- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hep olur,boyarım,bi hafta hiççç döküğlmez,sonrasında tel tel,tomar tomar.
ya yok işte,bikaç gün idare edersem izin koparırım belki,şimdi biter namazı
kuzu nerdesin ya iki muhabbet edelim özledim seni sen özlemedinmi bakıyım![]()
kanka ya içimi rahatlattın saol bende acayip tırstım kuafördekiler saçlarıma bayıldı nazarmı değdi dedim ay kel olurumda allah muhafaza saçlarım kıymetli kocişim öldürür beni mazallah :18:
hımmm mevzu önemliiyi adamın gönlünü yap kandırda sonraki geceler bize kalsın :89:
seydanın bebeğinede üzüldüm,ama onlar artık bi genetik araştırma falan yaptırmalı,sürekli düşüyo hatırladığım kadarıyla.
canım eskiye dönüyoruz allahın izniyle sen hiç meraklanma bebiş nasıl buarada herşey yolundamı kuzumözlemez olurmuyum hele eskiyi daha çok ama okul başlayınca zor oluyo ev hastane okul dersler koşturuyoz canım
yok kız,bitti o günler,artık kardeşiz şu sıralar,sadece gönül meselesi![]()
hadi gülü gülü öpüldün çok datlum1 2 3 çıktım
çıkasım yok ya,uzatmaya çalışıyom![]()
merha kızlar nasılsınız,, özledim valla sizleri...
şeydanın bebeğine noldu, ben kaçırdım olayları. okuduğumdan anladığımkadarı ile kaybetti. rabbim sabır versin...çok zor bi durum..
hadi gülü gülü öpüldün çok datlum
semoşum hoşgeldin inanki bende özledim nasılsın?naaptın yaa kanama ne alemde
canım eskiye dönüyoruz allahın izniyle sen hiç meraklanma bebiş nasıl buarada herşey yolundamı kuzum
allah kolaylık versin sana canım
samyeli hoşgeldin nasılsın ebrarım bebiş iyi sanırım bayadır gitmedim ama haftaya pztsi kontrolum var bel karın ağrım çok bide boğaz ağrısıyla grip oldum tam oldu ama geçmek üzere inşallah bakalım haftaya 12 haftamız bitiyo hayırlısıyla doğursaydık sağlıklıca başka bişey istemiyoz canım
iyi kardeş olun bugün bana çok güldün dikkat et anladın sen onu![]()
iyi geceler kızlar
semacım sana yazdım canım görmedin sanırım epeydir görüşemedik nasılsın gidiyor mu kilolar