yokkız baybimmm erzincanlıyım aslen
afedersin kaluruk yazınca karadenizlisin sandım ..ben karadenizliyimde..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokkız baybimmm erzincanlıyım aslen
kız deminden beri cevap bekliyom ama neden yazan yok merak ettim![]()
canım yaaa çok zor Allah sabır versin inşallah bundan sonraki bebeğin bunları unutturur sana.
pelincim daha iyi gördüm seni canımyeni yılda yeni bebiş gelicek inş.
sagol canım daha iyiyim allaha şükürSen nasılsın...amin canım inş hepimiz yeni yılda bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla...
Sevtun yeter sizlerede selam canlarım...
pelinnnnnnnnnn nasılsın bebem
kız sen fark edilmeycek kadınmısın![]()
aleynacım çok haklısın canımen cok ta sanki hamile olduklarını söylemeye geliyolarmış gibi gelip söyleyip gidiyolar en sinir oldugum ş
tugce bu arada gözün aydın 2li testin temiz cıkmış cok sevindim canım
günaydın kızlar
tugcecim ikili testiniz güzel cıkmış cok sevindim cd sinide izlemişsiniz allahım ne güzel bir duygudur rabbim hepimize gösterir inş anne olmayı...saglıklı hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın inş canım okuyunca cok duygulandım
kardelencim hic stres yapma canım hep iyi şeyler düşün inş aşılaman tutacak allahımın izniyle dualarım seninle...
aleynacım boncugum sizlerlede karşılaşamıyoruz inş iyisinizdir...boncugum senin misafirlr gitmiş bundan sonra bol bol görüşürüz inş...samyelimde epeydir gelmiyomu yoksa benmi rastlamadım...derinim sevtunum semram kardelenlerim kayram yetercim ebrarım cicim cibelcim zeynepcim selinacım birsencim unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar ben rüyamda hamile oldugumu gordüm doktor bana diyoki hamilesin hemde ikizmiş o kadar seviniyorumki anlatamam size inş rüyalarımız gercek olur... rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş...hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarıma alırız allahımın izniyle...![]()
slm arkdaslar yenı uyeyım ben bı sorum olcaktı sızlere ya benım de olmuo bebegım yumurtalıklarımda sorun vardı doktr klomen ılac verdı ışe yaradı ılac sonrada ıgne vurlcn dedı vurldum soledıgı saatte ılıskıye de gırdım sızce hamıle kalabılır mıyımmm((
kızlar nasılsınız ne var en yok 2gundur giremedım gezmekten :)) kızlar bnım canım sıkkın biraz ya 2gun önce reglı oldum amelyatımın üzerıne tamda herzamnkı gıbı gunumde oldum ama kanamam yok kahverengı gelıo bı ilk gun geldı kan şimdi ise bişi yok doktrum adetın birince gel demişti sizce neyapım ben ne bu kan
allah kabul etsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmcanlarım ezan okunuyo yemegimi yeyim namzımı kılıyım geliyorum![]()
aleynacım çok haklısın canım
bende seni kocaman kocaman öpüyorum canım
hoş gelmişsin canım aramıza inşallah gelir meleğin canım
bir doktora görün bence canım :26:
allah kabul etsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
pelincim canım nasılsın bebem moraller nasıl![]()
sevtunum iyi canım moraller allaha şükür sen nasılsın kuzum![]()
İYİ CANIM HAYAT TELAŞI UĞRAŞIP DURYORUZ :18::18::18:iyiyim bitanem sagol sen nasılsın...![]()
işlerim vardı girdim tam yazdım baktım ezan okundu orucumu açtım namazımı kıldım işim bitti gene laf attım beni gören yok yazık bana be![]()
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim canım sen nasılsınsemracım hoşgeldin canım nasılsın![]()
ya kızlar evi boyucamda ne renk boyasam acaba şüyle ferah olsun istiyorum![]()