aaa olurmu kardelenim proflara güvenirim kız sevtunda profya şimcik yazık onlara sormadım diye küzmesinler ondan öyle dedim tostiyide yalnız bırakmayak yorum yapsın ya zaten bura olmazsa inanın yalnız hissediyom kendimi bi eşim bi sizler merak ediyonuz zaten :gitme: :gitme: :gitme: mafoldumben bilmiyorumkismile
şimdi de maç açtı:)benim eşimde onu izliyo şeker ama eşine söyle böyle yapmasın anca akşamları görüşüyoruzlmaz:
tmm cnm iyi haberler getirirsin inşallah ...kızlar benim çıkmam lazım malum sabah erken kalkacam hepinize iyigeceler yarın sonucu bildiririm bye
slm kızlar nasılsınız bırsenım cok sevındım cnm ya ınsallah yrn degerlerın katlanır verırsın müjdeyı
kıdemlı kardelen bı msneye baksana kuzum sana bısıy sorcam
tosticim hiç konuşmadık canım nasılsın..
merhaba canım araya girmek istemedim siz konuşurken
iyiym sen nasılsın
iyiyim cnm benim..nasıl oldu kardeşin.gelişme varmı düzeliyomu bacagı canım...hoşbulduk derınım ıyıyım cnm kardesımın yanındayım sen nasılsın
kızlar ben cıkıyorum grş yarın birsen güzel haberlerini beklıyoruz yarın için allah yardıncın olsun canım
derincim kusura bakma canım yarın görüşelim inş. sevtun semra ugurböcegi öpüyorum iyi geceler
şimdi de maç açtı:)
yok kıs karışmıyo aslında oturmama...demin dedi sadece ben bakıyım biraz yatıcam dedi..bende kızlara yazıyom dedim...arada çagırıyo bazen gitmiyom tabi:)
benin eşimde karışmaz sağolsun oda zaten oyun oynuyo plesteyşın da bilmem bilirmisin o makineyi
kızlar ben cıkıyorum grş yarın birsen güzel haberlerini beklıyoruz yarın için allah yardıncın olsun canım
derincim kusura bakma canım yarın görüşelim inş. sevtun semra ugurböcegi öpüyorum iyi geceler
afeddddddddddd hoşgeldin kısss ay bi gidemedim sütümü ısıtmaya..içip yatayım hatta ben uykusuzum biraz..ebuşumda gelmedi ya(((
ayyy sussss bilmez miyim..korkulu rüyammmo makine benim pis kara kutualsanaalsanasmileannelerinde bıraktık almıyom eve.ama oraya gidince afedersin suyunu çıkarıyolar kaçlara kadar kalkmak bilmiyoklava:
merhaba kızlar naslsnız geçmişe daldımmmm yaaaa...
merhaba kızlar naslsnız geçmişe daldımmmm yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?