Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gül fıstıgı naber cancagzım
ebrar ablacım daha yatmamısın yaaaaaaaa kıyamam daha lıste pesındemısın ama ben yatıyom allah rahatlık versın

ii yim cnm şükürler olsun sen nasılsın tatlımm.iyi ol mutlu ol yüzün gülsün kalbin derin bir huzurla dolsun inş.bütün kalbimle dua ediyorum sakın üzülme üzülsende ALLAH a sığın adını dilinden düşürme rabbimin bak herşey düzelicek inan buna tamam mı bebişim????:54::54::54:

Son düzenleme:
DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................28bitti
BONCUK..................15bitti
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15bitti
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10bitti
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10bitti
HALE.......................10bitti
GÜLTAMER..................10bitti
GARİP.....................10bitti
BANU......................10bitti
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ.....................10bitti
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10bitti
BİRSEN...................10bitti
ELAEZEL..................10bitti
MİRANDA................10bitti

derya arkadaşımızınkini okudum dilerim rabbimden bir daha hayatı boyunca ne gam ne keder göstermesin yaradan eli ayagı saglıklı dinine miletine baglı ana baba kıymeti bilen allahını peygamberini seven evlatlar nasip etsin işşalah kucakları boş kalmasın yavrum diye bagrına bastıgında mis kokusunu duysun işşallah alahım gönlündeki muradı verir tez zamanda işşallah:14::14::14::14::14:

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................30bitti
BONCUK..................20bitti
DERİN.....................20bitti
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10bitti
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10bitti
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10bitti
DERDA....................10.bitti
YETER....................10bitti
HALE......................10bitti
TOSTİ....................10bitti
BİRSEN..................10bitti
ELAEZEL.................10bitti
HATİCE..................10bitti
MİRANDA...............10bitti
DERYA...................13bitti

selina arkadaşımızınkini okudum dilerim rabbimden bir daha hayatı boyunca ne gam ne keder göstermesin yaradan eli ayagı saglıklı dinine miletine baglı ana baba kıymeti bilen allahını peygamberini seven evlatlar nasip etsin işşallah kucakları boş kalmasın yavrum diye bagrına bastıgında mis kokusunu duysun işşallah alahım gönlündeki muradı verir tez zamanda işşallah:14::14::14::14::14:

ebrarcım ben şimdiden amin diyorum canım inan içim hiç sinmedi katılamıcam diye içim içimi yedi çok erken kalktım millet uyuyo halen bir yakalanırsam vay halime:30::30::30::30::30: annem yakalarsa işim biter vallahı bide kardeşim tam arkamda yatıyo burası biraz karanlık bir oda eeee pc ışigi malum inanmazsın uyanmasın diye yavaş yazıyorum kız bu kılevyenin sessiz olanı yokmu be çok ses yapıyo :57::57::57::57::57: kardeşim yakalarsa 41 yanarım vallahı geç yattı dün eşimle

bakın ben bir müddet giremicam çünkü annem çok sitem etti şimdiden kusura bakmayın ebrarcım dua yazarsan bebem özelime yolla çünkü kaçmak girdigimden geçmişe gidemiyorum bazen pazartesi adet olmam lazım ona göre sizleri çok seviyorum bugünlerde herşeyi abartıyorum artık hastalıgıma verin artık kimseye içimdede olsa olumsuz bişey yazmayı düşünmü yorum girerim güzel yorumlarımı yaparım okadar bu arada KAYRACIM sen çok yıprandın ben çok yıprandım artık idare edicegiz birbirimizi sen kusura bakma kırdıysam çünkü sevdigim biri sitem etsin benim içim içimi yer inan az çok beni tanidiysan kalbine bir kötülük gelmesin çok sinirliyim bu aralar mazur gör artık benim seni şimdi gördügüm gibi bakın ben hayata kiseyi maddi olarak hiç kıskanmadım yok şunun şunu var yok bunu bunu var vs anlayanlar anladı beni ama hiç sevmedigim bişey var maneviyatı çok kıskanırım helede biri beni yanlış anlasın kırsın üzsün çok aglarım bu ne olursa olsun o hiyumu hiç sevmiyorum
çok çabuk öfkelenrim balon gibi az zamanda geçince sinirim geçer bu huyumuda hiç sevmiyorum çok safımdır kendim o huyumuda hiç sevmem karşımdakını kendim bilirim ne yapayım yapı meselesi

diyorum ben türümün son örnegiyim diye:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bu arada arkadaşlar alahım cumanızı hayırlı ugurlu mubarek etsin rabbim kalbinizin güzelligini yüzünüze versin işallah sizlerinde gönlünüzdeki ne muradı varsa tez zamanda nasip etsin işşallah:16::16::16::16:

biraz daha uzatıcak olursam yandım ben kimseye yakalanmadan gideyim bari:18::18::18::18::18:

NOT uykucular siz halen uyuyun bak ben 7 yoktu anca yazdım yolladım bunu eeee korkumdan tırsmamda anca yazdım ben kaçar allahıma emaney olun bebeler:58::58::58::58::58::58:

ilk günaydın benden olsun bakalım diceksiniz ne çatlak hatun oh canıma deysin ilk günaydını ben didim siz halen uyuyun :60::60::60::60::60::60:

19::119::119::119::119::119:

vallahıi kızlar hiç uyumamışsınızz :18::18::18::)) sabah kalkamıcaksınız:23::23: DERİN SEVTUN NANELİ GÜL soğan kürüyle ilgili verdiğiniz bilgiler içinn çok saoluun deneyelim burda bişi olursa hamiş falannn burda sevincimi paylaşırım inşallahhh :66::66:çokk saoluunn çookk thankkss beybilerr.......:1::1:

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................28bitti
BONCUK..................15bitti
DERİN.....................15bitti
AFED......................15bitti
ALEYNA..................10bitti
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10bitti
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10bitti
HALE.......................10bitti
BANU......................10bitti
KARDELEN49............10bitti
TOSTİ.....................10bitti
HATİCE...................10bitti
BİRSEN...................10bitti
ELAEZEL..................10bitti
MİRANDA................10bitti

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................30bitti
BONCUK..................20bitti
DERİN.....................20bitti
ALEYNA...................15bitti
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10bitti
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10bitti
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10bitti
DERDA....................10.bitti
YETER....................10bitti
HALE......................10bitti
TOSTİ....................10bitti
BİRSEN..................10bitti
ELAEZEL.................10bitti
HATİCE..................10bitti
MİRANDA...............10bitti
DERYA...................13bitti

abla bitti yazdım aslında dün yazmak için girdm aklımdan ucup gitmiş

ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH AMİN

aLEYNA KARDELENN BİŞİ SORICAAAIMM SİZEEE yumurtlama gününde bel ağrırmı yaa belim acayip ağrıyo ağırda kaldırmadımkiiiii :40:

nasılsınız bende duamı bitiriidim yazıcaktım dün belik ebrra görmemiştir diye görrmüş mevlam kabul etsin inş

aLEYNA KARDELENN BİŞİ SORICAAAIMM SİZEEE yumurtlama gününde bel ağrırmı yaa belim acayip ağrıyo ağırda kaldırmadımkiiiii :40:

herkese hAyırlı günler hayırlı cumalar arkadaşlar

zeynepcim ben hiçç anlamıyorum bu yumurtalama zamanlarından hiç dikkat etmedim o dönemlerde noluyo:50:

ben çıkıyorum canlar evimi toplama lazım bide annemi arıycam malum yarın kız istememeiz var sözünü vericez işlerim var gelirim yine
dualara şimdiden canı gönülden aminnn diyorum
hepinizi seviyorum ve en güzel yere rabbime emanet ediyorum mevlam yar ve yardımcınız olsun

herkese hayırlı günler hayırlı cumalar arkadaşlar

zeynepcim ben hiçç anlamıyorum bu yumurtalama zamanlarından hiç dikkat etmedim o dönemlerde noluyo:50:

aleynacım bende hiç dikkat etmezdim şimdi takvim hesabı yapıyorumya bugünde yumurtlşamaya geliyo hesabıma göre belim de ağrıyınca şüphelendim yaniiiiiii

ben çıkıyorum canlar evimi toplama lazım bide annemi arıycam malum yarın kız istememeiz var sözünü vericez işlerim var gelirim yine
dualara şimdiden canı gönülden aminnn diyorum
hepinizi seviyorum ve en güzel yere rabbime emanet ediyorum mevlam yar ve yardımcınız olsun

kardeşin sözleniyodu dimi canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sende Allah'a emanet ol canım

[
B]selam kızlar nasılsnız hayırlı cumalarr:16:[/B]

sanada canım merhaba nasılsın

Selamün aleyküm kızlar,Cumamız mübarek olsun
Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin,evinizde huzurunuzu bozmasın,sağlık sıhhat versin
Ben geçmişe bakıcam duaya kadar okuyım,görüşürüz

güaydın sabah beri elektirk kesik deli olcam.... ben dualarımı okudum Allah kabul etsin inşallah... şimdiden amin diyorum tüm kalbimle Rabbim okunan selanın hürmetine derya ve selina arkadaşlarımın bebeklerini tez vakitten göndersin göbeklerine inşallah.... duaya kalamıcam kahvaltı etmedim daha kızlar gidip bişeyler yemem lazım....:54:

arkadaşlar çok önemli bişi sorcam..testte hamile olduğumuzu öğrendik diyelım. doktora gıttiğimizde doktor alttanmı ultrasona baklar. karından mı.. alttan bakınca yeni tuttunmuş olan bebeği kurcalayarak düşürmez mi....

arkadaşlar çok önemli bişi sorcam..testte hamile olduğumuzu öğrendik diyelım. doktora gıttiğimizde doktor alttanmı ultrasona baklar. karından mı.. alttan bakınca yeni tuttunmuş olan bebeği kurcalayarak düşürmez mi....

eskiden alttan bakıyolardı yaa şimdi tahlil ediyolar hemen

Back
X