• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ben burdayım konuşmak istersen.Geçmiş olsun rahatsızmıydı babaannen

yok canım ya yaşlıyda ama öyle bi hastalığı yoktu tansiyonu çıkmış gece yanında kimsede yokmuş sabaha kadar beyin kanaması gecirmiş babam hastaneye zor yetiştirmiş

hayırdır canım senin neyin var

İnşallah babaannen en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Ya bu sene kpssye gireyim dedim eşim yok dedi.Şİmdide Diyanet eleman alıyomuş ama benim kpss sonucum yok çünkü sınava giremedim salak gibi fırsatları tepiyorum sonrada 30 yaşına gelmişim niye bi baltaya sap olamadım diye kızıp duruyorum kendime:mymeka:

gelen gidiyo hanımlar kimse konuşmıycakmııııııbilmiyorumkismile

canım seni yine duman altı yapıcaklar demek allah yardımcın olsun
dün uyuyakaldın hee bende diyorum niye gelmedi olsun canım sen iyi olda gerisi mühim değil .bende bugün kalamıycam cano adetim bugün söküldü karnım filan çok ağrıyo busefer niye böyle oldu anlamadım misafirde geç gitti yoruldum erken yatıcam .özledim seni ama inşallah yarın görüşürüz opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

canım hoşgeldin nasılsın?evindemisin yoksa annenlerdemisin
ya kusura bakma çıkıcam ben karnım çok fena yatıyım zaten bugün erken kalktım ve çok yoruldum .inşallah yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
evet cnm o dediginden oldum bile mahvoldumm offfffffffffffffff:çok üzgünüm:
valla uyuyakaldım canom..bugünki hapıda demin içtim.yanıma almayı unutmuşum..hoş orda içseydim kötü olurdu heralde çok başım dönüyo çünkü..birazdan bende yatarım...oyy misafirin geç gitti demek..canom misafirlerin çok maaşallah yaa güzel bişey tabi ama inan yoruluyo o güzelligin yanında.bide misafirine görede degişiyo cano kimisi var yorulsanda olsun diyosun ama..neyse diger türleri demiyim:))öptüm canom seni..bende çok özledim kız ne çok laıştık yaa dimi..bigün konşlmadan edemiyoz heeeolumunekankayizsmile
ebrarcım çok konuşmaya ihtiyacım vardı bugün kimsecikler yok 1 ii 1 kötü şey oldu paylasmak istedim kiseleri bulamadım ama yinede anlatayım gören yazar inşallah ii den baslayayım ben burdan gidince eşim bana süpriz yaptı oda geldi eve çok mutlu oldum çok güzeldi kötü şey yani benim buraya erken gelmemi sağlayan şey babaannem hastalandı komada yatıyo ondan geldim bu yüzden çok konuşmak istiyordum dertleşmek için ama kimse bulamıyorum :gitme:mafoldumben
ay cnm yaa.babaannecigine çok çok geçmişler olsun tatlım.inşallah komadan çıkar bian önce..Allah yardımcısı olsun:((bu arada eşin nereye geldi noldu anlamadım ama sen sevinmişsin gerisi önemli degil öptüm canımopuyorumnanaktan
İnşallah babaannen en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Ya bu sene kpssye gireyim dedim eşim yok dedi.Şİmdide Diyanet eleman alıyomuş ama benim kpss sonucum yok çünkü sınava giremedim salak gibi fırsatları tepiyorum sonrada 30 yaşına gelmişim niye bi baltaya sap olamadım diye kızıp duruyorum kendime:mymeka:

ah kardelencim..fırsatları hepimiz tepiyoruz..ben başkalarını dinleseydim bugün sigortasız bi işte çalışıyo olmazdım..ve de babam okutmuş olsaydı kesin ögretmen olurdum...benim konu farklı tabi senden...beni okutmadılar çok aglamama ragmen...o kadar çok ideallerim vardı ki anlatamam...kapasitemde vardı ama olmadı işte...şimdi oldum 28 yşımda...okuyamadım ama şuandaki tek hedefim iş konusunda kendime ait bir magaza açmak..Allah herkesin gönlüne göre versin...sende üzülme canım inşallah eşin düşünür ve senin istedigin kararı verir.

sevtunnn napıyosun kısss niye konuşmazsın hiçbilmiyorumkismile

hap birazdan etkisini gösterir offf.boshayallersmile

yettim gari derincim geçmişi okuyodum dadlum yeni geldim eve kardelen ne yapıyon dadlum gribim biraz daha kötüye gidiyo ya:2::2:

DERİNSUCAM KIZ ÇOK MERAK EDİYORUM SENİ BİR YÜZÜNÜ GÖSTER BE GÖRİYİM NE DERSİN BEN AÇIGIMDA :kedi::kedi: İSTERSEN BENDE SANA KENDİMİ GÖSTERİRİM :kedi: NERDESİN BACIM YA

KARDELENCİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA NE OLDU BABANNENE CANIM YA:teselli::teselli:ALAHIM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN BACIM YA:Saruboceq::Saruboceq:

KARDELENCİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA NE OLDU BABANNENE CANIM YA:teselli::teselli:ALAHIM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN BACIM YA:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim babaannem değil way arkadaşımızın babaannesi beyin kanaması geçirmiş.Ben babaannemi hiç görmedim ben doğmadan ölmüş:çok üzgünüm:

ana bak gene ben yazıp ben okuyorum he delümüyünm ney alıcagınız olsun hemi hepinizin bensiz elti çekiştirmekmi kız insan beni beklerdi demi en iyi eltiye kirbit suyu be:oklava::oklava: ah hepsini verseler elime acımam döverim he:mymeka::mymeka::mymeka: yaşasın kötülük kötükedihüsokötükedihüso eltim olucagına keşke görümcem olsaydı doktor 15 gün yatıcan demiş inananın bebege bişey olsa üzülürüm ama eltime bişey olsa hiç üzülmem allahım günah yazmasın çok kırıldım ana çok kinim okadar çokki vallahı çocugunu bile sevmiyorum he hiç bilmem öptügümü kucagıma aldıgımı eltime kinim agır basıyo ne deyim:kızgın::kızgın::kızgın:

Son düzenleme:
canım benim babaannem değil way arkadaşımızın babaannesi beyin kanaması geçirmiş.Ben babaannemi hiç görmedim ben doğmadan ölmüş:çok üzgünüm:

anladım canım kusura bakma dikkat etmemişim benimkini yatırdım uyudu herüfüm he :icecream::icecream: rahat rahat yazışıyorum çok şükür sizinle yaşasın kötülük:roflol::roflol::roflol::roflol:

anladım canım kusura bakma dikkat etmemişim benimkini yatırdım uyudu herüfüm he :icecream::icecream: rahat rahat yazışıyorum çok şükür sizinle yaşasın kötülük:roflol::roflol::roflol::roflol:

benim eşimde yattı ama söylene söylene dediğine göre internet manyağı olmuşum artık görüşemiyormuşuzkaydirigubbakcemile

benim eşimde yattı ama söylene söylene dediğine göre internet manyağı olmuşum artık görüşemiyormuşuzkaydirigubbakcemile

dedim eşime bir leptop alaım sana dedim işin için çok iyi olur dedim adam demezmi leptop alsak acaba sanamı banamı yarar dedi normalde hiç kalmıyosun başından geliyosun yataga diyor leptop alsak onuda yataga sokarsın diyo adam haklı vallahı:roflol::roflol::roflol: arkadaştan geldik hemen açtım açmasaydın dedi hatrım kalırdı kızdı yatmaya gitti he dedi ben otursam başına kıyameti koparırsın dedi bende o bir takım dedikodu dedim hadi dedi git ne halin varsa gör dedi kız bu adam sizi kıskanıyomu ne bagımlılık yaptı dedi bu kadınlar kulübü dedi ne yapıcam senle dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X