Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayyy yeterim nasılsıınnn cnm görüşmeyeli![]()
cnm bnm sana yakışır :)etraftakiler biliyor mu artık söylediysen faceye bi foto koy da görelim:)yok yaaa canımcım artık daha iyiyiz çok şükür bulantılar falan azaldı sanırım bundan sonra hamileliğin tadını çıkarıcam.... göbeğim de baya baya çıkmaya başladı artık eski hiçbişeyim olmuyor üstüme bu ay geçsin de yeni kıyafetler almam gerekecek![]()
kayracıgım selınacıgım duada burda olamadım kusurabakmayın canlarım rabbım en kısa zamanda meleklerınızı yollar ınsallah sevıncınız sevıncımız olur göbüşlerınız dolar yüzlerınız herzaman güler insallahtüm kalbınle amın dıyorum
flancıgım cnm gecmıs olsun ogluna umarım önemlı bısıy yoktur:26:
turkuazım eli kulagında cnm heran gelebılır gecen ay 32.gün oldum ya bgn 30.günüm ama kac gündür sancım var klomen sagolsun gecıktırıyor buay ara verdım zaten ıncır kürü maydanoz buharı falan yapcam bıde bunu deneyelım bakalımsen nasılsın cnm
![]()
çok fene gripiliyim
çok şükür canım öğleye kadar oğlana baktım sonrada anneme gittik
annem köyde
özlemiştik anacığım
yeni geldim daha
sizler nasılsınız
iyidir cnm ne olsun
Hep ayın
Sana cooook geçmiş olsun kuşummm:2:
sağol canım
ama umudumu kaybediyorumsanırım bu grip kalıcı bir şey![]()
slm canlar ben geldim nasılsınız ben bitkin durumdayım hastanede çok yoruldum oraya koştur buraya koştur valla canım çıktı heeeeeeeeeeee
kızlar iyi akşamlar nasılsınız![]()
h.g cnm elh ben iiyiyim sen nasılsınnn![]()
sağol yalnız gecelerin kadınıidare ediyorum işte çatlatma iğnesinin işe yarayıp yaramadığını düşünüyorum sen neyaptın gittin mi doktora
sağol yalnız gecelerin kadınıIdare ediyorum işte çatlatma iğnesinin işe yarayıp yaramadığını düşünüyorum sen neyaptın gittin mi doktora
gitmedim cnm yakında gidicem ama
bende buay klomen içtim hayırlısı bakalım![]()
yaramıştır canım hiç kafana takma![]()