Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derincim Allaha emanet olll...

ececimyani hiçbelirti olmadanda olabiliomu gebelik inşallah canım yabilmiyorum :(((( bu rahim yapışıklığı ne bilgin varmı canım

hasretçim soğan kürünü ayda bi kez yapabilirsin .fazlası zaralıymış.zaten akıntılara çok iyi geliyomuş .adetin 1.günü başlayıp 15 devam ediyosun sonra da incir kürü:49:

derincim Allaha emanet olll...

ececimyani hiçbelirti olmadanda olabiliomu gebelik inşallah canım yabilmiyorum :(((( bu rahim yapışıklığı ne bilgin varmı canım

ne yazıkkı o konuda yok evet oluyo dediğim gibi bende olmadı vicut kendini bebiş için hazırladımı çoğu insanda olmazmış

nihancım ben adetin 7. günü başlanıp 15 gün yapıldığını biliyorum da kaç ay yapılıobilmiorum gülüm ya hiç yaptınmı ????

nihancım ben adetin 7. günü başlanıp 15 gün yapıldığını biliyorum da kaç ay yapılıobilmiorum gülüm ya hiç yaptınmı ????

evet canım yaptım ben adetimin 1. günü başladım zaten kürün süresi 15 gün fazlası rahim duvarını izceltiyo.senin ne sorunun var canım aslın da daha çok yenisin

nihancım benimcsorunum ne bilmiyorumki doktoragitmedimdaha erken die :((( bende 24 olcam ececim :))) hayırlısı Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizee

kızlar birşey sorcam ben düşük yaptıktan sonra çok akıntım olmaya başladı normal mi????????????

ececimbi eşimle evlenmeden 3 yıl önce nişanlandık ve birlikte olmaya başladık geri çekiilme yöntemiyle korunduk amadüğünden sonra korunmadık hiç olmuo şimdidee :((((

ececimbi eşimle evlenmeden 3 yıl önce nişanlandık ve birlikte olmaya başladık geri çekiilme yöntemiyle korunduk amadüğünden sonra korunmadık hiç olmuo şimdidee :((((

hımmm canım bak ben hamile olduğumu öğrenmeden önce olmuyo diye doktora gittim diktor bana neden erken gelmedin dedi sen bi git doktora erken teşhis ii olur bu adetinide gecir git doktor bana kızmıştı beklememek gerekiyomuş

Back
X