Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ben dr söyleyip te çektirdim ama sevkli değildi özel deçektirdim

ve bu arada hsg yi geçen ay çektirdim dr ara verdi tedaviye çünki bu film sonrası hamile kalma olasılığı artıyormuş ben şimdi onu bekliyorum inşallah işe yararda

allah korktuğunla karşılaştırmasın inşallah her şey istediğin gibi sonuçlanır ama kendini bu kadar strese sokma

ALLAH razı olsun canım işallah dediğin gibi rabbim korktuğumu başıma vermez ama hersey rabbimden gelir şu testlerin hepsini bi yaptırabilirsem içim rahat edcek yarın başlıyorum işallah ALLAHIM izin verirse:49::49::49:

ve bu arada hsg yi geçen ay çektirdim dr ara verdi tedaviye çünki bu film sonrası hamile kalma olasılığı artıyormuş ben şimdi onu bekliyorum inşallah işe yararda

nerde çektirdin ve ücreti ne bide ağrılı falan oldumu cvplarsan sevinirim cnım işallah işe yarar

ALLAH razı olsun canım işallah dediğin gibi rabbim korktuğumu başıma vermez ama hersey rabbimden gelir şu testlerin hepsini bi yaptırabilirsem içim rahat edcek yarın başlıyorum işallah ALLAHIM izin verirse:49::49::49:

amin canım ne kadar dır bebiş istiyon

Elaezel ben cumartesi günü hsg çektirdim özel çektiriyorsun sana çok güzel bir yer tavsiye edebilirim çektireceksen eğer çok rahat geçti ve hiç acı duymadım.Fındıkzadede radyomar var çapayı geçtikten sonra müthiş bir yer çok korkuyordum fakat çok kolay bir filmmiş

Elaezel ben cumartesi günü hsg çektirdim özel çektiriyorsun sana çok güzel bir yer tavsiye edebilirim çektireceksen eğer çok rahat geçti ve hiç acı duymadım.Fındıkzadede radyomar var çapayı geçtikten sonra müthiş bir yer çok korkuyordum fakat çok kolay bir filmmiş

canım çok tesekürler benim dr gerek görmedi hsg yi ama ben çektirmek istiyorum ücreti nekadar

nerde çektirdin ve ücreti ne bide ağrılı falan oldumu cvplarsan sevinirim cnım işallah işe yarar

canım sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben tokat tayım medikal park diye özel b i hastanede çektirdim 150 lira tut tu ağrılıya gelince herkaze göre değişiyo öyle tahammül edilmryecek bişey değil aynen adet sancısı gibi yani beni hiç zorlamadı tabi kendini çok kasmayacaksın ki kolay geçsin ama öyle korkacak bişey yok emin olbuna helede bir kaç kez alt tan muayne olduysan hiç sorun yok

bende yeni çektirdim öyle ağrı filan yok aynen dediğin gibi millet korkutuyo

canım çok tesekürler benim dr gerek görmedi hsg yi ama ben çektirmek istiyorum ücreti nekadar

Yukarıda istenen tahlillerinde ne olduğunu yazdım sanırım okumadın

Bu arada bendende doktorum istemedi ama ben kendim yaptırmak istedim.Ücreti 320 tl eğer başka yerdede çektirecek olursan C kollu makina olmasına dikkat edersen canın yanmaz bende ne ağrı ne kanama olmadı.

canım 16 aylık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım yani hep istedim işallah tez zamanda olur hepimizin:16:

isteyen ve bekleyen biri için çok uzun bi zaman gibi geliyo ama bence hiç stres etme daha önünde uzuzn bi zaman var eminim allah sesini duyar her şeyin bi zamanı var her halde canım

Yukarıda istenen tahlillerinde ne olduğunu yazdım sanırım okumadın

Bu arada bendende doktorum istemedi ama ben kendim yaptırmak istedim.Ücreti 320 tl eğer başka yerdede çektirecek olursan C kollu makina olmasına dikkat edersen canın yanmaz bende ne ağrı ne kanama olmadı.

tamam canım tesekürler yazını okudum beni bilgilendirdin sence hsg pıhtılasma(aca mtfhr)karyotip falan hariç bizim durumumuzdakiler için başka ne testleri var hormon testi falan var ama benden sanırım onu istemedi dr verdiği kagıtta bişey daha yazıyo tam okuyamadım kan bişey sanırım kan testleri falan yazıyo ama dediğim gibi tam okuyamadım işallah öledir kanımda benim brucella vardı dr o önemlideil dedi yinede bidaha bakmasını istiyorum ama yapacaklarmı kan testi falan bilmem işalah yaparlar tüm testlerimi:26:

iyi geceler kızlar allah isteyen dileyen her keze bebişleri üçer üçer nasib etsin inşallah hepimize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Madem sana tam detaylı bakılacak eşinede bakılsın derim ben eğer morfoloji bozukluğu yada dna kırıklığı varsa diye onunda dna sına baktırın için rahat eder.Senin için bunlar yeterli diye düşünüyorum.

Madem sana tam detaylı bakılacak eşinede bakılsın derim ben eğer morfoloji bozukluğu yada dna kırıklığı varsa diye onunda dna sına baktırın için rahat eder.Senin için bunlar yeterli diye düşünüyorum.

canım eşimede bakıcaklar karyotip testinde dr öyle söledi ama morfolojiden bahsetmedi dna kırıklığı nedemek bilmiyorum oda genlerle iligili falan heralde yardımın için çok tesekürler

Son düzenleme:
canım şöyle bir göz gezdirdim
pcdenmi kkdanmı anlamadım sürekli takılıyo
zaten kaçsaattir elektrikler kesikti giremedim sinir oldum
sen napıyosun nerelerdesin bitanem

Back
X