıyafetlerine bakmaya imrendirme yarabbim millete degilde bir gün kendimize almaya nasip et yarabbim acımızı dindir evlatlarla evimizi şenlendir eli ayagı saglıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbi duy sesimiziiiiiii
hayır olsun inşallah canım.kuş görmek iyidir güzel haberdir derler.inşallah bebişinin habercisidir turkuazımŞenizhayıra çıksın inş
anaaa öyle dedim de aklıma gördüğüm rüya geldi,kızlar salonuma üç güvercin yuva yapmış ama ben iki tanesini gördüm oklava alıyorum bunların burda ne işi var evi mahvediyorlar diye,biyandan da kendi kendme düşünüyorum yazık günah diyorum ama sonra gidiyor mu güvercinler onu hatırlamıyorum işte yaa hayırdır inş
Allah senden de razı olsun ne demek cmmmmŞeniztamamdır ablam çok sağol Allah razı olsun uğraşıyorsun bu kadar hakkını helal et...
sizden de Allah razı olsun kızlar inş en yakın zaamanda Rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasip etsinn...
canım ya valla hiç karşılaşamıyoruz bişey konuşamıyoruz ya..çok öptüm pelinim.kıs senin msn bende yoktu dimi özelden yollar mısın cnm sakıncası yoksaŞenizcanım dün telefondan bakıyodum size işim cıktı yazmadan cıktım nasılsın bu arada...opuyorumnanaktan
birsencim okudugum kadarıyla hamileymişsin allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktan
derinim senide göremiyorum özledim canım seni...opuyorumnanaktan
ebrarım sen nasılsın canım fazla giremiyorum cok özledim hepiniziopuyorumnanaktan
tugcem kardelenim halem bersum ve diger kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah kocaman öpüyorum siziopuyorumnanaktan
oyy oyy bnm canımm..uykusuzmuşta..olacak o kadan dimi yerim ben o melegini senin MAAŞALLAH anası gibide güzel kısımızzzslm güzeller
evli mutlu çocuklu ve uykusuzum :) nolcak halim bilmiyorum sizlerle muhabbet için gliyom ce eee demeden gidiyom kızımın yanına oyy bi düzene girseydik gece 2 de başladık sabah 7 ye kadar kızımla uygraştık durduk .. ayy ok yakınmayım kızlar iszde kızmayın bana olurmu inanın ki uykudan dolayı böyle konuşuyom yoksa çok tatlı yaa rabbim sizlerede nasip ederde görürsünüz inş herşeye katlanıyo insan halada uyumadım gündüz de misafivardı off offf neyse hadi ben kaaçayım gene kib öptm hepinizi geçmişe bakamıyom malesef
ıyy evet ya bende dişçiye gitmeyi hiç sevmiyom semracım.midem altüst oluyo kusuyom hepazcık kötüyüm canım ya bugün yine dişçideydim ölçü aldılar çok iğrenç bir şey anca kendime gelebildim ohaoldumsmile
Semra,ben seni ilk geldiğin akşam biraz terslediydim,umarım kırgınlığın geçmiştir,çok gergin bir günümdü,tamda tedavi aşamasında olunca,aslında elimden geldiğince dikkatli yazmaya çalışırım ama.gel öpim seni.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?