Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amann herkes kaçmış semra kardelen49 boncuğum napıyonuz
yarın doktora gidicem ya işte yumurtalara bakılacak büyümüş mu diye çarşamba günü aşılama yapılacak
hoşgeldin canımben geldim hem geçmişe bakıyım hem azcık konuşak ne var ne yok bakıım
bgn saat 4 ten sonrakı gecmıse bakabıldım ancak çünkü cok kötüyüm kızlar yenı geldım eve mısafırlerım gıttı yalnızım artık evde ınsallah bol bol konusuruz artık
tugcem hıc sorma cnm hıc bıtmıyor mısafırsen nasılsın cnm bebiş nasıl
banucugum hadı hayırlısı cnmm ınsallah tutucak bu sefr dualarım senınle cnm
kardeloşum bısıy yazmıs bende katılıyorum ama kımse kırılmasın
semra bazı arkadaslar slm vermıyor demıssın cnmınankı yalnış anlama ben bı kac haftadır gırdıgım gıbı cıkmak zorunda kalıyorum
tugcem senın yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabısen nadır örneklerden bırısın buarada bravo sana cnm ıcınde dısında bırmıs
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın ben kactım öptüm sızlerı yrn görüşürüz:79::80:
amann herkes kaçmış semra kardelen49 boncuğum napıyonuz
aleyna kraliçem hoşgeldiniz iyiyim kızlar napıyım işler dersler uğraşıyoruz
nasılsınız kızlar ne var ne yok coktandır ugrayamadım bi gecmişe bakım gelim
semracım merhaba nasıl oldun
aşkolsun canım ya uzun zamanda olmadı ama unuttun demek ben ilk yaptığım aşılama ile hamiş kaldım darısı sana kalbini ferah tut
canım adet bitimi klomenle yumurtaları büyüttü sonra kontrollerde baktı 17-18-20 mm 3 yumurta oldu sonra çatlatma iğnesini vurun yarın gel dedi ertesi gün sabah eşim llaboratuvara sperm örneğini verdi (ama 3 yada 5 günlük cinsel perhiz veriyo onu mutlaka sor )biz 3 günlük perhiz yaptık sonra 2 saat sonra yıkanıp işlem gördükten sonra hastaneye getirdik normal alttan muayene eder gibi açmak için kullandığı aleti taktı sonrada kateter yardımı ile zaten enjektörde olan spermleri tam rahime bıraktı 20 dk dinlenmeden sonra eve yolladı hatta bugünde olabilir ama yarın ilişki öneriyorum mutlaka yapın dedi ve ertesi gün yumurta çatlamışmı diye ultrasonda baktı biri çatlamış biri tam çatlamak üzereydi dr anlayışlı ise sende baktır adet günüde test yaptım zaten değerim düşüktü ama aşılamamı yapan dr çok moral verdi strese girme emiin ol olacağı varsa olur hatta ben tam bayram yakın olduğu için kızlar bilirler sürekli iş yaptım hiç oturmaya fırsatım olmadı hayırlısı olsun canım bu arada nerde yaptıracaksın tunalıda bulgu diye laboratuvar var orası güzel yapıyo yıkama işlemi istersen tel veririm sonra
canım benim dr gerek görmedi 2 li teste 16 haftada 3 lü yaparız dedi baklaım yarın kontrolum var gelince haber veririm
geçmiş olsun canım bende 10 günü geçkin boğaz ağrısıyla birlikte geçirdim ilaçta alamadım anca atlattım dr uzun sürsün ama çok kötüü değileniz ilaç almayın diyo
aleyna kraliçem hoşgeldiniz iyiyim kızlar napıyım işler dersler uğraşıyoruz
hoş gelmişsin canım iyilik sağlık çok şükür :79:
merhaba teşekkür ederim canım iyi sayılırım akşamları daha kötü oluyorum neden acaba:26:
hoşbuldum kızlar gecmiş olsun grip olmuşsunuz ALLAHIM şifa versin
birsencim nasılsın canım yazını okudumda sana bişe sorcam özel olmassa eşinin aşılama yaptırdıgında sperm sayısı kactı toplamada hatırlıyomusun canım bizde belki yaptırırızda
hep öyle olur zaten canım hastalıklar gece iyice ağırlaşır hele nefes alamıyosun ya gece burnundan sinir oluyorum ben![]()
canım ya 3 günlük perhiz sonucu mililitrede 63 milyon yıkamadan sonra 27 milyon ileri doğru hızlı ayrılma öncesi 9 milyon sonrası 45 milyon yavaş vey aileri doğru olmayan ayrlma öncesi 38 milyon sonrası 50 milyon bunu aşılama yaptırdığımız gün yapmışlardı umarım doğru yazabilmişimdir
aleyna sorun bizde eşimde değil bendeydi rahim sıvısı bazen spermi geçirmeye engel oluyomuş o yüzden deneyelim demişti dr inşallah sizdede tutar bide kolmeni erkeklerede veriyolar spermleri arttırıyomuş
bacım sizinki iyimiş MAŞALLAH
bizim bu kadar deyil bizimki 6 ocakta belli olcak ne olcagı merak ettim sizin nasıl diye ama sizinki normalde olurmuş ama
sende o sıvıyı nasıl anladı dr test mi yaptırdın ne testi yaptırdın canım