Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Günaydınlar herkese zabahhıın köeünde iş başıı:))kimseciklerde yok burda ama gelecek olanlarada günaydıınnnn arkadaşlarr başka topik açmayın bence bölünme olmasın hepiniz buraya alışmışsınız bende yeni yeni aranıza katıldım size alışmışken burası bölünmesin benceeee..............
bu arada ben bugün hastahaneye gidicem doktor ne diycek acaba ne gibi testler yapıcak ilk defa gidicem çünküü merraklıyımmmm şuan çookkkkk :25: :25: :25: :25: :25:
İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin seninle daha önceden karşılaşamadık ama olsun konuşuruz İNŞALLAH kac yıldır istiyosunuz tedavi oldun mu hiç
selam kızlar hayırlı sabahlar.duayı okudum canım yazdım bitti diye.
tuğcalcım 2.li testin iyi çıkmış sevindim.inş diğer testlerinde hayırlısıyla güzel çıkacak.
kardelenbhr aşılaman inş tutacak canım kalbini ferah tut çarşambaya kadar stres kesinlikle yapma çok etkili bişeymiş çünkü.çok rahat ve mutlu git inş aşılamaya.Rabbim gönlüne göre versin inş.
sevtuncum bikaç gündür yoğun geçiyor günlerim evt görüşemiyoruz giremiyorum da pc açıp.
geçmişten aklıma bu kadarı geliyo arkadaşlar unuttuğum mutlaka vardır ama bu günlerde çok dalgınım dün akşam kocişle eve geldikten sora 9 da bi yattım sabah 7 ye kadar gözlerim bile şişmiş uyumaktan.unuttuğum unutmadığım hepinizi öptüm:38::38:
selina nasılsın
bu uyku halleri hayırdır İNŞALLAH :49:
günaydın kızlar:16::16:

tugcecim ikili testiniz güzel cıkmış cok sevindim cd sinide izlemişsiniz allahım ne güzel bir duygudur rabbim hepimize gösterir inş anne olmayı...saglıklı hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın inş canım okuyunca cok duygulandım:14::14:

kardelencim hic stres yapma canım hep iyi şeyler düşün inş aşılaman tutacak allahımın izniyle dualarım seninle...

aleynacım boncugum sizlerlede karşılaşamıyoruz inş iyisinizdir...boncugum senin misafirlr gitmiş bundan sonra bol bol görüşürüz inş...samyelimde epeydir gelmiyomu yoksa benmi rastlamadım...derinim sevtunum semram kardelenlerim kayram yetercim ebrarım cicim cibelcim zeynepcim selinacım birsencim unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi kocaman öpüyorum :16::16::16:
kızlar ben rüyamda hamile oldugumu gordüm doktor bana diyoki hamilesin hemde ikizmiş o kadar seviniyorumki anlatamam size inş rüyalarımız gercek olur... rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş...hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarıma alırız allahımın izniyle...:14::14:
pelin rüyan cok güzel hayır olsun İNŞALLAH

bizler iyiyiz snde cok üzülme aryık hamile kalabiliyosun en kısa sürede tekrar müjde vericeksin bizlere ALLAHIN izniyle
PELİNİM ne güzel bi rüyaa bu bölee :70: umarımm canımm gerçekk olurr

kızlar size bişey sorucamm benn doktorum bana progestan verdi bugün başla dedii ama ben daha önce progestanı adetim gelsin diye içiyodumm ee ya şimdii kanamam gelirsee :18:ben bu aydan çokk ümitliydimm anlamadımm yaa :26:
pregestan ilacı hiç içmedim ama bebeyin tutunmasını saglıyomuş
cok uzun surer dıye alıntı yapamadım fıstıklar basladım yazmayaa
kardelosummm profummm bende gecmısı okuyanlardanım bebegım ıkı gundur gırememe ragmen uzun uzun okudummm oyyyyy yoruldum ama degdı bu sefer canım kendı adıma bısey sormak ıstedım sana hep aynı seyler derken hanı bebek konusunda dıyorsan ben artık agzımı bıle acmıcam bu konuda yanı derdımı acmak ıcın gelıyorum sızlerın de oyle oldugunuz sanıyorum ama eger artık hep dert konusmaktan sıkıldıysanız agzımı bıle acmam kendı adıma yanı bu sana bır sıtem degıl tatlımsadece merak ettım neyı kastettıgını elımden geldıgınce herkese selam vermeye calısıyorum allah bılıyo yanıııı
yanı burada olmus bebegıme yazdıgım yazılardan ve dertlerımden dolayı sıktıysam hakkınızı helal edın baska paylasacak mecram yoktu
sevtuncumm yaaaa bu aralar ruya furyası galıba ruyan hayrolsun canımmm ınsallah cok kolay bı hamıleleık gecırceksınn demekkı yeter de hamıle kalacak ınsallah
derınımm sende mı pkoydun bebegım yaaaa bende de aynı dert var ama bana progestan vermedı doktor adet söktürücü verdi ve ben onla hamıle kalmıstım sımdı kafam karıstı ılk gıdısımde soracagım bunu sıkıntının hafıflemesıne sevındım bıtanem
ablammmm canımın ıcı yuregını ferah tut bu ay gelsedekırmızılar en yakın zamanda olacak ınsallah dua edıyorum tabıı etmesmıyımmm hıc duaların kabul oldugu bır gun olacak elbet rabbım gonlundekını kucagına dusuruverecek bır gun inşşşaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
pelınım gecmıs olsun canım karnın agrıyomus
yetercım sende grıpmıssın sANA da gecmıs olsun
kardelenbhrım ınsallahh bu ay hamılesındır tatlım
semram nasıl oldun
bırsencım sen nasılsın bebeıs nasıl
banucum en kısa zamanda hayırlı haberlerle gel
bu arada tugcalımın dedıgıne gonulden katılıyorum hamılelık suphesı oldugunda gelıp bızımle heyecanlanıp daha sonra olsada olmasada cekıp gdenlere bende kızıyorummm ama tugcalım sende gecmısı okumuyon galıba sana hayırlı olsun tahlılllerın temız cıkmıs falan yazmıstım cevap yazmamısın ama olsun sen hamılesın affettım hihihihihih
ben hemen temızlık yapmaya kalkıcam hafta sonu cok gremedım temızlıgımı yapıyım gelcem sıte acık yanı burda gorunurum ama arda bakıp cevap vercem temıslık bıtene kadar herkese selamlarrrrr

kayra senn yazdıklarınla alakası yok sende cok acı cektin herzamn paylaşabilirsin bizlerele İNŞALLAH yakında hamile haberiyle gelirsin kardelenin demesi gecmiş okunsun istiyo cünkü o kişi için caba verilip cevap yazılıyo

Son düzenleme:
en cok ta sanki hamile olduklarını söylemeye geliyolarmış gibi gelip söyleyip gidiyolar en sinir oldugum şey bu

:))) çok tatlısın aleyna.Evet bazı hamileler kayıplara karıştı inşallah iyilerdir.
tugce bu arada gözün aydın 2li testin temiz cıkmış cok sevindim canım

Günaydınlar herkese zabahhıın köeünde iş başıı:))kimseciklerde yok burda ama gelecek olanlarada günaydıınnnn arkadaşlarr başka topik açmayın bence bölünme olmasın hepiniz buraya alışmışsınız bende yeni yeni aranıza katıldım size alışmışken burası bölünmesin benceeee..............
bu arada ben bugün hastahaneye gidicem doktor ne diycek acaba ne gibi testler yapıcak ilk defa gidicem çünküü merraklıyımmmm şuan çookkkkk :25: :25: :25: :25: :25:
canım inşallah iyi geçer hayırlı sonuçlar alırsın.
meraba kızlar nasılsınız?

iyiyiz canım sağol hoşgeldin dişin nasıl oldu:29:

kızlar geldim ama kalamıycam koçişim tam 30 saattir işte çalışıyo daha gelmedi garibim iş yetiştirmeye çalışıyo yemeğimi yapıp geliyimde bari gelince yiyip dinlensin sonra gelirim hadş byee

selam şekerim hoşgeldin nasılsın?
gel bi öpeyim seni özledim :48:

bende seni özledim tatlımmmm :73:
dişim çok ağrıyor canım ya, bütün haftasonu ağrıdan ne uyudum, ne bişi yiyebiliyorum.
doktorumuz yavaş yavaş geçecek diyor, geçer inşaallah
geçmişte yazmıştım 20 lik dişim çekildi, dikiş atıldı, zor bi operasyon oldu dedi doktorum da, diş çift köklüymüş, kökleri de ikiye kıvrılmış.
bugün işlerde çok yoğun, yarım günde yoruldum :26::26::26:
sen neler yapıyorsun tatlım :16:

kızlar geldim ama kalamıycam koçişim tam 30 saattir işte çalışıyo daha gelmedi garibim iş yetiştirmeye çalışıyo yemeğimi yapıp geliyimde bari gelince yiyip dinlensin sonra gelirim hadş byee
birsenim kolay gelsin kuzum hadi görüşmek üzere
alıntım biraz tuhaf olmuş aleynacım kusura bakma:)

birsen uğurboncuğum flan merhaba nasılsınız
aaa küstüm bana yokmu selam :63::60:
:16:neyapıyorsunuz ben temızlıgımı bıtırdım sıze bakım dedım bı gecmıse dönmeye calısım bakım:51:

hoşgeldin boncuğum ohh negüzel yaa işin bitmiş ben hiç başlamadım bile

hadi kolay gelsin birsen sana 30 saat kız cok calışmış adam ALLAH yardım etsin dünde benim eşimin nöbeti vardı cayı bile içemedi yorgunluktan
:16:neyapıyorsunuz ben temızlıgımı bıtırdım sıze bakım dedım bı gecmıse dönmeye calısım bakım:51:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

dişim çok ağrıyor canım ya, bütün haftasonu ağrıdan ne uyudum, ne bişi yiyebiliyorum.
geçmişte yazmıştım 20 lik dişim çekildi, dikiş atıldı, zor bi operasyon oldu dedi doktorum da, diş çift köklüymüş, kökleri de ikiye kıvrılmış.
gecmiş olsun naneli ay cok zordur diş
birsenim kolay gelsin kuzum hadi görüşmek üzere

aaa küstüm bana yokmu selam :63::60:

hoşgeldin boncuğum ohh negüzel yaa işin bitmiş ben hiç başlamadım bile
ayol asıl ben sana küstüm hem hoşgeldin dedim hem nasılsın hıhh:19:
sana dedim.Demişsinya hamileler hamile olduklarını söyleyip kayboluyolar sinir oluyorum.Haklısın ve de çok tatlısın:9:

ay mersiiiiii şekerim hem haklı hem tatlıyım :9:

abla nassılsın hoşgeldin

naneli sende hoşgeldin

kardelen sen kime tatlısın dedin kız behen mi :17:sende hoşgeldin
hoşbuldum kuzu sende hoşgeldin şükür mevlaya iyiyim sen napıyosun

canım ya çok geçmiş olsun zor oluyo diş operasyonları allahım şifa versin son sıkıntı olur umarım canım
bende iyiyim çok şükür aynı işte

pelınım evet cnm ınsallah artık bol bol konusuruz cnm buarada rüyan hayır olsun cnm allah gönlüne göre versın:16:
ebrarım ıs bıttıde mutfakta lavabo tıkandı nefret edıyorum bu durumdan bı o var onuda sallıyorum esım gelsın ona yaptırıcam:90:buarada cnm adetıme az kaldı ama bende tık yok yıne neyapım benım kaderımde böyleymıs:53:
kayram bende yalnıs düşündügünü sanıyorum cnm tabıkı dertlesıceksın bızımle bız nıcın varız:70:
nanelıseker gecen slm yazmısdın cnm cvp veremdım sana nasılsın cnm :16:
flan hoşgeldın tekrar cnm aramıza:64:
aleynam kız senınlede görüşemıyoruz sana sormak ıstedıklerım var aslında:28:
kızlar ben buay klomene ara verıyorum ocakta son klomenı kullanıcam olmazsa esım ılla dıyor benden olmuyor amelıyat olcam dıyor sonuc ıyı cıktı ama güvenmıyor nıye olmuyor ozaman dıyor bakalım ocakta tekrar test vercek ona göre karar vercez :5:yoruldum artık:58:

kızlar tek tek alıntı yapmak istedim ama olmadı. sitede sorun var sanırım...
ben iyiyim,diş ağrısı çekiyorum. onun dışında şükür bi sorunumuz yok....
sizler de iyisinizdir inşaallah... varmı yeni hamiş :49:
bizimde bu hafta yumurtlama haftasıydı. ben diş tedavisi ile geçiriyorum. yani yine bu ay da diğer aylar gibi boş geçiyor. :27:

kardelen49 toparladın mı kendini, aleynacım eşinin tahlil sonuçları güzel çıkmıştır inş...
unuttuğum arkadaş varsa kusura bakmasın nolur. iki gündür ilaç içe içe kafamda midemde bi tuhaf oldu :14: :14: :14:

muhabbet çok güzelde benim çıkmam gerek sonra görüşürüz çok öpüyorum sizi
boncuğum muhabbet edemedik yine neyse gece gelirsin inşallah

pelınım evet cnm ınsallah artık bol bol konusuruz cnm buarada rüyan hayır olsun cnm allah gönlüne göre versın:16:
ebrarım ıs bıttıde mutfakta lavabo tıkandı nefret edıyorum bu durumdan bı o var onuda sallıyorum esım gelsın ona yaptırıcam:90:buarada cnm adetıme az kaldı ama bende tık yok yıne neyapım benım kaderımde böyleymıs:53:
kayram bende yalnıs düşündügünü sanıyorum cnm tabıkı dertlesıceksın bızımle bız nıcın varız:70:
nanelıseker gecen slm yazmısdın cnm cvp veremdım sana nasılsın cnm :16:
flan hoşgeldın tekrar cnm aramıza:64:
aleynam kız senınlede görüşemıyoruz sana sormak ıstedıklerım var aslında:28:
kızlar ben buay klomene ara verıyorum ocakta son klomenı kullanıcam olmazsa esım ılla dıyor benden olmuyor amelıyat olcam dıyor sonuc ıyı cıktı ama güvenmıyor nıye olmuyor ozaman dıyor bakalım ocakta tekrar test vercek ona göre karar vercez :5:yoruldum artık:58:
boncuğum hadi hayırlısı kuzum yaa bellimi olur illa belirti şart değil bende kuzu kuzu bekliyorum inşallah müjde veririz beraber ümitiyim senden cano
lavobo için açıcı yokmuya bende nefret ediyorum :47:
cano ben kaçtım görüşürüz sonra :48:

ebuş benı gördünde kacıyorsun dımı ask olsun:37:hadı görüşürüz cnm gece gelmeye calısırım ınsallah:54:

Son düzenleme:
Back
X