Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

pelınım evet cnm ınsallah artık bol bol konusuruz cnm buarada rüyan hayır olsun cnm allah gönlüne göre versın:16:
ebrarım ıs bıttıde mutfakta lavabo tıkandı nefret edıyorum bu durumdan bı o var onuda sallıyorum esım gelsın ona yaptırıcam:90:buarada cnm adetıme az kaldı ama bende tık yok yıne neyapım benım kaderımde böyleymıs:53:
kayram bende yalnıs düşündügünü sanıyorum cnm tabıkı dertlesıceksın bızımle bız nıcın varız:70:
nanelıseker gecen slm yazmısdın cnm cvp veremdım sana nasılsın cnm :16:
flan hoşgeldın tekrar cnm aramıza:64:
aleynam kız senınlede görüşemıyoruz sana sormak ıstedıklerım var aslında:28:
kızlar ben buay klomene ara verıyorum ocakta son klomenı kullanıcam olmazsa esım ılla dıyor benden olmuyor amelıyat olcam dıyor sonuc ıyı cıktı ama güvenmıyor nıye olmuyor ozaman dıyor bakalım ocakta tekrar test vercek ona göre karar vercez :5:yoruldum artık:58:

boncugum belli olmaz belirti olcak diye bişe yokki
sor bacım ne istiyosan sorabilirsin eşinin ameliyat olmak istemesi ne güzel ama sizin deyerler cok güzel benimki hiç yanaşmıyo ama dr ameliyat ol derse olucak ameliyat

tabi ben bunu kime yazdım ebrara yazdım ama belirtmemişim yeni uyandım daha doğrusu uyanamadım idare edin.:9:

boncuğum nanelişekerim iyiyim kızlar sağolun bugün artık biraz ev işi yapıcam ev aldı başını gitti.
kardelenım zormuydu lapaoroskopı cnm doktorda ılla asılamadan önce yapalım dıyor ben ıstemıyorum rısklıymıs galıba bıde hıstereskopıyle laparoskopı arasında ne fark var acaba:28:

aleynam son durumları sorucaktım cnm neyaptı esın sonuc bellı oldumu falan dıye benımkı ıstıyoda nebılım ya agır kaldırıyo ya amelıyattan sonra 3 ay yasak olcak ondan korkuyorum ah faydası olcagını bılsem hemen ol derım de ama ıste of of bacım of:5:

kuzu ben sana demedim kardelene dedim hem ben sana hoşgeldin dememişmiyim aaa bak utandım :78:
ablacım senin kalbinin güzelliyini biliyorum o yüzdende küsmedim şaka yaptım kız
kızlar tek tek alıntı yapmak istedim ama olmadı. sitede sorun var sanırım...
ben iyiyim,diş ağrısı çekiyorum. onun dışında şükür bi sorunumuz yok....
sizler de iyisinizdir inşaallah... varmı yeni hamiş :49:
bizimde bu hafta yumurtlama haftasıydı. ben diş tedavisi ile geçiriyorum. yani yine bu ay da diğer aylar gibi boş geçiyor. :27:

kardelen49 toparladın mı kendini, aleynacım eşinin tahlil sonuçları güzel çıkmıştır inş...
unuttuğum arkadaş varsa kusura bakmasın nolur. iki gündür ilaç içe içe kafamda midemde bi tuhaf oldu :14: :14: :14:

naneli şimdi prof. ateş kadıogluna gün verdiler eşim bir tane daha test yaptırcak ondan sonra belli olcak ameliyatmı aşılamamı yada ilac tedavisimi
2. yaptırdıgı test biraz daha yüksekti ama yinede normal sınırlar içinde deyil düşük cıktı

kardelenım zormuydu lapaoroskopı cnm doktorda ılla asılamadan önce yapalım dıyor ben ıstemıyorum rısklıymıs galıba bıde hıstereskopıyle laparoskopı arasında ne fark var acaba:28:

niye riskliymiş yaa.Zaten anestezi alıyosun ne olduğunu anlamıyosun da aanesteziden uyanınca kasıklarım çok acıyodu bide karnımda 2 delik açmışlardı onlar çok acıyodu ama ağrı kesiciyle geçti o da şimdi iyiyim öyle çok zor falan değil.Sende gerek görmediler belki bilmiyorum ama doktor bana düşük sayın fazla olduğu için ben yapılmasını tavsiye ederim demişti.Benim denemediğim bi bu kalmıştı

boncuğum eşinin değerleri iyiyse niye ameliyat oluyoki infertilite sebebi tam belli değilmi

cnm degerler ıyı cıktı ama varıkosel var 2. dereceden oda sonuclara güvenmıyor amelıyat olsam daha ıyı olur dıyor ama doktor gerek yok dedı bakalım ocakta bıkez daha test vercek ne cıkıcak:53:
bende heray 2 tane yumos olusuyo adetler düzenlı hormonlarım normal ondada degerler ıyı cıktı ee pekı neden olmuyor dıye soruyoruz kendımıze dogal olarak

Son düzenleme:
Kızzlarr nasılsınızzz gellddiimmm beeyynnnn çok sinir bozucu bi muayeneydi yaaaaw

canım histeroskopide rahim içi kamera ile görüntüleniyor, endoskopi gibi birşey yani...
laporoskopide kist varsa o alınıyor kasıklardan delik açılarak
histeroskopi de rahim filminden daha iyi ve daha sağlıklı tavsiye ederim

uğurboncuğum yazmayı unutmuşum laparoskopide karnından giriyolar histereskopide sadece vajinadan giriyolar fark bu

niye riskliymiş yaa.Zaten anestezi alıyosun ne olduğunu anlamıyosun da aanesteziden uyanınca kasıklarım çok acıyodu bide karnımda 2 delik açmışlardı onlar çok acıyodu ama ağrı kesiciyle geçti o da şimdi iyiyim öyle çok zor falan değil.Sende gerek görmediler belki bilmiyorum ama doktor bana düşük sayın fazla olduğu için ben yapılmasını tavsiye ederim demişti.Benim denemediğim bi bu kalmıştı
tüpler zarar görebılırmıs cok hassas bır operasyonmus cnm öyle dedıklerı ıcın korktum negüzel sen kurtulmussun cnm gecmıs olsun bakalım bız neyapcaz

cnm degerler ıyı cıktı ama varıkosel var 2. dereceden oda sonuclara güvenmıyor amelıyat olsam daha ıyı olur dıyor ama doktor gerek yok dedı bakalım ocakta bıkez daha test vercek ne cıkıcak:53:
bende heray 2 tane yumos olusuyo adetler düzenlı hormonlarım normal ondada degerler ıyı cıktı ee pekı neden olmuyor dıye soruyoruz kendımıze dogal olarak

canım benim eşimdede vardı varikosel ve 2 kez ameliyat oldu benim kuşum:50:2.ameliyatı olduğu ay ben hamile kaldım dr.lar hep ameliyatı tavsiye etti.iyi bi üroloğa gidin gerçi gidiyosunuzdur muhtemelen

[
aleynam son durumları sorucaktım cnm neyaptı esın sonuc bellı oldumu falan dıye benımkı ıstıyoda nebılım ya agır kaldırıyo ya amelıyattan sonra 3 ay yasak olcak ondan korkuyorum ah faydası olcagını bılsem hemen ol derım de ama ıste of of bacım of:5:
boncuk 6 ocakta belli olcak bakalım ne diycek dr bize eşim 1 tane daha yaptırcak test ona göre karar vercek dr prof karar vercekmiş doplr dada varikosel cıktı 1.2. derece senin eşinin kacıncı derce . derceleri ameliyat ediyoruz dediler ama belki prof bize gerek görür
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz inşaallah....
:25: :25: iş birden yoğunlaştı :25: :25:
öpüyorum hepinizi de, dua ile....
:16: :16: :16: :16: :16: :16:

güle güle naneli

kardelen49 sen düşük yapmışsın dr ondan istiyolar biz hiç hamile kalmadıgımız için eşlerimize yogunlaşıyolar ama bizim sayıyla hamile kalanlarda varmış peki biz neden hamile kalamıyoruz anlamadım ya

slm arkdaslar yenı uyeyım ben bı sorum olcaktı sızlere ya benım de olmuo bebegım yumurtalıklarımda sorun vardı doktr klomen ılac verdı ışe yaradı ılac sonrada ıgne vurlcn dedı vurldum soledıgı saatte ılıskıye de gırdım sızce hamıle kalabılır mıyımmm:(((

kardelenım sagol cnm bak sende amelyattan sonra hamıs kalmıssın cnm derdada öyle oldu bakalım ınsallah bızede vesıle olur:16:
nanelım cok sagol cnm aydınlattın benı:71:

slm arkdaslar yenı uyeyım ben bı sorum olcaktı sızlere ya benım de olmuo bebegım yumurtalıklarımda sorun vardı doktr klomen ılac verdı ışe yaradı ılac sonrada ıgne vurlcn dedı vurldum soledıgı saatte ılıskıye de gırdım sızce hamıle kalabılır mıyımmm:(((

söylediğin şey aşılama canım ve onu bende denedim ve hamile kaldım inşallah sende kalırsın rahat ol umutlu ol

Kızzlarr nasılsınızzz gellddiimmm beeyynnnn çok sinir bozucu bi muayeneydi yaaaaw
hoşgeldin ne dedi dr zaten muaynelerin cogusinir bozucu ama ne yapcan işte bebek için katlanılıyo herşeye
canım benim eşimdede vardı varikosel ve 2 kez ameliyat oldu benim kuşum:50:2.ameliyatı olduğu ay ben hamile kaldım dr.lar hep ameliyatı tavsiye etti.iyi bi üroloğa gidin gerçi gidiyosunuzdur muhtemelen

kardelen sizin kacıncı derceydiki kız varikosel
biz gittik devlet has. capaya bilmiyorum cok ilgilenmiyolarmı acaba

ben 1 kez ameliyat olunuyo diye biliyodum 2. oluyomu varükoselin

Back
X