Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

seydanın bebeğinede üzüldüm,ama onlar artık bi genetik araştırma falan yaptırmalı,sürekli düşüyo hatırladığım kadarıyla.

benim hep olur,boyarım,bi hafta hiççç döküğlmez,sonrasında tel tel,tomar tomar.

ya yok işte,bikaç gün idare edersem izin koparırım belki,şimdi biter namazı

kanka ya içimi rahatlattın saol bende acayip tırstım kuafördekiler saçlarıma bayıldı nazarmı değdi dedim ay kel olurumda allah muhafaza saçlarım kıymetli kocişim öldürür beni mazallah :18:
hımmm mevzu önemli :24:iyi adamın gönlünü yap kandırda sonraki geceler bize kalsın :89:

kanka ya içimi rahatlattın saol bende acayip tırstım kuafördekiler saçlarıma bayıldı nazarmı değdi dedim ay kel olurumda allah muhafaza saçlarım kıymetli kocişim öldürür beni mazallah :18:
hımmm mevzu önemli :24:iyi adamın gönlünü yap kandırda sonraki geceler bize kalsın :89:

yok kız,bitti o günler,artık kardeşiz şu sıralar,sadece gönül meselesi:69:

özlemez olurmuyum hele eskiyi daha çok ama okul başlayınca zor oluyo ev hastane okul dersler koşturuyoz canım
canım eskiye dönüyoruz allahın izniyle sen hiç meraklanma bebiş nasıl buarada herşey yolundamı kuzum
allah kolaylık versin sana canım
yok kız,bitti o günler,artık kardeşiz şu sıralar,sadece gönül meselesi:69:

iyi kardeş olun bugün bana çok güldün dikkat et anladın sen onu :40::1:

iyi geceler kızlar
semacım sana yazdım canım görmedin sanırım epeydir görüşemedik nasılsın gidiyor mu kilolar

şeydanın bebeğine noldu, ben kaçırdım olayları. okuduğumdan anladığımkadarı ile kaybetti. rabbim sabır versin...çok zor bi durum..

malesef semoşum kaybetti bebeğini 3 aylıkdı ya tam tejlikeli dönem geçiyoduki
yiycek ekmeği yokmuş minişin rabbim sabır versin :85:

canım eskiye dönüyoruz allahın izniyle sen hiç meraklanma bebiş nasıl buarada herşey yolundamı kuzum
allah kolaylık versin sana canım

samyeli hoşgeldin nasılsın ebrarım bebiş iyi sanırım bayadır gitmedim ama haftaya pztsi kontrolum var bel karın ağrım çok bide boğaz ağrısıyla grip oldum tam oldu ama geçmek üzere inşallah bakalım haftaya 12 haftamız bitiyo hayırlısıyla doğursaydık sağlıklıca başka bişey istemiyoz canım
iyi kardeş olun bugün bana çok güldün dikkat et anladın sen onu :40::1:

niye güldün kız kardeloşa

# samyeli26+
# ebrar_53+
# tosti
# elixsir
# kardelen5233 hepinzi ebrarı beklediniz o geldi diye geldiniz demiii neyse buyrun barii

maşallah semoş bende ii bir spor salonu buldum aylık 35 tl gördüm bugün adeti bekliyorum kesinleşsin hemen başlıycam

Back
X