canım ben dr söyleyip te çektirdim ama sevkli değildi özel deçektirdim
ve bu arada hsg yi geçen ay çektirdim dr ara verdi tedaviye çünki bu film sonrası hamile kalma olasılığı artıyormuş ben şimdi onu bekliyorum inşallah işe yararda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben dr söyleyip te çektirdim ama sevkli değildi özel deçektirdim
allah korktuğunla karşılaştırmasın inşallah her şey istediğin gibi sonuçlanır ama kendini bu kadar strese sokma
ve bu arada hsg yi geçen ay çektirdim dr ara verdi tedaviye çünki bu film sonrası hamile kalma olasılığı artıyormuş ben şimdi onu bekliyorum inşallah işe yararda
ALLAH razı olsun canım işallah dediğin gibi rabbim korktuğumu başıma vermez ama hersey rabbimden gelir şu testlerin hepsini bi yaptırabilirsem içim rahat edcek yarın başlıyorum işallah ALLAHIM izin verirse![]()
Elaezel ben cumartesi günü hsg çektirdim özel çektiriyorsun sana çok güzel bir yer tavsiye edebilirim çektireceksen eğer çok rahat geçti ve hiç acı duymadım.Fındıkzadede radyomar var çapayı geçtikten sonra müthiş bir yer çok korkuyordum fakat çok kolay bir filmmiş
nerde çektirdin ve ücreti ne bide ağrılı falan oldumu cvplarsan sevinirim cnım işallah işe yarar
amin canım ne kadar dır bebiş istiyon
Elaezel ben cumartesi günü hsg çektirdim özel çektiriyorsun sana çok güzel bir yer tavsiye edebilirim çektireceksen eğer çok rahat geçti ve hiç acı duymadım.Fındıkzadede radyomar var çapayı geçtikten sonra müthiş bir yer çok korkuyordum fakat çok kolay bir filmmiş
canım çok tesekürler benim dr gerek görmedi hsg yi ama ben çektirmek istiyorum ücreti nekadar
canım 16 aylık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım yani hep istedim işallah tez zamanda olur hepimizin![]()
Yukarıda istenen tahlillerinde ne olduğunu yazdım sanırım okumadın
Bu arada bendende doktorum istemedi ama ben kendim yaptırmak istedim.Ücreti 320 tl eğer başka yerdede çektirecek olursan C kollu makina olmasına dikkat edersen canın yanmaz bende ne ağrı ne kanama olmadı.
iyi geceler kızlar allah isteyen dileyen her keze bebişleri üçer üçer nasib etsin inşallah hepimize![]()
Madem sana tam detaylı bakılacak eşinede bakılsın derim ben eğer morfoloji bozukluğu yada dna kırıklığı varsa diye onunda dna sına baktırın için rahat eder.Senin için bunlar yeterli diye düşünüyorum.
ben iyiyim kuzumherkese hayırlı akşamlar
ablaaaaaa seni görüyorum altta hoşgeldin nasılsın![]()