Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bben evimi fil dişi yaptırdım güzel oldu hemde ferah acık renk oldugu icin...ya kızlar evi boyucamda ne renk boyasam acaba şüyle ferah olsun istiyorum![]()
canım hayırlara gitsin sıkma canını güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun kuzum:93::93:iyiyim canım biraz moralim yok nedense 3 gündür içim sıkılıyo ya hayrolsun ne yaptıysam geçmiyo hiç bişey yapasın yok bebem ya sanki :44::44::44::44::44::44:
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
bence keten beji yada kum beji süper oluyor ben bu yaz keten beji boyadım canım süper![]()
mrb kızlar doktordan geldim solda 2 tane sağda 3 tane yumurta oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya riske atmak istemedim aşılamadan vazgeçildi gece 11 de çatlatma iğnesi yaptırcam öyle deniycez bu ay önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah sizler neyaptınız
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
bence keten beji yada kum beji süper oluyor ben bu yaz keten beji boyadım canım süper![]()
ya nebileyim bazen iyi oluyorum bazen de çok kötü ay bide bu gün sağ göğsüm çok acıdı nedenini anlıyamadım gıriptenmidir ki:26:amin cümlemizinkini bebem ne var ne yok görüşmeyeli bebem![]()
mrb kızlar doktordan geldim solda 2 tane sağda 3 tane yumurta oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya riske atmak istemedim aşılamadan vazgeçildi gece 11 de çatlatma iğnesi yaptırcam öyle deniycez bu ay önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah sizler neyaptınız
rabbim emeklerinin karşılığı versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım süt kahvesi gibimi duruyo ren kardelencim hakkında hayrılısı artık dedigin gibi belki aşılamaya fırsat vermez yaradan hadi bakalım görüyüm seni halay çekelim artık![]()
hoşgeldin canım... hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun... inş bu ay bebişin gelir canım hayırlısıyla ...![]()
ya nebileyim bazen iyi oluyorum bazen de çok kötü ay bide bu gün sağ göğsüm çok acıdı nedenini anlıyamadım gıriptenmidir ki:26:
inşallah iğne işe yarar canım meleğin gelir
iyiyim canım sagol sizin sayenizde cabuk toparladım kendimi canım
daha iyi ol canım inşallah
canım süt kahvesi gibimi duruyo ren kardelencim hakkında hayrılısı artık dedigin gibi belki aşılamaya fırsat vermez yaradan hadi bakalım görüyüm seni halay çekelim artık![]()
gibi ama bence çok güzel ben evimin her odasını o renk boyadım canım
inşallah canım benim sağol birbirimizin halayını çekeriz inşallah:92:
boyanın adı aklıma gelince yazarım canım okmarkasını alıyım bebem emesene gelsene açabilirsen bişey sorcam boyayla ilgili çok önemli bekliyom![]()
evet yaaa tento bende üzüldümamin inşallah canım 30 lu yaşlardaki topikteki tentonimi bir kızvar onun aşılaması tutmamış çok üzüldüm ya zellden haber var mı tanımıyırum ama merak ettim
yetercim ablamın oglu 1 yaşına girmedi ama 10 filan herhaldede az bir taşıyım yoruluyorum yaw amanın bizdemi öyle olucez okadar sene bebek olmadı vallahi kimseye vermeyiz he kendimiz taşırızKız ben kesin mideyi üşüttüm ya midem çok fena işin garibi iftarı ettikten sonra bulanıyo kendimdem emin olmasam vallahi hamileyim dicem ama kendimden eminim
kız yoksa kaderim ban oyunmu oynar be amanın ne olcek benim bu halim ocakta olsun inan bu ay istemiyorum olursada evi tamir ettiriyoz kız kim evi temizlicek be
![]()
kızlar yumurta kalitesini artıran bitkiler varmı :95:
kızlar yumurta kalitesini artıran bitkiler varmı :95: