Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelenım sen negüzel doktorlarına güvenıyorsun ama sorun sukı ben burdakı hıcbır doktora güvenmıyorum ve ımkanlar sınırlı :5:bakalım hakkımıza hayırlısı:16:
aleynam hakkına hayırlısı olsun cnm ınsallah amelıyata gerek kalmadan gelır melegın bızde hakedıyoruz artık neolur allahım:43:
kızlar ben kacıyorum öptüm sızlerı kendınıze ıyı bakım lavabo temızlenıcek gıdımde halledım:50:

slm arkdaslar yenı uyeyım ben bı sorum olcaktı sızlere ya benım de olmuo bebegım yumurtalıklarımda sorun vardı doktr klomen ılac verdı ışe yaradı ılac sonrada ıgne vurlcn dedı vurldum soledıgı saatte ılıskıye de gırdım sızce hamıle kalabılır mıyımmm:(((
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
söylediğin şey aşılama canım ve onu bende denedim ve hamile kaldım inşallah sende kalırsın rahat ol umutlu ol

kız aşılama olurmu yumurta takibi yaptırmış ben DE yaptırdım ama olmadı

Son düzenleme:
hoşgeldin ne dedi dr zaten muaynelerin cogusinir bozucu ama ne yapcan işte bebek için katlanılıyo herşeye

kardelen sizin kacıncı derceydiki kız varikosel
biz gittik devlet has. capaya bilmiyorum cok ilgilenmiyolarmı acaba

ben 1 kez ameliyat olunuyo diye biliyodum 2. oluyomu varükoselin

canım ilkinden sonuç alamadık 1 sene bekledik yine gebelik olmadı ve dr ikinci bir ameliyatı önerdi 3 kez ameliyat olan bile oluyomuş

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK:17:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
YETERRRRR----------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
TURKUAZ-------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
KAYRAM------------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

ZEYN77--------------------------------------------------------------------------------------------- :16::16:
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
kardelenım sen negüzel doktorlarına güvenıyorsun ama sorun sukı ben burdakı hıcbır doktora güvenmıyorum ve ımkanlar sınırlı :5:bakalım hakkımıza hayırlısı:16:
aleynam hakkına hayırlısı olsun cnm ınsallah amelıyata gerek kalmadan gelır melegın bızde hakedıyoruz artık neolur allahım:43:
kızlar ben kacıyorum öptüm sızlerı kendınıze ıyı bakım lavabo temızlenıcek gıdımde halledım:50:

güle güle canım bende epey dr sıkıntısı çektim ama bu seferkini sevdim inş iyilerle karşılaşırız bu süreçte

kız aşılama olurmu yumurta takibi yaptırmış ben yaptırdım ama olmadı

doğru yaa.ben niye atladım ki hemen aşılama diye çok uyudum heralde ben bugün:26:

canım ilkinden sonuç alamadık 1 sene bekledik yine gebelik olmadı ve dr ikinci bir ameliyatı önerdi 3 kez ameliyat olan bile oluyomuş

teyemin damadınada 2. Kez ameliyat olcaksın demişler bende kıza ikincis oluyomu diye şaşırmıştım demekki dogruymuş

bizim içinde hayırlısı neyse yavruma en kısa zamnda hayırlısıyla nasıl kavuşucaksam o olur inşallah

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
kızlar sızden aber yok yada var ben görmedım bana bıldırırsenız sevınırım
aleynam senına detınde gecmıs cano varmı kız bısıyler:91:

[

sagol canım amin hemde cok hakediyoruz RABBİM İNŞALLAH bizede layık görür hamile kalmayı hayırlı saglıklı evlat sahibi olmayı anne baba olmayı amin

hoşgeldin ne dedi dr zaten muaynelerin cogusinir bozucu ama ne yapcan işte bebek için katlanılıyo herşeye

kardelen sizin kacıncı derceydiki kız varikosel
biz gittik devlet has. capaya bilmiyorum cok ilgilenmiyolarmı acaba

ben 1 kez ameliyat olunuyo diye biliyodum 2. oluyomu varükoselin

kız doktor alttan baktı bi aletle içine sonra elini soktu baktı muayene etti ama sadece bakarak eliyle başka bişi yapmadı bayan doktor sonrada dediki altı ay çok kısa bi dönem biraz bekle sağlıklısın dedi ama tüplerim kapalımı açıkmı yumurtlama dönemi ne zaman bi tahlil bişi demedi heç bişeyin yok dedi illa bi senemi çocumumun olmaması lazım yane bi tahlil yapmadan eliyle nasıl anladı anlamadım yanee

kızlar sızden aber yok yada var ben görmedım bana bıldırırsenız sevınırım
aleynam senına detınde gecmıs cano varmı kız bısıyler:91:

nerde kız teşke oyle bişe olsa bugün adetimin 8. günü oldum yani

yeni tarih 10 ock

Son düzenleme:
kız doktor alttan baktı bi aletle içine sonra elini soktu baktı muayene etti ama sadece bakarak eliyle başka bişi yapmadı bayan doktor sonrada dediki altı ay çok kısa bi dönem biraz bekle sağlıklısın dedi ama tüplerim kapalımı açıkmı yumurtlama dönemi ne zaman bi tahlil bişi demedi heç bişeyin yok dedi illa bi senemi çocumumun olmaması lazım yane bi tahlil yapmadan eliyle nasıl anladı anlamadım yanee

daha cok erken ya 6 ay olmuş gerci ben 3 aylıkken gitmiştim dr

bencede bekle ama beklimiyim dersen eşin bi has. sperm testi yaptırsın o zamn sorun yoksa beklersin ama dr cogu 1 sene gecsin ondan sonra erkekten test istiyolar tercih senin canım

bekliyceksende sakın sitres yapma bebek olcakmı diye düşünme bana delerdi de inanmazdım gercekten de öyleymiş

Back
X