- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramıza hoşgeldin canım
bizim listemiz var zaten boncuk arkadaşımız ekler seni olurmu
oyy kıyamam ya nezor hepde soğuk havaları bulur
inşallah gelmez bitanem allahım gönlüne göre versin stres yapma ama
selam kuzu gel öpeyim seni hasret giderelim olurmu![]()
ablacım ablalarım canların cigerlerim böbreklerim gözlerim kız bir daha abla sözü dinlemezsem ahanda böle yapın bana
fazla dövmeyin acır canım ona göre önce hanginize geliyim dayak yemek için![]()
abla sözü dinlemiyeni pataklıycam sevtun gibiyok canım,dinlemiyo kimse abla sözü,hele sevtun,asla dinlemiyo
haklı ama boncuk,gene ben bişey dicem,kötü kadın müzeyyen olcam ama,kimse geçmişe göz atmadığı için,kim ne demiş,kimin ne derdi var göremiyo,bazen sırf o anlık bişeyler yazılıyo,oysaki burda daha anlamlı paylaşımlar yapılıyodu bi zamanlar.(geçmişe bakanlar,paylaşımları paylaşanlar sözümden dışarı)lütfen alınmayın.
evet malesef,naptın,düzeldi mi pc,yapıldı mı,yoksa gene delikanlınınkini mi aşırdın:82:
senin bu ay son mu ilacın?
bugün aleyna da dr a gitcektiş,görümcesinin de sonuçları alıncaktı,inşallah müjdekli haberlerle döner.
sevtunum boşa uğraşma bu herüflere yaranılmaz israfcı olsak daha iyiydi belkikız inan anlamamışım gözümden kaçmış tadı yok be eşimde zaten kızdı ne aldın diye bende dedim 1 tl aldım şimdi tavan yapmış sanada yaranılmıyo dedim oda zaten yarım kiloyu anca yiyoruz kaç tl olursa olsun diyo tadında yensin yeter dedi kız bu adama yaranamadım anacım ya
evi toplarken gümüşlügümün uzununa kuru yarıları koymuştım ne yapayım kilerim yok adam görünceamanın dedi hanım bu ne sen ne yapmışsın savaşmı çıkacak dedi bu kadar şeyi almışın bende dedim ekonomi kocacım dedim adama yaranılmıyo he gıcık ne olcek
elalen hanımın ekonomik olsun diye ugraşıyo buda bulmuş böylesini beyenmiyo kız öylelerini dövücen hakediyolar hebalkonum kapalı allahım nasip ederse çamasır makinesini balkona koyucam eşimde söz verdi oruya mobilya yaptırıcak kuru yarılarımı koyucam allahım nasip ederse
![]()
nedemek canım sen saol ağzına yüreğine sağlıkebrarcığım eklemişsin canım sağol gönderdiniz herhalde askeri Allah sağ salim bitirip gelmesini nasip etsin darısı herkesin evladına olsun inşallah rabbim kimseye evlat acısı göstermesin Allah bütün şehit annelerimize evlat acısı gören ailelere sabır versin asker denince aklıma geldi de söylemek istedim![]()
estafurullah balım yaaaaa gec olsun guc olmasın demı![]()
hoş geldin pelincim.
kız sevtun,senin alıntındakini ebroış nasıl silsin,sen onu düzelteliydin önce![]()
ablacım ablalarım canların cigerlerim böbreklerim gözlerim kız bir daha abla sözü dinlemezsem ahanda böle yapın bana
fazla dövmeyin acır canım ona göre önce hanginize geliyim dayak yemek için![]()
abla sözü dinlemiyeni pataklıycam sevtun gibi
evet çok haklısın lütfen herkes geçmişe gözatsın yoksa inanın birbirimizden haberimiz olmuyo
bide ben bişey rica edicem şu nasılsın iyimisin muhabbeti olmasın çünkü çok yer kaplıyo ve sayfalar hızlı ilerliyo buna editörlerde kızıyo enazından sorunlarımızı ve mutluluklarımızı konuşalım .gelen ben iyiyim sizlerde iyisiniz desin bitsin kısa ve öz yani .inşallah herkes beni anlyışla karşılar .bu şekilde giderse tekrar yeni konu açılıcak
sevtunum boşa uğraşma bu herüflere yaranılmaz israfcı olsak daha iyiydi belki
balık konusunda balıkcının dediğini dinledim lezzeti hiç bozulmuyo aklında olsun
nedemek canım sen saol ağzına yüreğine sağlık
evet asker gitti hayırlısıyla hepsi evine döner inşallah rabbim yar ve yardımcıları olsun
![]()
canım ben aldım öne hakvimi ama altındakini sil üzülmesin garibim![]()
hoş geldin canım nasılsın bugün bakalımselam kızlar ben geldim nadılsınız...
temem eşime deyim o dövsün eger o döverse beni bir süre topige beklemeyin size zahmetbizi uğraştırma sevtun,sen kendi kendini döv bi zahmet![]()
ah canım arkadaşım ben size kıyıyorumya ama söz bende övmücem artık sizibana gelme ben kıyamam sana![]()
abla sözü dinlemiyeni pataklıycam sevtun gibi
evet çok haklısın lütfen herkes geçmişe gözatsın yoksa inanın birbirimizden haberimiz olmuyo
bide ben bişey rica edicem şu nasılsın iyimisin muhabbeti olmasın çünkü çok yer kaplıyo ve sayfalar hızlı ilerliyo buna editörlerde kızıyo enazından sorunlarımızı ve mutluluklarımızı konuşalım .gelen ben iyiyim sizlerde iyisiniz desin bitsin kısa ve öz yani .inşallah herkes beni anlyışla karşılar .bu şekilde giderse tekrar yeni konu açılıcak
sevtunum boşa uğraşma bu herüflere yaranılmaz israfcı olsak daha iyiydi belki
balık konusunda balıkcının dediğini dinledim lezzeti hiç bozulmuyo aklında olsun
nedemek canım sen saol ağzına yüreğine sağlık
evet asker gitti hayırlısıyla hepsi evine döner inşallah rabbim yar ve yardımcıları olsun
teşekkür ederim şekerin dedim çok aldım eger hamile kalırsam mercimegim pişirirse ugraşmasın dedim amayoksa temizlemezdim kız belim koptu onu temizlicem diye he:78::78::78::78::78:
![]()
selam kızlar ben geldim nadılsınız...
valla ben dövmem kardeloşa git istersen eli maşalı ooo![]()
zeynepcim aramıza hoş geldin,ama zaten bizim bi takvimimiz var,sadece arkadaşlar tarihlerini güncellemeyince,takvimle ilgilenen arkadaşta haklı olarak güncellemiyo,kaç defa dedi tarih verin diye,ama kimse görmedi.![]()
valla ben dövmem kardeloşa git istersen eli maşalı ooo![]()
hoşgeldin canım nasılsınselam ben geldim nasılsınız kızlar![]()
canım gereksiz yere konu işgali olunca mecburen konu taşınıyo yada yeni konu açılması gerekiyoebroşum,çok çok bişey yazınca,konu kapatılıyo mu,hiç bilmiyodum.
o zaman sadece selam verelim,zaten günde beş on sefer giriyoz,her defasında nasılsın demek biraz saçma zaten![]()
canım ya kusura bakma hemen sileriz merak etmeebrarım beni hamileler listesinden cıkarırmısın canım![]()