- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
aşure günü hepimize mübarek olsun,buyrun size aşure ikram edeyim![]()
sağol canım hepimize mibarek olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşure günü hepimize mübarek olsun,buyrun size aşure ikram edeyim![]()
yok canım,üzülmüyorum,o gün biraz hassastım galiba.
canım,benim yumurtalıklarım mı tembel,yoksa denk mi getiremedik bilmiyorum ama,hemen hamile kalmadım,yada günüm gelmeden kayboldu bebeciklerim,bilmiyorum,bende pıhtılaşma olunca,rahme tutunması zor oluyomuş zaten,günüm geçmedende kaybedebiliyorum ben.
sadece şu kadarını biliyorum,üç senelik evliyim ve en azından senede bi defa hamile kalmışım.
evet canım bir laf varya insan sevdigini yerden yere vururmuş benimkide o hesap
amanın geliyorum aç camı çabukkız hiç bir tatlıya degişmem aşureyi hergün olsa hergün yerim annecim gelsin yaptırıcam
emesene az gelsene bişey danışıcam aklıma takıldı:44::44::44:
canım kendine çok ama çok iyi bak
dövmeden sevsen omuyormı gııııııııııııııııııı:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
yok canım,üzülmüyorum,o gün biraz hassastım galiba.
canım,benim yumurtalıklarım mı tembel,yoksa denk mi getiremedik bilmiyorum ama,hemen hamile kalmadım,yada günüm gelmeden kayboldu bebeciklerim,bilmiyorum,bende pıhtılaşma olunca,rahme tutunması zor oluyomuş zaten,günüm geçmedende kaybedebiliyorum ben.
sadece şu kadarını biliyorum,üç senelik evliyim ve en azından senede bi defa hamile kalmışım.
hımmmmmmmmm bir düşünmem lazım bu nasıl
Yada buuuu
Yok yok kesin bu
Hangisi işine gelirse süle ona göre yapam
![]()
anladım canım doktora gidip nedenini araştırdınmı peki ben gitmek istiyorum belkide bi sorundan dolayı böyle oluyodur zaten bende kolay hamile kalamıyorum bir sene üstüne oldu oda kimyasal gebelikmiş...hayırlısı böyleymiş demekki inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişleririmiz...
hep dr dayım zaten pelincim,ama bi sebebi olmayabilirmiş,heralde bikez daha bunu yaşamamı bekliyolar araştırmak için,kendi çabalarımla test yaptırarak öğrendim pıhtılaşmayıda,bakalım,hayırlısıyla hamile kalıp,doğururuz inşallah.
hoşgeldin canım sagol nasılsın...güsell bayanlarr nasılsınızz bakalımmm muhabbetinizz boll olsunnn canlarımm benimmm![]()
hep dr dayım zaten pelincim,ama bi sebebi olmayabilirmiş,heralde bikez daha bunu yaşamamı bekliyolar araştırmak için,kendi çabalarımla test yaptırarak öğrendim pıhtılaşmayıda,bakalım,hayırlısıyla hamile kalıp,doğururuz inşallah.
güsell bayanlarr nasılsınızz bakalımmm muhabbetinizz boll olsunnn canlarımm benimmm![]()
hoşgeldin canım sagol nasılsın...
tamam canım cevap verdigin icin sagol amin inş sorunsuz hamile kalıp saglıklı dogururuz bebişlerimizi...
canımnasılsın
ilacını buldunmu pregnlarıyordun
h.buldum pelinim iyiyimm canımm yaa biraz yorgun sadece
inşallahh canımmm sorunsuzz ve saglıklııı ewetttt allahınn izniyleeee
hoşgeldin sevtunum ne olsun aynı işte bildigin gibi canım....canlarım ben geldim ne var ne yok![]()
h.buldum pelinim iyiyimm canımm yaa biraz yorgun sadece
inşallahh canımmm sorunsuzz ve saglıklııı ewetttt allahınn izniyleeee