# samyeli26+
# ebrar_53+
# tosti
# elixsir
# kardelen5233 hepinzi ebrarı beklediniz o geldi diye geldiniz demiii neyse buyrun barii
içimize doğdu galiba. birsen bişey sorcam. sen aşılamayı klomenlemi yapmıştın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
# samyeli26+
# ebrar_53+
# tosti
# elixsir
# kardelen5233 hepinzi ebrarı beklediniz o geldi diye geldiniz demiii neyse buyrun barii
canım dur bakalım hemen ümidini yitirme bellimi olur inşallah ogördüklerin yerleşmedir 9 ay gelmez reglinbenimde 10 gündür ara ara damla kan ve kahverengi akıntı geliyor. 17 si regl günüm herhalde olcam..
bu ayda olmadı... çok yıprandım....
hoşgeldin tostim iyisin inşallah canımiyi geceler kızlar
semacım sana yazdım canım görmedin sanırım epeydir görüşemedik nasılsın gidiyor mu kilolar
canım sabret yapma böyle hepimize oluyo dönem dönem geçicek bunlar kolay şeyler yaşamıyoruz malesefdamla damla 2-3 kere geldi, bugünde kahverengi akıntı geldi...artık sıkıldım galiba ebrarcım.. eşimi kırmaya çevremdekileri incitmeye başladım...![]()
niye güldün kız kardeloşa
# samyeli26+
# ebrar_53+
# tosti
# elixsir
maşallah semoş bende ii bir spor salonu buldum aylık 35 tl gördüm bugün adeti bekliyorum kesinleşsin hemen başlıycam
iyiyim ablacım sen nasılsın koçişle dışarı çıkacaz cıkmadan bir bakem dedim
ohh ne güzelll, sende başlıcan. bende diyetin yanında hergün yürüyebilsem ama şimdi çok soğuk. zor geliyor...
kız nereye bu saatte. bende yatacam birazdan...[/QUO
bir turlayıp gelecegiz semoşum :86:
slm tatlım hoşgeldinmeraba kıslarr![]()
# samyeli26+
# ebrar_53+
# tosti
# elixsir
maşallah semoş bende ii bir spor salonu buldum aylık 35 tl gördüm bugün adeti bekliyorum kesinleşsin hemen başlıycam
selam kizlar nasilsiniz ben artik firsat bulup giremiyorum biraz yaramaz bir oglum var aglayip duruyor bu saat oldu hala kucagimda sizlerde nevar ne yok güzel haberler vardir insallah
slm tatlım hoşgeldin
çektim onları kuzu
he valla cektin bizi seviyom ben seni :86:
çok iyi tostim adet olunca hemen başla valla burda ofiyata imkansız
buarada lütfen diyet uygularken dikkat edin hızlı kilo vermekde ölüme bile sebep olabiliyomuş
slm tatlım hoşgeldin
çektim onları kuzu
çok iyi tostim adet olunca hemen başla valla burda ofiyata imkansız
buarada lütfen diyet uygularken dikkat edin hızlı kilo vermekde ölüme bile sebep olabiliyomuş
hoşgeldin hayırlı olsun oğluşun allah bağışlasın canım sen nasılsın
içimize doğdu galiba. birsen bişey sorcam. sen aşılamayı klomenlemi yapmıştın?
kızlar ben çıkıyorum.çok uykum var. öpüyorum sizi....
canımsın bende sizleri çok seviyorumallah var ebrar ablamı cok seviyorum![]()
ohh maşallah canım gezin iyi edersiniz bizde öyle kafamıza estimi çıkar gideriz saat önemli değiliyiyim ablacım sen nasılsın koçişle dışarı çıkacaz cıkmadan bir bakem dedim
selam kizlar nasilsiniz ben artik firsat bulup giremiyorum biraz yaramaz bir oglum var aglayip duruyor bu saat oldu hala kucagimda sizlerde nevar ne yok güzel haberler vardir insallah