Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

az önce haberlerde izlediğim bir haber...
Barakada yaşıyor aile yiyecek ekmeğe muhtaç iki çocukları var ve üçüncü çocuk iki gün önce doğan bebek..Bebeğin sağlığı bu koşullarda kötü şeklinde bir haber...İki çocuğun var neden üçüncüyü yapıyorsun...bu tür olaylara hem üzülüyorum hem de cahilliğe kızıyorum... Allah'ın işine bak biz bakabilecek durumda olmamıza rağmen bir tane bulamıyoruz...

selam kıslar nasılsınız ben geldimm:10:

[sıze="3"][/sıze]
selam naber nasılsın..bugün kimsenin konuşası yok sanırım :))

az önce haberlerde izlediğim bir haber...
Barakada yaşıyor aile yiyecek ekmeğe muhtaç iki çocukları var ve üçüncü çocuk iki gün önce doğan bebek..bebeğin sağlığı bu koşullarda kötü şeklinde bir haber...iki çocuğun var neden üçüncüyü yapıyorsun...bu tür olaylara hem üzülüyorum hem de cahilliğe kızıyorum... Allah'ın işine bak biz bakabilecek durumda olmamıza rağmen bir tane bulamıyoruz...
canım zamanında bir adam bir kaç kişye para dağıtıyormuş
para vereceği kişilerkarşındalmış
demişki şimdi bu parayı ben size dağıtacağım
bu parayı size allah adaletiylemi yaosa peygamber adaletiylemi dağıtayım
adamlar hepsi birden a
allah adaleriyle demişler
adam en baştakine paranın 4/3 vermiş diğerine 4/1 vermiş son kişiyede hiç vermemiş
demişlerki yaaa nasıl olur bu nasıl allah adaleti
parayı dağıtan adam demişki
peygaber adalati desydiniz hepinize eşit verecektim
işte bu allah adaletı istediğine fazla fazla verrir istemediğine hiç vermez

canım zamanında bir adam bir kaç kişye para dağıtıyormuş
para vereceği kişilerkarşındalmış
demişki şimdi bu parayı ben size dağıtacağım
bu parayı size allah adaletiylemi yaosa peygamber adaletiylemi dağıtayım
adamlar hepsi birden a
allah adaleriyle demişler
adam en baştakine paranın 4/3 vermiş diğerine 4/1 vermiş son kişiyede hiç vermemiş
demişlerki yaaa nasıl olur bu nasıl allah adaleti
parayı dağıtan adam demişki
peygaber adalati desydiniz hepinize eşit verecektim
işte bu allah adaletı istediğine fazla fazla verrir istemediğine hiç vermez

haklısın sanırım...

slm kızlar ben geldim nasılsınız uzun zamandır giremiyorum yoğunum biraz
sizlerden naber varmı değişik haberler

kızlar hepinizi özledim
derinim naber canım yaa uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın balım
valla ebrraı kardeleni boncuğu aleynayı kısacası hepinizi merak ediyorum canlar

Son düzenleme:
canım kızımdada yaptırmamıştım dr bazı değerlerine baktım gerek yok dedi ama çarşamba gidecem heralde gidince konuşurum düşündüğüm için teşekkürler canım bide 20 hafta civarı ayrıntılı ultrason varmış onada şimdiden gün aldım çarşamba haber veririm

teşekkür ederim canım ben normaldede ilaç kullanmıyorum eeeeee birde bebek riski var meyvelerle geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın canım meleklerin nasıl:nazar::49:
tekrar geçmiş olsun

ay derincim ne güzel olur ama ayyyyy rabim büyük kız çok bekletmez inşallah bizleri inşallahhhhhhhhhh hamişsindir:emir_bebek:
aminn bide ikiz oluyomuş ne kaa güzell olur inşallah olur

evet canım darısı sana bizde inşallah hayrılı sağlıklı sürdürebilirsek daha güzel olur güzel haberlerini bekliyoruz

kız kardeloş bu aile kaç kişilik meclis diyince başkanı kim

hayırlısıyla olursun transferini tutar inşallah

evet 2 dir beni kaçırıyon yani biz örneklerden biri değilmiyiz aşkolsun canım ya neyse bugün küsek günüm değil[/QUOTE]
birsencim,sende o örneklerin içinde,an başlardasın canım.
bizim aile meclisi iki kişi,ama cüsseye bakarsan,uzaktan dört kişi gibi görünebilir:60::60::60:
nasılsınız kızlar ne var ne yok coktandır ugrayamadım bi gecmişe bakım gelim
sen niye uğrayamıyon acaba,ceza vercem sana.:47:
en cok ta sanki hamile olduklarını söylemeye geliyolarmış gibi gelip söyleyip gidiyolar en sinir oldugum şey bu

tugce bu arada gözün aydın 2li testin temiz cıkmış cok sevindim canım
ay,evet,sanki onları hamile bırakmayan bizmişizde,bizden intikam almaya geliyolarmış gibi:47:
PELİNİM ne güzel bi rüyaa bu bölee :70: umarımm canımm gerçekk olurr

kızlar size bişey sorucamm benn doktorum bana progestan verdi bugün başla dedii ama ben daha önce progestanı adetim gelsin diye içiyodumm ee ya şimdii kanamam gelirsee :18:ben bu aydan çokk ümitliydimm anlamadımm yaa :26:
arkadaşlar cevap vermişler zaten,progestan,olası hamilelikte faydalı,değilsede adet düzenleyici bir hap.
cok uzun surer dıye alıntı yapamadım fıstıklar basladım yazmayaa
kardelosummm profummm bende gecmısı okuyanlardanım bebegım ıkı gundur gırememe ragmen uzun uzun okudummm oyyyyy yoruldum ama degdı bu sefer canım kendı adıma bısey sormak ıstedım sana hep aynı seyler derken hanı bebek konusunda dıyorsan ben artık agzımı bıle acmıcam bu konuda yanı derdımı acmak ıcın gelıyorum sızlerın de oyle oldugunuz sanıyorum ama eger artık hep dert konusmaktan sıkıldıysanız agzımı bıle acmam kendı adıma yanı bu sana bır sıtem degıl tatlımsadece merak ettım neyı kastettıgını elımden geldıgınce herkese selam vermeye calısıyorum allah bılıyo yanıııı
yanı burada olmus bebegıme yazdıgım yazılardan ve dertlerımden dolayı sıktıysam hakkınızı helal edın baska paylasacak mecram yoktu
sevtuncumm yaaaa bu aralar ruya furyası galıba ruyan hayrolsun canımmm ınsallah cok kolay bı hamıleleık gecırceksınn demekkı yeter de hamıle kalacak ınsallah
derınımm sende mı pkoydun bebegım yaaaa bende de aynı dert var ama bana progestan vermedı doktor adet söktürücü verdi ve ben onla hamıle kalmıstım sımdı kafam karıstı ılk gıdısımde soracagım bunu sıkıntının hafıflemesıne sevındım bıtanem
ablammmm canımın ıcı yuregını ferah tut bu ay gelsedekırmızılar en yakın zamanda olacak ınsallah dua edıyorum tabıı etmesmıyımmm hıc duaların kabul oldugu bır gun olacak elbet rabbım gonlundekını kucagına dusuruverecek bır gun inşşşaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
pelınım gecmıs olsun canım karnın agrıyomus
yetercım sende grıpmıssın sANA da gecmıs olsun
kardelenbhrım ınsallahh bu ay hamılesındır tatlım
semram nasıl oldun
bırsencım sen nasılsın bebeıs nasıl
banucum en kısa zamanda hayırlı haberlerle gel
bu arada tugcalımın dedıgıne gonulden katılıyorum hamılelık suphesı oldugunda gelıp bızımle heyecanlanıp daha sonra olsada olmasada cekıp gdenlere bende kızıyorummm ama tugcalım sende gecmısı okumuyon galıba sana hayırlı olsun tahlılllerın temız cıkmıs falan yazmıstım cevap yazmamısın ama olsun sen hamılesın affettım hihihihihih
ben hemen temızlık yapmaya kalkıcam hafta sonu cok gremedım temızlıgımı yapıyım gelcem sıte acık yanı burda gorunurum ama arda bakıp cevap vercem temıslık bıtene kadar herkese selamlarrrrr
canımcım,kastım kesinlikle bu değil,öncelikle sana bunları hissettirdiğim için çok üzüldüm,benim tekrardan kastım,geyikler aslında,hep aynı geyikler,aynı espriler,ya neyse,kısacası,kesinlikle sen değilsin.seni çok seviyoruz ve derdini paylaşıyoruz emin ol.:54::54::54:
yok gülüm sen uzaklaşma ama ben özlerim seni :59:ama yazılanlara cevap verme konusunda hassasiyet gösterilmesi konusunda sana katılıyorum :42:
yok gülüm,gidemiyom zaten,sadece sabahtan akşama oturmuyorum başında,ama o zamanda geçmiş,çok geçmiş oluyo,okucam,yazcam diye anam ağladı yavvvvvv:43:
kızlar dün büyük alışveriş merkezınde yemek yerken yanıma daha 2 aylık bebiş geldi yawrum bide bi güzel ki anltamam annesi ressimelrını çekıor süreklı içim gitti bide bakarım kı bnım yawruma aldığım oto koltuğunun aynısı ondada var içm gitti meleğim aklıma geldiiii o anda orda ağla ağla tutamadım kendımı eşim dıo kendıne gel içim gitti kızlar o anda yawrumu düşündüm oto koltuğunda yatıca yerde benım yawrum toprakta yatıooo içim yanıo kızlarr bu acı nasıl dıncek bılmıorum ama ben bitik haldeyım bunu anladım unuttum derken geçıo acım derken bakııorum hep aynı yerdeyımmm bebeği kıskandım orda ınanırmısıınız yawrum küçücük mınıcık ellerı var :14::14::43::43:
rabbim acılarını dindirsin en kısa zamanda.
bu arada bende samsun dayım.
kızlar hepinizi özledim
derinim naber canım yaa uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın balım
valla ebrraı kardeleni boncuğu aleynayı kısacası hepinizi merak ediyorum canlar
bizde seni özledik,merak ettik,haber vermiyo diyede kızdık.
slm derincim,altta gördüm seni,ben şimdi çay içmeye gidiyorum,dönüşte görüşürüz.:54:

Back
X