Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK:17:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
YETERRRRR----------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
TURKUAZ-------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
KAYRAM-------------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:103:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

ZEYN77--------------------------------------------------------------------------------------------- :16::16:
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
yok canım,üzülmüyorum,o gün biraz hassastım galiba.
canım,benim yumurtalıklarım mı tembel,yoksa denk mi getiremedik bilmiyorum ama,hemen hamile kalmadım,yada günüm gelmeden kayboldu bebeciklerim,bilmiyorum,bende pıhtılaşma olunca,rahme tutunması zor oluyomuş zaten,günüm geçmedende kaybedebiliyorum ben.
sadece şu kadarını biliyorum,üç senelik evliyim ve en azından senede bi defa hamile kalmışım.

ah canım senin için ne kadar acıdır umut ediyosun ama elinden bişey gelmiyo aynı benim gibi bu günleride atlatıcaz öyle bir gün gelicekki halimize gülücez :60::60::60::60::60:
çünkü bebeklerimiz yanımızda olucak işşallah:48::48::48::48::48::48:

evet canım bir laf varya insan sevdigini yerden yere vururmuş benimkide o hesap:60::60::60::60:

amanın geliyorum aç camı çabuk:10::10::10::10:kız hiç bir tatlıya degişmem aşureyi hergün olsa hergün yerim annecim gelsin yaptırıcam:56::56::56::56::56::56::56:emesene az gelsene bişey danışıcam aklıma takıldı:44::44::44:

canım kendine çok ama çok iyi bak

dövmeden sevsen omuyormı gııııııııııııııııııı:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

yok canım,üzülmüyorum,o gün biraz hassastım galiba.
canım,benim yumurtalıklarım mı tembel,yoksa denk mi getiremedik bilmiyorum ama,hemen hamile kalmadım,yada günüm gelmeden kayboldu bebeciklerim,bilmiyorum,bende pıhtılaşma olunca,rahme tutunması zor oluyomuş zaten,günüm geçmedende kaybedebiliyorum ben.
sadece şu kadarını biliyorum,üç senelik evliyim ve en azından senede bi defa hamile kalmışım.

anladım canım doktora gidip nedenini araştırdınmı peki ben gitmek istiyorum belkide bi sorundan dolayı böyle oluyodur zaten bende kolay hamile kalamıyorum bir sene üstüne oldu oda kimyasal gebelikmiş...hayırlısı böyleymiş demekki inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişleririmiz...

güsell bayanlarr nasılsınızz bakalımmm muhabbetinizz boll olsunnn canlarımm benimmm:71::71:

anladım canım doktora gidip nedenini araştırdınmı peki ben gitmek istiyorum belkide bi sorundan dolayı böyle oluyodur zaten bende kolay hamile kalamıyorum bir sene üstüne oldu oda kimyasal gebelikmiş...hayırlısı böyleymiş demekki inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişleririmiz...

hep dr dayım zaten pelincim,ama bi sebebi olmayabilirmiş,heralde bikez daha bunu yaşamamı bekliyolar araştırmak için,kendi çabalarımla test yaptırarak öğrendim pıhtılaşmayıda,bakalım,hayırlısıyla hamile kalıp,doğururuz inşallah.

hep dr dayım zaten pelincim,ama bi sebebi olmayabilirmiş,heralde bikez daha bunu yaşamamı bekliyolar araştırmak için,kendi çabalarımla test yaptırarak öğrendim pıhtılaşmayıda,bakalım,hayırlısıyla hamile kalıp,doğururuz inşallah.

allahh korusun canımm tabikiii hamişş olucaksınnn sıkılma senn:69:

güsell bayanlarr nasılsınızz bakalımmm muhabbetinizz boll olsunnn canlarımm benimmm:71::71:
hoşgeldin canım sagol nasılsın...

tamam canım cevap verdigin icin sagol amin inş sorunsuz hamile kalıp saglıklı dogururuz bebişlerimizi...

canım benim gittiğim dr ben (başka biR formda arkadaşlarım mutlaka yaptır diye baskı yaptılar allah razı olsun onlardan )pıhtılaşmaya ve genetiğe baktırmak istiyorumdediğimde gerek yok dr rapouyla genteik sorun ar dese neolacak dedi pıhtılaşmaya gelince biz zaten transferden sonra sorun olur diye ilaçlarınzı veriyoruz dedi
ama ben gittim başka bir ünvrts has bu tekikleri yaptırdım
inan bana bir çok kişi yaşıyor böyle olumsuzlukları
sakın bırakma kendini

Son düzenleme:
hoşgeldin canım sagol nasılsın...

tamam canım cevap verdigin icin sagol amin inş sorunsuz hamile kalıp saglıklı dogururuz bebişlerimizi...

h.buldum pelinim iyiyimm canımm yaa biraz yorgun sadece :37:

inşallahh canımmm sorunsuzz ve saglıklııı ewetttt allahınn izniyleeee

canımnasılsın
ilacını buldunmu pregnlarıyordun

canımm benimm iyiyimm saolasınn canımm bulamadım izmirdeki bütünnn eczaneleri aradımm ama yokk doktorumuu aradım sonra bana bu ayy dogall gebe kalmayı deniyelim dedii onun için diğer iğneyi yaptırmadımm bakalımm bekleyip görücezz hayırlısıyla

CİCİ35 ben o gün sana çok sordum bir kutumu diye
ama görmedin sanırım bende vardı kargoyla göndereyim diyecektim
senden cevap gelmedi canım

canlarım ben geldim ne var ne yok :17::17::17::17::17:
hoşgeldin sevtunum ne olsun aynı işte bildigin gibi canım....:38:

canım sen calışıyomusun yoksa evdemi iş yaptın yoruldun fazla yorma kendini dikkat et ...amin canım:emir_bebek:

Back
X