Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mrb kızlar doktordan geldim solda 2 tane sağda 3 tane yumurta oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya riske atmak istemedim aşılamadan vazgeçildi gece 11 de çatlatma iğnesi yaptırcam öyle deniycez bu ay önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah sizler neyaptınız

ya kızlar evi boyucamda ne renk boyasam acaba şüyle ferah olsun istiyorum:53::53::53::53::53:
canım bben evimi fil dişi yaptırdım güzel oldu hemde ferah acık renk oldugu icin...
iyiyim canım biraz moralim yok nedense 3 gündür içim sıkılıyo ya hayrolsun ne yaptıysam geçmiyo hiç bişey yapasın yok bebem ya sanki :44::44::44::44::44::44:
canım hayırlara gitsin sıkma canını güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun kuzum:93::93:
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim canım sen nasılsın

bence keten beji yada kum beji süper oluyor ben bu yaz keten beji boyadım canım süper:46:

iyiyim canım sagol sizin sayenizde cabuk toparladım kendimi canım:29:

mrb kızlar doktordan geldim solda 2 tane sağda 3 tane yumurta oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya riske atmak istemedim aşılamadan vazgeçildi gece 11 de çatlatma iğnesi yaptırcam öyle deniycez bu ay önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah sizler neyaptınız

rabbim emeklerinin karşılığı versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşbuldum canım çok şükür iyiyim canım sen nasılsın

bence keten beji yada kum beji süper oluyor ben bu yaz keten beji boyadım canım süper:46:

canım süt kahvesi gibimi duruyo ren kardelencim hakkında hayrılısı artık dedigin gibi belki aşılamaya fırsat vermez yaradan hadi bakalım görüyüm seni halay çekelim artık:64::64::64::64::64:

amin cümlemizinkini bebem ne var ne yok görüşmeyeli bebem:91::91::91::91::91::91::91::91:
ya nebileyim bazen iyi oluyorum bazen de çok kötü ay bide bu gün sağ göğsüm çok acıdı nedenini anlıyamadım gıriptenmidir ki:26:

inşallah iğne işe yarar canım meleğin gelir :49:

iyiyim canım sagol sizin sayenizde cabuk toparladım kendimi canım
daha iyi ol canım inşallah

hoşgeldin canım... hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun... inş bu ay bebişin gelir canım hayırlısıyla ...:emir_bebek:

yetercim ablamın oglu 1 yaşına girmedi ama 10 filan herhaldede az bir taşıyım yoruluyorum yaw amanın bizdemi öyle olucez okadar sene bebek olmadı vallahi kimseye vermeyiz he kendimiz taşırız :30::30::30::30::30: kız ben kesin mideyi üşüttüm ya midem çok fena işin garibi iftarı ettikten sonra bulanıyo kendimdem emin olmasam vallahi hamileyim dicem ama kendimden eminim:30::30::30:kız yoksa kaderim ban oyunmu oynar be amanın ne olcek benim bu halim ocakta olsun inan bu ay istemiyorum olursada evi tamir ettiriyoz kız kim evi temizlicek be :14::14::14::14:

ya nebileyim bazen iyi oluyorum bazen de çok kötü ay bide bu gün sağ göğsüm çok acıdı nedenini anlıyamadım gıriptenmidir ki:26:

inşallah iğne işe yarar canım meleğin gelir :49:

iyiyim canım sagol sizin sayenizde cabuk toparladım kendimi canım
daha iyi ol canım inşallah

canım benim gripten insanın heryeri agrıyo helede kalp atışı çok fena atıyo be ben grip olunca başlıyo atışlar bende başlıyorum tırsmaya:18::18::18: kız bebek istemesinler seninkiler agrıyomuşya:1::1::1:

amin inşallah canım 30 lu yaşlardaki topikteki tentonimi bir kızvar onun aşılaması tutmamış çok üzüldüm ya zellden haber var mı tanımıyırum ama merak ettim
evet yaaa tento bende üzüldüm
yetercim ablamın oglu 1 yaşına girmedi ama 10 filan herhaldede az bir taşıyım yoruluyorum yaw amanın bizdemi öyle olucez okadar sene bebek olmadı vallahi kimseye vermeyiz he kendimiz taşırız :30::30::30::30::30: Kız ben kesin mideyi üşüttüm ya midem çok fena işin garibi iftarı ettikten sonra bulanıyo kendimdem emin olmasam vallahi hamileyim dicem ama kendimden eminim:30::30::30:kız yoksa kaderim ban oyunmu oynar be amanın ne olcek benim bu halim ocakta olsun inan bu ay istemiyorum olursada evi tamir ettiriyoz kız kim evi temizlicek be :14::14::14::14:

valla bimiyorum
ama bu sıpa beni öldürüyor sevgimi kulanıyor :60::60::60::60:
Aman canım dikkat et kendine

bende incir kürü duydum ama tadını beğenmediğimden içmeyi deneyemedim..birde adaçayı duydum yumurtlama gününe kadar adaçayı içiyormuşsun...

Back
X