merhaba canım hoşgeldin nasılsın?merhaba kızlar nasılsınız......
inşallah canım allah razı olsun..
aynen aşılamadan resmen korkuyorum. eğer o da olmazsa umudumu tamamen yitiririm çökerim diye yaptırmıyorum. ama klomeni bikaç ay kullanıp da yine olmazsa mecburen deniycem ben de![]()
aminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.
derincim,sevtuncum selam.
kayracım,sanada selam,senin mesajını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
bu açıklamayı yapsammıda bilemedim,zaten bilenler bilcek,bilmeyenlerde bilmicek.
dün akşamki sitemim,sadece kendi adıma değildi tabiki,ama akabinde gördüğüm kadarıylada her şey aynı.
boşver diyosunuz bana,takılma diyosunuz,ama o zamanda bu topicin benim için özelliği kalmamış olcak bi kere boş verirsem,bi daha önemsemicem,oysaki çok sıcak bi aile,arkadaş topluluğu gibiydi,benim için,hepimiz içinde öyleydi,dertlerimiz aynıy olduğu için,birbirimizi çok iyi anlıyorduk ama son zamanlarda anlaşabildiğimizi,yada anlaşıp anlaşamamanın kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum
dikkat edersiniz ki,eskisi gibi toplanmıyoruz(toplanmıyoruz diye görüşmüyoruz sanmayın,bizim için her türlü haberleşme aracı mevcut)
toplanmamamızın sebebide,eskisi gibi zevkli sohbetler olmaması,hep aynı,hep aynı şeyler yazılması(ben kendi adıma yoruldum hep aynı şeyi duymaktan,okumaktan)siz okumasanızda,bir kaç arkadaşım geçmişi okuyo ve onlarda çok yoruluyolar emin olun.
bundan herkez üstüne düşen payı almalı ama malesefki,bu mesajımda geçmişte kalcak ve sadece zaten bizle ilgilenen dostlar okuyacak.
ha şimdi diceksiniz ki,hep sen şikayetleniyosun,eğer bi rahatsızlığınız varsada bi daha yazmayabilirim,kimseyi tehdit için söylemiyorum,yanlış anlamayın lütfen.
bu saatten sonra burda bulunmamın,sayfayı açmamın tek sebebi,ebrarın açtığı sayfayı terk etmiş olmamaktır.
selam canım..ama sadece bu kadan mı yafff iyi öyle olsun

canım bende bu anlattıklarına takılıyorum bazen ama sıkma canını..evet eski gece sohbetlerimiz yok açıkçası..olsun herzaman aynı gitmiyo be cano..ben mesela pc yokken onun yokluguna çok alıştım gece normal bi saatte yatmayada dolayısıyla..biliyosun çok geç uyuyodum bi ara...o yüzden çok kalamıyom eskisi gibi...