allah razı olsun ablım hakkınızı nasıl oderımmmamin amin amin,rabbim deryanın bütün şikayetlerine şifa versin,bi an önce kavuşsun bebeğine inşallah.
saol bırsencım rabbım sana ve bebegıne de saglık sıhhat versınamin deryacım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerin olur aminnnn
saol bıtanem hepınıze teker teker yazmak ıstedım benım ıcın hepınız ayrı ayrı cok ozelsınızbütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM bütün isteyenlere verisn hayırlı saglıklı evlatlar içindede derya arkadaşımıza ve bizlere amin![]()
ınsallah ablacım ınsallah oledır duayı okurken sakır sakır agladım yıneeeToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 sevtun2+ derdanur+ KAYRAM29+ elixsir+ flan+ zeynepkaygin+ kardelen5233+ turkuaz+ kardelen49+ birsen29+
SELİNAM VE DERYAM maşallah duanız çok bereketli oldu
ALLAHIM kabul etsin inşallah vesile kılsın
ablacım saolasın gecmıs olsun allahım sıfalar versınkızlar çok kalabalığız maşallah duaya kalamayacağım ama şimdiden canı gönülden amin diyorum geçmişide okuyamıyorum çünkü vaktim yok oğlum rahatsızlanmış almaya gidiyorum sonra hastaneye götürürüm büyük ihtimal çünkü dr olmadan iyileşmez o boğazına inmiş sanırım birkaç gün görünmezsem merak etmeyin çok birikirse geriye dönemeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olur mu?ebrarcığım liste sonlarda olursa ve dua okunacaksa takip edip sana durumumu bildiririm canım ben kaçar
saol turkuazım rabbım senınde gonlune ferahlık dertlerıne derman olsun ınsallahRabbim okunan duaların hürmetine,şuan okunan ezanın hürmetine selina ve derya arkadaşıımıza hayırlı,sağlıklı,ana babasına hürmetli evlatlar nasip eylesin. Amin.......
hepinizi çok çok öpüyorum
ALLAH razı olsun canlarım gönlünüze göre versin
ben kaçtım görüşmek üzere
annemin günü var ona salata yapıp gidicem işim çok yani![]()
gıt bakalım slatanı yap banada yolla ama mayonessız kısmından
sevtunum barıstık tabıkı ask olsun