kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun malum sabah erken kalkıcam bayyyyyyyyyyy:79:
güle güle canım iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun malum sabah erken kalkıcam bayyyyyyyyyyy:79:
yok ya test falan yaptırmadı baya uzun sürer dedi ama deneyelim olursa onunda etkisi oluyomuş deriz dedi bazı kadınlarda oluyomuş o sıvı engelliyomuş ve ya hamile kalınmıyomuş yada geç oluyomuş asitli yapıdaymış istersen dr gidince bi sor
anladım canım ben smır testi yaptırdım ama onda belli olurdu galiba bakaım ne olcak 6 ocak büyük gün bizim için
kız kardelen sen niye selamımı almıyon kızzzzzzzz ne var ne yok nasıl oldun agrın sızın varmı
bacım sizinki iyimiş MAŞALLAH
bizim bu kadar deyil bizimki 6 ocakta belli olcak ne olcagı merak ettim sizin nasıl diye ama sizinki normalde olurmuş ama
sende o sıvıyı nasıl anladı dr test mi yaptırdın ne testi yaptırdın canım
aldım ama içimdenbende öyle genel bi selam vermiştim canım yaa sonrada sen birsenle konuşmaya daldın bölmek istemedim.İyiyim ağrılar geçti şükür bugün dışarı bile çıktım biraz.Nerdeyse 1 hafta oldu artık bişey olmaz heralde dimi
anım evet ya dalmışız işin içinde bebek olunca öyle oluyo bilirsin neyse sende kusura bakma tekrardan iyigeceler canım
kardelen sana katılıyorum canım başkada bişe demiyorum cünkü gereken herşeyi yazmışsınaminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.
derincim,sevtuncum selam.
kayracım,sanada selam,senin mesajını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
bu açıklamayı yapsammıda bilemedim,zaten bilenler bilcek,bilmeyenlerde bilmicek.
dün akşamki sitemim,sadece kendi adıma değildi tabiki,ama akabinde gördüğüm kadarıylada her şey aynı.
boşver diyosunuz bana,takılma diyosunuz,ama o zamanda bu topicin benim için özelliği kalmamış olcak bi kere boş verirsem,bi daha önemsemicem,oysaki çok sıcak bi aile,arkadaş topluluğu gibiydi,benim için,hepimiz içinde öyleydi,dertlerimiz aynıy olduğu için,birbirimizi çok iyi anlıyorduk ama son zamanlarda anlaşabildiğimizi,yada anlaşıp anlaşamamanın kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum
dikkat edersiniz ki,eskisi gibi toplanmıyoruz(toplanmıyoruz diye görüşmüyoruz sanmayın,bizim için her türlü haberleşme aracı mevcut)
toplanmamamızın sebebide,eskisi gibi zevkli sohbetler olmaması,hep aynı,hep aynı şeyler yazılması(ben kendi adıma yoruldum hep aynı şeyi duymaktan,okumaktan)siz okumasanızda,bir kaç arkadaşım geçmişi okuyo ve onlarda çok yoruluyolar emin olun.
bundan herkez üstüne düşen payı almalı ama malesefki,bu mesajımda geçmişte kalcak ve sadece zaten bizle ilgilenen dostlar okuyacak.
ha şimdi diceksiniz ki,hep sen şikayetleniyosun,eğer bi rahatsızlığınız varsada bi daha yazmayabilirim,kimseyi tehdit için söylemiyorum,yanlış anlamayın lütfen.
bu saatten sonra burda bulunmamın,sayfayı açmamın tek sebebi,ebrarın açtığı sayfayı terk etmiş olmamaktır.
aldım ama içimdenbende öyle genel bi selam vermiştim canım yaa sonrada sen birsenle konuşmaya daldın bölmek istemedim.İyiyim ağrılar geçti şükür bugün dışarı bile çıktım biraz.Nerdeyse 1 hafta oldu artık bişey olmaz heralde dimi
canıım smear testiyle belli olmuyomuş haberin olsun neyse kardelen49 semra hale kızlar sizede iyigeceler kendinize iyi bakın uykum geldi yoruldum hemde byeee kızlar
iyi geceler arkadaşlar bende kaçar:80:
semracım kardeleni yanlış anlama burda kimsenin kimseye sen gel sen gelme deme gibi bir hakkı yok zaten böyle bişey dememiz mümkün de değil burda çok kişi olalım paylaşımlar çok olsun bu bizim için çok öenmli... aslında bizz diye bir ayrım yapmak da hoş değil.... ben kendi sahsım adına yazıyorum sanırım kardeloş da bana katılacaktır.... ama bazı arkadaşlar buraya geliyor iki gün yazıyor sonra hamile olduğunu öğreniyor gidiş o gidiş bir daha uğramıyor yani resmen insan kendini kullanılmış hissediyor o zaman da bu bir ikincisine gelince de sürekli bir geyik muhabbeti dönüyor bazen daha önce de dediğim gibi tabi bir burası sadece bebek konuşulacak bir yer değil ama sürekli geyik oldu mu da insanın bişey okumak anı istenmiyor.... sözüm meclisten dısarı ama geçmiş hiç okunmuyor hadi onu da geçtim selam verildiği zaman selam alınmıyor çok zor bişey değil gelende selam vermek bence.... yani sunun surasında 2-3 ay önceki yazısmalar bir okunursa ne demek istediğim daha net anlasılır diye düşünüyorum.... tabi ki bu topic kimsenin değil herkese kapımız acık bilmem anlatabildim mi ama mesela ben de kardelen gibi sırf ebrarın actığı bir topic olduğu için giriyorum çünkü çoğunlukla sohbet etmek istesem bile bana selam verilmediğinden sohbete girmiyorum....
sahsi olarak seninle bir alakası yok yani konunun canım..... yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen.....
canlarım nasılsınız bugece toplanılmış negüzel ben kaçırdım
arkadaştaydık yeni geldik eve geçmişe gözgezdirdim
tuğçem bebişin cdsini almışsınız ayy yesin teyzesi onu allahım doğunca doya doya canlı izlemeyi nasip etsin canım .buarada benimle ilgili düşüncelerin için çok saol
sevtunum gözünaydın canım demek geldi anneciğin çok mutlusundur şimdi :81:
derinim inşallah dediğimiz gibidir cano aşılamaya gerek olmadan kendi gelmiştir sıpan .bende ümit yok cano bugün sarı akıntı başladı geliyo benimki kesin
semracım dönücez ogünlere ben daha öncede yazmıştım ama görmedin galiba kuzum inanki sen değerli arkadaşlarımızdansın bunu bil
kardeloşum kararını bugün söylemiştin haklısında bazı şeyleri ihmal etmemek gerek inşallah gündüz karşılaşırız cano biliyosun ben biraz yoğun oluyorumda
boncuğum gözünaydın artık rahatsın demek buarada gününede az kaldı inşallah müjde vericeksin canım
kardelenbhr inşallah tutucak canım aşılaman
banucum hadi hayırlısı inşallah seninde yüzün güler aynı zamandır bekliyoruz nekadar zor olduğunu anlıyabiliyorum
aleynam alttasın kuzum biraz geç oldu ama geçmiş uzun sürdü kusura bakma nasılsın canım
selam kızlar hayırlı sabahlar.duayı okudum canım yazdım bitti diye.DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13
SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13
![]()
günaydın kızlar
tugcecim ikili testiniz güzel cıkmış cok sevindim cd sinide izlemişsiniz allahım ne güzel bir duygudur rabbim hepimize gösterir inş anne olmayı...saglıklı hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın inş canım okuyunca cok duygulandım
kardelencim hic stres yapma canım hep iyi şeyler düşün inş aşılaman tutacak allahımın izniyle dualarım seninle...
aleynacım boncugum sizlerlede karşılaşamıyoruz inş iyisinizdir...boncugum senin misafirlr gitmiş bundan sonra bol bol görüşürüz inş...samyelimde epeydir gelmiyomu yoksa benmi rastlamadım...derinim sevtunum semram kardelenlerim kayram yetercim ebrarım cicim cibelcim zeynepcim selinacım birsencim unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar ben rüyamda hamile oldugumu gordüm doktor bana diyoki hamilesin hemde ikizmiş o kadar seviniyorumki anlatamam size inş rüyalarımız gercek olur... rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş...hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarıma alırız allahımın izniyle...![]()