Mavim hoşgeldin taze hamiş nasılsın
kızlar ben cıkıyom benim cıkmam lazım evimin işleri duruyo biraz size bakıyım dedim
ben kactım bayyyyyy
hadi kolay gelsin sana tatlım opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben cıkıyom benim cıkmam lazım evimin işleri duruyo biraz size bakıyım dedim
ben kactım bayyyyyy
ben kactım bayyyyyy
yat canım dinlen bol boll yapma iş güç bi süre bolbol c vitamini al bu seferki gripp çok fena baştan önlemini al ballı limon yap iç canım inşallahh bebişin saglıkla sıhhatle kucagına gelecekk rabbimm korusun ikinizide aa yeni farkettimm canımm çalışıyomuşsunn sennn yatamazsınnn tabii çalışırkenn zorr olsun rabbim verir sabrını inşallah çok yormasınlarr senii iştee mümkün mertebe dinlendirsinlerr yoksaa ben gelirimm onlarınn yanına bakkk duramazlarr çenemdennn hahahah inşallah güzel olacak herşey canımmhoşbulduk canım valla bu ara pek kendimi güçlü hissetmiyorum sürekli yatasım var çok halsizim hasta olurum diye korkuyorum bakcek kimsem yok inşAllah olmam şimdi işteyim bende bebişte iyidir inşAllah pek bi anladığım yok cumartesi gitcem tekrar gel dedi bakalm bende merak ediyorum
memnum oldum canım Şeniz
rabbimm büyükkk aleynammm herşeyy yoluna girecekk inşallahhh tedavinide olacan allahın izniyle allah razı olsun görümcende senle berabermişşş alırsınız eşinide kaynanayıda kafayahoşbuldum hayalim hamd olsun bugünlerimize
şükrediyim elimdekilerddee gidiyo nankörlükmü yapıyom nedir anlamadım
sagol canım sen nasılsın
evet görümcem konuşmuuş sagolsun zaten konuşmasa ben konuşacaktım dedi sen bişe söyleme sinirle agzından yanlış bişe cıkar kırgınlık olmasın
canım ya benim cabam hayırlı saglıklı evlatlarım olsun başkada bişe istemiyom eşimle cocuklarımla saglıkla huzurla imanla yaşamak uzun ömürle İNŞALLAH EVİMDE OLMASIN GÖZÜM YOK EVDE
BİZ KİRA VERMİYOZ EV KAYNANAMIN E TABİ BEKAR KAYNIMDA VAR EVLENDİYİNDE KİRASININ YARISINI BİZ VERCEZ KOCAMDA KİRA VERCEYEMİZE KİRA ÖDER GİBİ EV ALALIM DİYO
TAMAMDA ŞİMDİ BU DEVİRDE EV ALMAK KOLAY DEYİL BEN 3 YILDIR BEBEK DİYE İNLİYOM ŞİMD EV ALAIRSDA BİZİMKİ NASIL TEDAVİ OLIYIM HANGİ PARAYLA DEVLATTTE Bİ YERE KADAR BELKİ BENDE ÖZELE GİTCEM DİMİ AMA COK PARA GİDİYO CANIM MİLYON DEYİLKİ MİLYARLAR LAZIM
GÖRÜMCEMLE DERTLERİMİZ< AYNIYA BENİ ANLIYO SAGOLSUN
BAKIYIM SON OLARAK NE OLCEK HERŞEYİN HAYIRLISI
NE YAPSAMDA RABBİM VERECEK BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM CANIM RABBİME TESLİM ETTİM KENDİMİ ALLAHIM NASIL HAYIRLI GÖRÜYOSA ÖYLE OLSUN
ALEYKÜM SELAM
İNŞALLAH hayalim İNŞALLAH
canım benim sorun 1.5senedir bende aynı.bebiş istiyoz olmuyo.uyusam rüyamda uyansam aklımda hiç çıkmıyo anlıcan.kocişte işte.evde tek başıma kukuma kuşu gibi oturuyorum bende..:hulya:
görüşmek üzere.....![]()
yat canım dinlen bol boll yapma iş güç bi süre bolbol c vitamini al bu seferki gripp çok fena baştan önlemini al ballı limon yap iç canım inşallahh bebişin saglıkla sıhhatle kucagına gelecekk rabbimm korusun ikinizide aa yeni farkettimm canımm çalışıyomuşsunn sennn yatamazsınnn tabii çalışırkenn zorr olsun rabbim verir sabrını inşallah çok yormasınlarr senii iştee mümkün mertebe dinlendirsinlerr yoksaa ben gelirimm onlarınn yanına bakkk duramazlarr çenemdennn hahahah inşallah güzel olacak herşey canımm
rabbimm büyükkk aleynammm herşeyy yoluna girecekk inşallahhh tedavinide olacan allahın izniyle allah razı olsun görümcende senle berabermişşş alırsınız eşinide kaynanayıda kafaya
ev borcu öderken zor olur tabii tedavi haklısın kuzumm önce bebişin gelsinn sonra ev olur inşallah kiradada deyilmişsinn çok şükürrr rabbimm gönlüne göre versinn inşallahh
canımm şimdiden bu kadarr takma kafana sonra içinden çıkamaz duruma düşersinn rabbimm büyükkk elbet verecekkk gittinmi dr a herhangi bi tedavi bişey yapıyormusunn
hadi gayı çıktım ben....
görüşürüz sonra....
selamlar kızlar
kahvemi aldım geldim sonunda yemekdi ev işiydi derken anca :içelim:
biri bana özet geçsin son 1 haftayı bakayım :1rolleyes:
selamlar kızlar
sağol tatlım ne olsun işte eve dün akşam geldim yemekdi ev işiydi derken anca oturdum fırsat buluphoşgeldin canım nasılsın?a.s.annen daha iyiymiş çok sevindim daha da iyi olur umarımolumunekankayizsmile
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasınıda versin anneciğine
aminnn canımmm valla ikiz istiyom aslındada bakması çokk zorrr var başımızdaa rabbimm inşşallah sanada ikizz nasip etsinnn belli olmazz kuzuu sen bir beklersin rabbimm ikiz verirr rabbimm saglıkla sıhhatle kucagına almayıı nasipp etsinncanım benim ya ne kadar iyisin Allah razı olsun senden inşAllah Mevlam isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hele size ikiz üçüz nasip etsin inşAllah hep böyle ediyorum dua haberiniz olsun sonra kalınca bana kızmayın kaydirigubbakcemile3
işte fazla yormamaya çalışıyorum kendimi ama ne kadar olsada evdeki gibi olmuyo tabi bakalım hayırlısı
inşşallah rabbim tez zamandaa yollsın bebişini canımm piko içinn sogan kürü dene canım allah şifasını verir inşallah çok yakında alacazz güzell haberlerinii bol boll çalışma yappgittim hiç gitmez olurmuyum?
pko dedi laparoskobi önerdi,sol tüpüm hafif tıkanıkmış oda rahim filmi çekilirken açılmış.enfeksiyon varmış onada antibiyotik verdi kullandım....laparoskobiden sonra %80 şans verdi.
inşallah laparoskobiden sonra anneliğe terfi ederim.....:Saruboceq::CüvCüv:
selamlar kızlar
Kız hale sen hamilemisin kızzzzzzzz içime öyle bi his doguyo bak
yok canım kızmak yok halem takılmıştır sana
bizim topicde kızmak olmaz sende anlarsın zamanla tatlım :teselli:
kardelenım ılk ıgnenı olmussun cnm hadı hayırlısı umarım buay gelır mınısın
halem hamıle olabılırmıssın ay hadı ınsallah cnm ıhmal etme bı test yap cnm sen
ebrarım dua lıstesı tamammıs sen banada yaz derınden senden bölüver benımde duam gecsın adetım dün bıttı
buarada kızlar esım bgn doktoru arıcak yrn ızınlı oldugu ıcın dıyor yrn olabılırse hsg daha ıyı olur doktora sorucak bakalım ne dıcek
umarım tmm der benım ıcınde ıyı olur naz yaparım benımkıne herseyı ona yaptırırım saka bıyanayanımda olması ıyı olcak
birsenim hayırlı olsun canım inşallah yumurtan bugün çatlar da beben göbişine konar canım.....
derinim geçmiş olsun canım ilaç kullanma ama emi nolur nolmaz yani... hep gecikiyor deyip ilaç kullanan ama aslında hamile olan insanlar var.....
canım seni umutlandırmak istemem adet belirtileriyle hamilelik belirtileri başta karışıyor birbirine ama inşallah hamilesindri canım....
:teselli: :teselli:
vereliniortak
bende bende
kaydirigubbakcemile3
canım birde protein c var bir de homosistein diye bir test var pıhtılaşma için aklında olsun bana yapılmıştı....
yürüü be halem
ebrarım homosistein diye de bir test var canım yukarda da yazdım aklında olsun tekrarlayan düşüklerin nedeni olabiliyormuş....
Allah kabul etsin canım....
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:kedi::kedi::kedi:
kızzz Allah görümcenden razı olsun onun da olmuyomuş heralde tez vakitte rabbim bebesini göndersin ona da... Ayyy ne kadar çok var Yarabbim sen bilirsin sonumuzu hayır eyle....
Allah kabul etsin canım...
kardeloş hayırlı olsun anacım inşallah bu sefer gelir miniğin... kız folbiol vermiş dr ama folbiol folik asit ilacı bende kullanıyom... pıhtılaşma şle alakası yok yani sen yine coraspin kullan bence.....
iyiydir canım bana sorduysan geçmişe yolculuğa çıktım....
kız senin kuvvet toplaman lazım öyle kahvaltı etmeden olmazzzz yürü bakem kahvaltı et hemenç....klava:
cokacimcoook cokacimcoook
kız bende izliyom heee sinir oluyom aynen....klava:
günaydın canımmm....a.s.
yat canım dinlen bol boll yapma iş güç bi süre bolbol c vitamini al bu seferki gripp çok fena baştan önlemini al ballı limon yap iç canım inşallahh bebişin saglıkla sıhhatle kucagına gelecekk rabbimm korusun ikinizide aa yeni farkettimm canımm çalışıyomuşsunn sennn yatamazsınnn tabii çalışırkenn zorr olsun rabbim verir sabrını inşallah çok yormasınlarr senii iştee mümkün mertebe dinlendirsinlerr yoksaa ben gelirimm onlarınn yanına bakkk duramazlarr çenemdennn hahahah inşallah güzel olacak herşey canımm
rabbimm büyükkk aleynammm herşeyy yoluna girecekk inşallahhh tedavinide olacan allahın izniyle allah razı olsun görümcende senle berabermişşş alırsınız eşinide kaynanayıda kafaya
ev borcu öderken zor olur tabii tedavi haklısın kuzumm önce bebişin gelsinn sonra ev olur inşallah kiradada deyilmişsinn çok şükürrr rabbimm gönlüne göre versinn inşallahh
canımm şimdiden bu kadarr takma kafana sonra içinden çıkamaz duruma düşersinn rabbimm büyükkk elbet verecekkk gittinmi dr a herhangi bi tedavi bişey yapıyormusunn