Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RABBİM gönlümüzün muradını versin .
hepimiz tez vakitte anne olalım İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ebrarcımm
Allah razı olsun
canım alttan bakmayı bazı doktorlarda istemiyo zaten bencede sakıncalı![]()
amin canım sanada hayırlı cumalar![]()
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 birsen29+ KAYRAM29+ kardelen49+ elixsir+ CİCİ35 kardelen5233+ zeynepkaygin+ turkuaz+
kızlar baya kalabalığız sevindim buna
ben duayı hazırlayım![]()
saol canım ınsallah dualarınız sayesınde ve rabbımın ıznıyle tekrar hamıle kalacagım dunyayı toz bulutundan yaradan rabbım bebegımı o daracık yerde de muhafaza edecektır bekletmesın ve daha fazla evlat kaybıyla sınamasın ınsallahkayra cok gecmiş olsun canım ama cok üzlme hamile kaldın tekrar kalırsın iNŞALLAH Ve bu sefer sorunsuz saglıkla dünyaya gelir ALLAHIMIN izniyle
seni anlıyorum hepimiz ceşitli sorunlarla baş etmeye calııyoruz ALLAHIM yardımcımız olsun İNŞALAH AMiN
saol bıtanem sen duanı eksık etme yeterkı allah razı olsunii yim cnm şükürler olsun sen nasılsın tatlımm.iyi ol mutlu ol yüzün gülsün kalbin derin bir huzurla dolsun inş.bütün kalbimle dua ediyorum sakın üzülme üzülsende ALLAH a sığın adını dilinden düşürme rabbimin bak herşey düzelicek inan buna tamam mı bebişim????![]()
yuregıne saglık bıtanem senınde allah yardımcın olsun bebısını ve senı korusunben çıkıyorum canlar evimi toplama lazım bide annemi arıycam malum yarın kız istememeiz var sözünü vericez işlerim var gelirim yine
dualara şimdiden canı gönülden aminnn diyorum
hepinizi seviyorum ve en güzel yere rabbime emanet ediyorum mevlam yar ve yardımcınız olsun
canım sende saol rabbım bebegınıkucagında gormeyı nasıp etsıngüaydın sabah beri elektirk kesik deli olcam.... ben dualarımı okudum Allah kabul etsin inşallah... şimdiden amin diyorum tüm kalbimle Rabbim okunan selanın hürmetine derya ve selina arkadaşlarımın bebeklerini tez vakitten göndersin göbeklerine inşallah.... duaya kalamıcam kahvaltı etmedim daha kızlar gidip bişeyler yemem lazım....![]()
ben geldim bebeler fazla kalamıcam ama içime sinmedi anneme anlattım tamam git dedi kız 30 yaşında hatunum halen tırsıyorum be hatundanne var ne yok bakalım günaydın hepiciginize
![]()
olabilir bugünler de yumurtlama zamanın canım28 günde bi oluyorum bu 11inci günüm cnmmm.......
amin sagol canım bizde seni seviyoruz kardeşini veriyosunuz galiba hayırlı ugurlu olsun canımben çıkıyorum canlar evimi toplama lazım bide annemi arıycam malum yarın kız istememeiz var sözünü vericez işlerim var gelirim yine
dualara şimdiden canı gönülden aminnn diyorum
hepinizi seviyorum ve en güzel yere rabbime emanet ediyorum mevlam yar ve yardımcınız olsun
toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 birsen29+ kayram29+ kardelen49+ elixsir+ cici35 kardelen5233+ zeynepkaygin+ turkuaz+
kızlar baya kalabalığız sevindim buna
ben duayı hazırlayım![]()
aminnn canı yürekten[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
allahım güzel arkadasımız deryamıza katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERYAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin amin amin,rabbim deryanın bütün şikayetlerine şifa versin,bi an önce kavuşsun bebeğine inşallah.![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERYAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ
SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
![]()
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERYAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
![]()
YA RABBİ
canım bak bende geldim
Dayanamadım ne yapayım sizden ayrılamıyorumki
ıçime şimdi sindi vallahi en azından üzülmeme katılamadım diye ilk gönülden ben amin dedim kimseye bırakmadım ilkler benimdir işte o kader
Kız ciciş görmemişşim kuzum seni alta kusura bakma inan yzarken halimi görseniz gülerdinizUlen sandelyesi ayarlı az geriye kasılsan ses yapıyo gırç diye kardeşim yazdıgımı görmüş beni tehtit ediyo seni anneme diyimmi diye alem len bu çocuk
![]()
gel ozaman barışalım tamammısaol canım ınsallah dualarınız sayesınde ve rabbımın ıznıyle tekrar hamıle kalacagım dunyayı toz bulutundan yaradan rabbım bebegımı o daracık yerde de muhafaza edecektır bekletmesın ve daha fazla evlat kaybıyla sınamasın ınsallah
saol bıtanem sen duanı eksık etme yeterkı allah razı olsun
yuregıne saglık bıtanem senınde allah yardımcın olsun bebısını ve senı korusun
canım sende saol rabbım bebegınıkucagında gormeyı nasıp etsın
bende geldım canım ablam ınsallah ınsallah ınsallah
sevtuncum neyse canım gectı bıttı ıkımızde gergınız olur bole seyler duaların ıcın allah razı olsun benım ıcın dıledıklerının bın katını versın rabbım sana
amin diyorum canı gönülden hemde[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
allahım güzel arkadasımız deryamıza katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
günaydın hayırlı cumalar![]()