ben de kacıyım artık tekrardan ugrarım hoşcakalınnnnnnnn
görüşürüz canım bende çıkıyorum herkese güzel bi hafta diliyorum.:79:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kacıyım artık tekrardan ugrarım hoşcakalınnnnnnnn
eet bence de aşılama degıl yumurtyı catlatmak ıcın demıstı doktor ondan vuruldum![]()
daha cok erken ya 6 ay olmuş gerci ben 3 aylıkken gitmiştim dr
bencede bekle ama beklimiyim dersen eşin bi has. Sperm testi yaptırsın o zamn sorun yoksa beklersin ama dr cogu 1 sene gecsin ondan sonra erkekten test istiyolar tercih senin canım
bekliyceksende sakın sitres yapma bebek olcakmı diye düşünme bana delerdi de inanmazdım gercekten de öyleymiş
erzincanlımısın kız neresinden
kızlar nasılsınız ne var en yok 2gundur giremedım gezmekten :)) kızlar bnım canım sıkkın biraz ya 2gun önce reglı oldum amelyatımın üzerıne tamda herzamnkı gıbı gunumde oldum ama kanamam yok kahverengı gelıo bı ilk gun geldı kan şimdi ise bişi yok doktrum adetın birince gel demişti sizce neyapım ben ne bu kan
hoşgelldiiinnn nasılsıınnGeçen ayda bana öyle olmuştu adet günü bir gün bile gecikse böyle renk alıyor için temizleniyor dert etme doktora sormuştum ben bişi yok dedi ondan
boncugum asılamada herhangıbı sorun olmasın dıye demıstır tanı amaclı yanı ama sadece hıstereskopı olman yeterlı dıye dusunuyorum canım yanı sadece kamera ıle alttan baakarlarsa tanı amaclı ondan sonra eger bı sorun varsa laparoskopıye gecseler daha ıyı olur bence yanı dırek amelıyat sacmadoktoruna bunu bı hatrlat ıstersen amelıyat ol sada korkulacak bısey yok tatlım ınan bana ama ıyı bı dotor yapsın amelıyatını bı sorun yoktur ınsallah bebesın gelsın artıkk sanaa daaaaa nolur rabbbımmmmkardelenım zormuydu lapaoroskopı cnm doktorda ılla asılamadan önce yapalım dıyor ben ıstemıyorum rısklıymıs galıba bıde hıstereskopıyle laparoskopı arasında ne fark var acaba![]()
canım sezeryandan sonrakı ılk adetınmı acaba nıyeee yaaa bı fılm cektır ıstersen cunku gec kayıplardan sonra yapısıklık olabılıyomus ama hıcbısey de olmayabılır bende yenı dogum yaptım ve hepsını arastırdım sadece bılgı ıcın soledım kesın olcak dıye bısey yok tatlımkızlar nasılsınız ne var en yok 2gundur giremedım gezmekten :)) kızlar bnım canım sıkkın biraz ya 2gun önce reglı oldum amelyatımın üzerıne tamda herzamnkı gıbı gunumde oldum ama kanamam yok kahverengı gelıo bı ilk gun geldı kan şimdi ise bişi yok doktrum adetın birince gel demişti sizce neyapım ben ne bu kan
canım benımm senı oka dar okadar ıyı anlıyorum kı bende hamıle ve bebeklı gormee dayanamıyordum kımseyle konusmadım cocuklu mısafır kabul etmedım ama sen en azından kendılıgınden hamıle kalabılıyosun tatlım bıde benı dusun tekrar hamıle kalabılecegım bıle bellı degıl sukret ve ınsallah rabbım bu yavrunun omrunu dıger kardeslerıne versınkızlar dün büyük alışveriş merkezınde yemek yerken yanıma daha 2 aylık bebiş geldi yawrum bide bi güzel ki anltamam annesi ressimelrını çekıor süreklı içim gitti bide bakarım kı bnım yawruma aldığım oto koltuğunun aynısı ondada var içm gitti meleğim aklıma geldiiii o anda orda ağla ağla tutamadım kendımı eşim dıo kendıne gel içim gitti kızlar o anda yawrumu düşündüm oto koltuğunda yatıca yerde benım yawrum toprakta yatıooo içim yanıo kızlarr bu acı nasıl dıncek bılmıorum ama ben bitik haldeyım bunu anladım unuttum derken geçıo acım derken bakııorum hep aynı yerdeyımmm bebeği kıskandım orda ınanırmısıınız yawrum küçücük mınıcık ellerı var![]()
boncugum asılamada herhangıbı sorun olmasın dıye demıstır tanı amaclı yanı ama sadece hıstereskopı olman yeterlı dıye dusunuyorum canım yanı sadece kamera ıle alttan baakarlarsa tanı amaclı ondan sonra eger bı sorun varsa laparoskopıye gecseler daha ıyı olur bence yanı dırek amelıyat sacmadoktoruna bunu bı hatrlat ıstersen amelıyat ol sada korkulacak bısey yok tatlım ınan bana ama ıyı bı dotor yapsın amelıyatını bı sorun yoktur ınsallah bebesın gelsın artıkk sanaa daaaaa nolur rabbbımmmm
canım sezeryandan sonrakı ılk adetınmı acaba nıyeee yaaa bı fılm cektır ıstersen cunku gec kayıplardan sonra yapısıklık olabılıyomus ama hıcbısey de olmayabılır bende yenı dogum yaptım ve hepsını arastırdım sadece bılgı ıcın soledım kesın olcak dıye bısey yok tatlım
KIZLAR BU ARADA BEN TEMIZLIK YAPARKEN NETTEN DUSMUSUM OKUYAMADIM VE CEVAP DA YAZAMADIM YENI BITTI TEMISLIGIM
KARDELENIM 49UM NASILSIN INSALLAH IYISINDIR ARTIK
ABLACIM BILIYORUM AMA NE BILEYIM ALINDIM GALIBA HANI BENDE DÖNDÜRÜP DÖNDÜRÜP AYNI SEYLERDEN BAHSEDIYOM YAAAA
CİCİM BANA MERHABA DEMISSIN GORMEDIM TATLIM KUSURUMA BAKMA TEMISLIKTEYDIM
AKSAM KOCISIM NOBETTE BENDE BURADAYIM ALLAH NASIP EDERSE
SIMDI CIKIYORUM KIZLAR SEVTUNUM MERDESIN BEBEM YAAAAAA
canım benımm senı oka dar okadar ıyı anlıyorum kı bende hamıle ve bebeklı gormee dayanamıyordum kımseyle konusmadım cocuklu mısafır kabul etmedım ama sen en azından kendılıgınden hamıle kalabılıyosun tatlım bıde benı dusun tekrar hamıle kalabılecegım bıle bellı degıl sukret ve ınsallah rabbım bu yavrunun omrunu dıger kardeslerıne versın
ben cıkıyorum arkadaslar kalıp sohbet etmek cok ısterdım ama bıraz yruyus yapmalıyım bebegım ıcın kılo vermem gerek hepınızı opuyorum
idare edıorum zeynepcğim valla llahım hamd olsun iyyim dielım sen nasılsın cnaım ne var neyok
kızlar herkese hayırlı günler....:79:
hadiii geçmiş olsun arkadaşım önce iyie bir dinlen ondan sonra bol bol konuşucaz inşallah....
aminn bide ikiz oluyomuş ne kaa güzell olur inşallah olur
evet canım darısı sana bizde inşallah hayrılı sağlıklı sürdürebilirsek daha güzel olur güzel haberlerini bekliyoruz
kız kardeloş bu aile kaç kişilik meclis diyince başkanı kim
hayırlısıyla olursun transferini tutar inşallah
evet 2 dir beni kaçırıyon yani biz örneklerden biri değilmiyiz aşkolsun canım ya neyse bugün küsek günüm değil
canım öyle aslında evde durduğum yokki ama hep bişeyler çıkıyo yoğun insanım bencanım topicin kapanması gibi bir durum yok merak etme
inşallah hayırlı haberler alırsın haber ver tatlış
selam canım ağzına sağlık allahım kabul etsin buarada günün nezamandı senin hayrolsun bukadar uyumak filan inşallah bebiş vardır tatlım
pelinim rüyan hayrolsun canım bak işarette almışsın allahımın izniyle gelicek minişin hatta minişler bile olabilir .öpüyorum seni bitanem
canım progestanı bebeğin rahime tutunması için veriyolar merak etme kanaman olmaz inşallah hamile kalıcakısın
kayram kesinlikle senin yazdıklarından rahatsız olmayız bunu bil tatlışım hepimiz burda sevincimizi hüznümüzü paylaşıyoruz zaten niyeburdayız yoksa ne anlamı olur kknın kafana bunu takma bitanem
duaların içinde çok saol kuzum allahım hepimize tekrardan tattırsın annelik duygusunu .kolay gelsin canım öptümmm
ayyy birsencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım... senin cinsiyeti için bişey dedi mi dr.... ne zaman belli olcakmış... benimkini 2 hafta sonra görürüz dedi dr büyük ihtimal erkek gibi duruyo ama net olarak görmem lazım p...isini dedikız aynen böyle dedi adam çok utandım ama onlar için normal
evet aleynacım ben de çok sinir oluyorum ama herkes aynı duyarlılıkta değil maalesef:97:
yaa sen öyle gezerken muhabbeti kaçırırsın tabi... gündüzleri de gelsen biz de görüşürüz ben de akşamları çok giremiyorum....
aminnn canım rüyan çok güzelmiş... Allah hayırlara çıkarsın inşallah ikizin olur da kafanı kaşımaya vaktin olmaz canım
canım progestan bende kullanıyorum... gebelik yokken adet olmak için gebelik varken bebek tutunsun diye veriyolar... merak etme kanamaya yolaçmıyor inşallah bebeğin geldiyse sana tutunsun diye veriyorlar...anne ve bebek dostu yani progestan....
canım senin bana ne yazdığını gördüm geçmişi okumaya çalışıyorum tabi bazen hiç vaktim olmamasına rağmen özellikle bazı kişilerin yazdıklarını mutlaka okuyorum bunlardan birisisin canım nedeni de selam verdiğimde selamımı alman bişey yazdığımda cevap dönmendir... sadece tebrik edenlere tek tek geri dönmüyorum... mesajlarının okunduğunu bil yani....![]()
cok sagol canım amin inş...İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin seninle daha önceden karşılaşamadık ama olsun konuşuruz İNŞALLAH kac yıldır istiyosunuz tedavi oldun mu hiç
selina nasılsın
bu uyku halleri hayırdır İNŞALLAH
pelin rüyan cok güzel hayır olsun İNŞALLAH
bizler iyiyiz snde cok üzülme aryık hamile kalabiliyosun en kısa sürede tekrar müjde vericeksin bizlere ALLAHIN izniyle
pregestan ilacı hiç içmedim ama bebeyin tutunmasını saglıyomuş
kayra senn yazdıklarınla alakası yok sende cok acı cektin herzamn paylaşabilirsin bizlerele İNŞALLAH yakında hamile haberiyle gelirsin kardelenin demesi gecmiş okunsun istiyo cünkü o kişi için caba verilip cevap yazılıyo
pelınım evet cnm ınsallah artık bol bol konusuruz cnm buarada rüyan hayır olsun cnm allah gönlüne göre versın
ebrarım ıs bıttıde mutfakta lavabo tıkandı nefret edıyorum bu durumdan bı o var onuda sallıyorum esım gelsın ona yaptırıcam:90:buarada cnm adetıme az kaldı ama bende tık yok yıne neyapım benım kaderımde böyleymıs
kayram bende yalnıs düşündügünü sanıyorum cnm tabıkı dertlesıceksın bızımle bız nıcın varız
nanelıseker gecen slm yazmısdın cnm cvp veremdım sana nasılsın cnm
flan hoşgeldın tekrar cnm aramıza
aleynam kız senınlede görüşemıyoruz sana sormak ıstedıklerım var aslında
kızlar ben buay klomene ara verıyorum ocakta son klomenı kullanıcam olmazsa esım ılla dıyor benden olmuyor amelıyat olcam dıyor sonuc ıyı cıktı ama güvenmıyor nıye olmuyor ozaman dıyor bakalım ocakta tekrar test vercek ona göre karar vercezyoruldum artık
![]()
ya bu alıntılar neden böyle karışık olduki![]()
:79: öncelikle yeni saffamız hayır olsun ..bende aanne olmak istiyorum artıkBen haziran ayında 7 haftalık hamileyken maalesef düşük yaptım kürtaj oldum..her ay denememize rahmen bir türlü olumlu sonuç alamadık..ama bu ay sanki biraz umutluyum . Regl günüme 2 gün kaldı .. Belim çok ağrıyo, göğüslerimde ağrı var..bir de şeffaf bir akıntı geliyo sizce hamile olmuş olabilirmiyim? Cevaplarınızı bekliyorrum..:2: Hoşçakalın...