Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benimde 10 gündür ara ara damla kan ve kahverengi akıntı geliyor. 17 si regl günüm herhalde olcam..
bu ayda olmadı... çok yıprandım....
canım dur bakalım hemen ümidini yitirme bellimi olur inşallah ogördüklerin yerleşmedir 9 ay gelmez reglin
iyi geceler kızlar
semacım sana yazdım canım görmedin sanırım epeydir görüşemedik nasılsın gidiyor mu kilolar
hoşgeldin tostim iyisin inşallah canım
damla damla 2-3 kere geldi, bugünde kahverengi akıntı geldi...artık sıkıldım galiba ebrarcım.. eşimi kırmaya çevremdekileri incitmeye başladım...:14::14::14:
canım sabret yapma böyle hepimize oluyo dönem dönem geçicek bunlar kolay şeyler yaşamıyoruz malesef
niye güldün kız kardeloşa

ben gülmedim canım obana güldü

selam kizlar nasilsiniz ben artik firsat bulup giremiyorum biraz yaramaz bir oglum var aglayip duruyor bu saat oldu hala kucagimda sizlerde nevar ne yok güzel haberler vardir insallah

slm tatlım hoşgeldin
# samyeli26+
# ebrar_53+
# tosti
# elixsir
# kardelen5233 hepinzi ebrarı beklediniz o geldi diye geldiniz demiii neyse buyrun barii
:1::1::1:
çektim onları kuzu
maşallah semoş bende ii bir spor salonu buldum aylık 35 tl gördüm bugün adeti bekliyorum kesinleşsin hemen başlıycam

çok iyi tostim adet olunca hemen başla valla burda ofiyata imkansız
buarada lütfen diyet uygularken dikkat edin hızlı kilo vermekde ölüme bile sebep olabiliyomuş

slm tatlım hoşgeldin

çektim onları kuzu

he valla cektin bizi seviyom ben seni :86:
buarada lütfen diyet uygularken dikkat edin hızlı kilo vermekde ölüme bile sebep olabiliyomuş

evet denk geldi vallahi dogru diyorsun ablacım onlar bişey yemiyorlar ben normalde 3 öğün yerim diyete girince 5 ögün ama az az :56:

slm tatlım hoşgeldin

çektim onları kuzu

ebrarım benimki aslında diyet değil. dengeli beslenme. listeyi bi görsen bu ne sema ne çok yişyorsun dersin ama değişik şeyler öğrendim. mesela yarım litre suyu 3 saatte yudum yudum içiriypor. yoğurdu kesinlikle yemeklerle vermiyor, yemeklerden yarım saat sonra veriyor. baklagil olduğu zaman çorba vermiyor..ekmek var, tatlı var..

iyi geceler semoş bende cıkıcam şimdi
zeyno iyiyiz bizde cok şükür aynı bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoz :1:

allah var ebrar ablamı cok seviyorum :69:
canımsın bende sizleri çok seviyorum :71:
iyiyim ablacım sen nasılsın koçişle dışarı çıkacaz cıkmadan bir bakem dedim
ohh maşallah canım gezin iyi edersiniz bizde öyle kafamıza estimi çıkar gideriz saat önemli değil :9:
bende bildiğin gibiyim canım herşey aynı
selam kizlar nasilsiniz ben artik firsat bulup giremiyorum biraz yaramaz bir oglum var aglayip duruyor bu saat oldu hala kucagimda sizlerde nevar ne yok güzel haberler vardir insallah

ay bitanem hoşgeldin demek ömerle beraber geldiniz topiğimizi şenlendirdiniz nemutlu bize
zeynim kokla benim için minişi cennet kokuyodur şimdi demek birazda yaramaz düzelir inşallah annesi
bizde durumlar aynı canım bugün seydama üzüldüm bebişini kaybetmiş allahım sabır versin :14:

Back
X