canıkm zordur çok şükür benim yolum oruya düşmüyo allahım yardımcın olsun balım ya kız gelipte elini tutuyummu bakalım
aminnn canımm aminnnn ne güzel dua etmişsın...
beren saatin yerine sevtuna demişlerdi oda şimdi olmaz 40 çıkmadı demiş
belli mi olur anacım ben genede kaçım dedim :roflol::roflol:kız tosti,ben senin yerini biliyom deyince,akşam hemen kayboldun,kız kötü emellerime alet etmicem,korkma bacım.:teselli:
Allahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN
ayy sağol kardelencim yani sorun bende değil fasulyelerde hımmm
kız tosti kaldır şu resmi şimcik canımız falan çeker yorgunum yapmaya gözümde kesmez hemde tokum ama tostu severim
bide bence çok ağır ateşte pişirmek gerek,harlı oluncada atıyo olabilir,tam emin değilim ama bundan.
allah seni ne etmesin hemi çok güldüm vallahi he okuyunca iyiki varsınız ya sizler sayesinde moral buluyorum canlarım benim hepinizede teker teker teşekkür ederimki bu kötü günümde yanımda oldugunuz için allah hepinizden razı olsun canlarımkız ellemeyin ne olur benim tostuma:roflol:
iyiyim cok şükür sen nasılsın topladın mı kendini biraz dahazemuszemus
banane banane naniknaniknaniknaniknaniknanik
sagol canımm inşalahh hayırlısı...canım ya umarım kazanırsın ama arada sırada uğrada merak ettirme bizi
olur olur merak etme.Benim durumum pek iç açıcı değil.5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var.:sinifsinif:
allah seni ne etmesin hemi çok güldüm vallahi he okuyunca iyiki varsınız ya sizler sayesinde moral buluyorum canlarım benim hepinizede teker teker teşekkür ederimki bu kötü günümde yanımda oldugunuz için allah hepinizden razı olsun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?