iyi geceler arkadaşlar hepinize bende gidiyim artık :79:
allah rahatlık versin cnm güle güle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler arkadaşlar hepinize bende gidiyim artık :79:
iyi geceler kardeleniyi geceler arkadaşlar hepinize bende gidiyim artık :79:
yok cnm hiç hamile kalamadım malesef eşimde sorun yok sadece spermleri olduğundan fazla çıktı ama sorun olmadığını söledi dr bende sorun var pkoluyum malesef ilk defa gidicem bakalım nasıl drlar iiiimi
ilgileniolarmı sen ne zamandır gidiosun oraya çok uzun sürüomu işlemler
iyi geceler kardelen
ilk senden adetin 3. günü testi isterler hemen smır alıuolar zaten bide rahm fimin vasa tekrar istemiyolar zaten
eşinden test istiyolar eyer onda sorun cıkarsa androlojiye gönderiyolar
eşimin snuçları cok demişsin yapışılıkmı var spermlerde mesala sayısı kac eşinin morfoloji hareketlilik bunların hepsi önemli biliyosun dimi canım
cnm msn varsa orda görüşelim vaktin varsa sorun olmazsa
hatice yarın ben sana veriyim olurmu eşim format attı pc ye meseneyi yüklememiş
yarın ALLAH izn verirse özelden atarım mesene adresimi
bide istanbulun neresinde oturuyosun
avrupa yakası çağlayanda oturuyorum ben adetliyim ve yarın 3 .günüm bende hormon testini yaparlarmı acaba hemen yarın lütfen yarın msn nen olsunda konuşalım senden bilgi alırım inşşş olurmu soracağım çok şey var sana lütfen
bende avrupa yakasındayım canım
tamam yarın ALLAH izin verirse atarım sana özelden mesene adresimi konuşuruz bende başlayalı 2bucuk ay oldu
sen yarın gidiyosan adetin 3. gnüyse heme yaparlar merak etme canım zaten hemnde smır de alırlar benim hemn aldılar
canım sanada iyi geceler geçmişte okudum bende okuyabilirim dua demişsin sungerden haber yok okurmusun ona yazdıklarımı tatlım .yanlız yarın dua var biliyosun bana kesin bişey söylersen bende ona göre hareket ederim tatlım .
burada nasılsın
iyi geceler cnm tşk ler ii yim şükür sende ii sin dir umarım...tabiki okurum ne demek cnm seve seve yarın kaçta cnm???
canım bende iyiyim şükür yorgunum çok(((
vcanım yarın 12de duamız sen okurum diyosan ben bitti yazıyorum ozaman çok saol ALLAHIM razı olsun gönlüne göre versin
ne demek cnm canı yürekten okurum hemde ewet bitti yaz sen.ALLAH cümlemizden razı olsun gönlümüze göre versin inş.yarın 12 de burda olcam.duayı abdest alıp şimdi okuyum mu???
evet canım tabiki şimdi abdest alıp okuyabilirsin hemde anbdestli yatmış olursun negüzel çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun
yarın görüşürüz inşallah ben şimdi kaçıyorum inşallah rüyanda bebişini görürsün öptüm canım