slm canım hş.g nasılsın[/hoşbuşduk benimde pek keyfim yok gece gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben burdayım konuşmak istersen.Geçmiş olsun rahatsızmıydı babaannen
hayırdır canım senin neyin var
hayırdır canım senin neyin var
İnşallah babaannen en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Ya bu sene kpssye gireyim dedim eşim yok dedi.Şİmdide Diyanet eleman alıyomuş ama benim kpss sonucum yok çünkü sınava giremedim salak gibi fırsatları tepiyorum sonrada 30 yaşına gelmişim niye bi baltaya sap olamadım diye kızıp duruyorum kendime:mymeka:
evet cnm o dediginden oldum bile mahvoldumm offfffffffffffffff:çok üzgünüm:canım seni yine duman altı yapıcaklar demek allah yardımcın olsun
dün uyuyakaldın hee bende diyorum niye gelmedi olsun canım sen iyi olda gerisi mühim değil .bende bugün kalamıycam cano adetim bugün söküldü karnım filan çok ağrıyo busefer niye böyle oldu anlamadım misafirde geç gitti yoruldum erken yatıcam .özledim seni ama inşallah yarın görüşürüz opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
canım hoşgeldin nasılsın?evindemisin yoksa annenlerdemisin
ya kusura bakma çıkıcam ben karnım çok fena yatıyım zaten bugün erken kalktım ve çok yoruldum .inşallah yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
ay cnm yaa.babaannecigine çok çok geçmişler olsun tatlım.inşallah komadan çıkar bian önce..Allah yardımcısı olsunebrarcım çok konuşmaya ihtiyacım vardı bugün kimsecikler yok 1 ii 1 kötü şey oldu paylasmak istedim kiseleri bulamadım ama yinede anlatayım gören yazar inşallah ii den baslayayım ben burdan gidince eşim bana süpriz yaptı oda geldi eve çok mutlu oldum çok güzeldi kötü şey yani benim buraya erken gelmemi sağlayan şey babaannem hastalandı komada yatıyo ondan geldim bu yüzden çok konuşmak istiyordum dertleşmek için ama kimse bulamıyorum :gitme:mafoldumben
İnşallah babaannen en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Ya bu sene kpssye gireyim dedim eşim yok dedi.Şİmdide Diyanet eleman alıyomuş ama benim kpss sonucum yok çünkü sınava giremedim salak gibi fırsatları tepiyorum sonrada 30 yaşına gelmişim niye bi baltaya sap olamadım diye kızıp duruyorum kendime:mymeka:
ah kardelencim..fırsatları hepimiz tepiyoruz..ben başkalarını dinleseydim bugün sigortasız bi işte çalışıyo olmazdım..ve de babam okutmuş olsaydı kesin ögretmen olurdum...benim konu farklı tabi senden...beni okutmadılar çok aglamama ragmen...o kadar çok ideallerim vardı ki anlatamam...kapasitemde vardı ama olmadı işte...şimdi oldum 28 yşımda...okuyamadım ama şuandaki tek hedefim iş konusunda kendime ait bir magaza açmak..Allah herkesin gönlüne göre versin...sende üzülme canım inşallah eşin düşünür ve senin istedigin kararı verir.
yettim gari derincim geçmişi okuyodum dadlum yeni geldim eve kardelen ne yapıyon dadlum gribim biraz daha kötüye gidiyo ya:2::2:
sen fena üşütmüşsün evi temizlerken ç:tesellik dikkat et kendine
KARDELENCİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA NE OLDU BABANNENE CANIM YA:teselli::teselli:ALAHIM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN BACIM YA:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim babaannem değil way arkadaşımızın babaannesi beyin kanaması geçirmiş.Ben babaannemi hiç görmedim ben doğmadan ölmüş:çok üzgünüm:
anladım canım kusura bakma dikkat etmemişim benimkini yatırdım uyudu herüfüm he :icecream::icecream: rahat rahat yazışıyorum çok şükür sizinle yaşasın kötülük:roflol::roflol::roflol::roflol:
benim eşimde yattı ama söylene söylene dediğine göre internet manyağı olmuşum artık görüşemiyormuşuzkaydirigubbakcemile