- Emoji Skoru
- 49
- Puanlar
- 733
Direk bana özel mesaj gönderseydin kimse alınmayacaktı Derinsucum
ya kızlar şimdi ben yarın test yaptıracam ya dün 13.78 çıkmıştı yarın ne olması gerekir
biliyom be tatlım sen sıkma canınıŞenizderincim sen merak etme hergün birsiri sorunlarla uğraşıyoz ben mesela alıntı yapmaya pek fırsat bulamıyom gündüz kaynanam akşam eşimle kızım anca toparlanıyoz ama seni seviyoruz 1-2 gün gelmezsen merak edeceğimiz kişiler arasındasın canım
yok kuzum nıye kusura bakayım kendı adıma yanı varsa sıkıntı dıle getrmek lazım içine atmak ii bşy degıl sen en ıyısını yapıyrsun sen yazdıktan sonra ben derın su naslsın yazdım gor:kedi:mdinnnn kızz
ya kızlar şimdi ben yarın test yaptıracam ya dün 13.78 çıkmıştı yarın ne olması gerekir
dün mü önceki gün mü yaptırmıştın kıs iyi düşün...
en az 28 falan çıkması gerek sanırım.
neyse uzatmayalım en iyisi.Ama ben çıkıyorum birazdan gelicem tarzı mesajlara cevap yazmıyorum pek gelicek yine konuşuruz diyorum o andada kim varsa selam vermeye çalışıyorum.Herkese iyi geceler çok kaldım bugün gözlerim yaşardı artık
neyse uzatmayalım en iyisi.Ama ben çıkıyorum birazdan gelicem tarzı mesajlara cevap yazmıyorum pek gelicek yine konuşuruz diyorum o andada kim varsa selam vermeye çalışıyorum.Herkese iyi geceler çok kaldım bugün gözlerim yaşardı artık
ezgim çalışmıyon dimek tembel kuş seni:)şaka şaka..çalış canım yaa..keşke benimde böyle fırsatlarım olsada çalışsam..bi açıkögretime yazıldım onu da yapamadım.daha dogrusu kredilerim iyi gidiyodu ama sınavlara girmedim bi süre sonra salladım anlıcagın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?