Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay benden pes daha 1000 ede var zaten.Gözlerim ağrıdı gece bakarım kaça gelmişizaklinialirimsmile

CANIM İNSALLH YA HAYIRLISI herşeyınn
hımm sayfamı bende degıştrmiştım sayfa sayısı anladımm canımm

Canım,şu an yazcam msj 9580 mesela,bu hepimizde aynıdır,sayfalar farklı sadece

ıyy evet ya bende dişçiye gitmeyi hiç sevmiyom semracım.midem altüst oluyo kusuyom hep((geçmiş olsun cnm.[/QUOTE]

ay ay sen gel onu birde bana sor ölüp ölüp diriliyorum her defasında allahtan dişçim çok iyi anlayışlı bir bayan kaydirigubbakcemile3

kardeloşum olsun canım sen herzaman diyosun zaten rastladıgında..sitem ettigim halde yinede bikaç kişi dışında önemsememiş kimse...herkesin canı sagolsun ne diyim ...alınma gücenme günümde de degilim kıslar ben böyle şeylere önem veriyorum biliyosunuz...arada kaçar bende kaçıırıyom hoşgeldin demiyom bazen unutuyorum ama böyle olunca kasti gibi oluyo...ben arkanızdan da konuşmak istemiyorum,kardelen49 cnm geçmişte birsürü yorum yaptım senin için ve bazı bikaç kişi için daha..ama bi önemseyip sagol bile demiyosun.ben herzaman oturamayabilirim ama gözümden kaçmıyo hiçbişey...yeni bi tartışma başlatmak için yazmadım kızlar ama muhabbet ne kadar koyu olursa olsun herkes bi hoşgeldini hakediyo umursamaz olmayalım lütfen..topicten soguyorum böyle olunca...

E ben yazana kadar kızlarda yazınca,4 msj eksik yazmış olmuşum.

bu arada muhabbetinizi böldüm cidden kızlar kusuruma bakmayın...neşelisiniz ne güzel..bende geldim sitemler ediyom böyle olsun istemezdim ama üzüldüm ve dile getridim mazur görün emi..kimseyi kırmak için demiyorumopuyorumnanaktan

DERNSU nasılsın canım öncede yzdım ama cevap cermedın kız yoksa sen benı begenmıynmubayanssulusmile

lütfen böyle şeyler yazma canımya siteye girdiğim gibi gözümün ilk aradığı kişilerden birisin seni ben üzdüysem kendi adıma özürdilerim opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

ya ben şimdi ne desem şaırdım derincim,burda herkez seni sever eminim.

Derinsu herhangi bi kastım yok zaten olamazda farkında olmadan atlamış olabilirim.Banada her zaman herkes cevap vermiyo.Ama birinde vermezlerse öbüründe veriyolar.Kimseye kırılmıyorum ben.Özellikle niye benim adımı verdin anlamadım.İnşallah bundan sonra dikkat ederim.Özürdilerimmafoldumben

DERNSU nasılsın canım öncede yzdım ama cevap cermedın kız yoksa sen benı begenmıynmubayanssulusmile
yok kıss mesaj yazıyodum gördüm yazıcaktım yoksa öptüm ezgim.dersler nasıl gidiyo fıstıkŞeniz
lütfen böyle şeyler yazma canımya siteye girdiğim gibi gözümün ilk aradığı kişilerden birisin seni ben üzdüysem kendi adıma özürdilerim opuyorumnanaktan
ay yok tatlım özür dilenecek bişey yok biliyorum yazıyosun cnm...üzülme sen aşkolsunŞeniz
ya ben şimdi ne desem şaırdım derincim,burda herkez seni sever eminim.

kardeloşum biliyom bende herkesi seviyom..ayrıca sevmeyende olsa normla bişey herkes herkesi sevmek zorunda degil tabi de...ben bikaç kişiden çoktandır hiçbi mesajıma cevap alamayınca üzüldüm sadece ondan cnmcım.

derincim sen merak etme hergün birsiri sorunlarla uğraşıyoz ben mesela alıntı yapmaya pek fırsat bulamıyom gündüz kaynanam akşam eşimle kızım anca toparlanıyoz ama seni seviyoruz 1-2 gün gelmezsen merak edeceğimiz kişiler arasındasın canım

Direk bana özel mesaj gönderseydin kimse alınmayacaktı Derinsucum

yok kuzum nıye kusura bakayım kendı adıma yanı varsa sıkıntı dıle getrmek lazım içine atmak ii bşy degıl sen en ıyısını yapıyrsun sen yazdıktan sonra ben derın su naslsın yazdım gor:kedi:mdinnnn kızz

cnm özür dilenecek bişey yok yanlış anladın sen beni lütfen üzülmeni istemem asla...
ben seni önemsemiyo olsam ismini vermezdim bunada inan...zaten ne kasıtın olacak ki canım böyle düşünme...neden bi tek seni dedim söyliyim..geçmişte sadece çoklu alıntılarımda sanada yer veriyorum hep ama hiç cevap alamıyorum..olabilir belkide geçmişi tam okuyamıyosundur bilemiyom...üzdüysem ben özür dilerim asıl kardelencim.yanlış anlaşılmak istemem...

ya kızlar şimdi ben yarın test yaptıracam ya dün 13.78 çıkmıştı yarın ne olması gerekir

hiç çalışmıyom desem yerı DERINSU yaaa işe başladım ya astım herseyı yaffff nolcek böleee kuzummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…