Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet ya bu bebişler çok inatçı ama biz onlrdan daha da inatçıyız.ve sonun da biz kazanacağız.canım bitkisel kürler falan denemiyomusun hiç

Pes etmek yok tabi:)denemiyorum açıkçası yumurtalık rezervım iyı durumda sen deniyo musun

Pes etmek yok tabi:)denemiyorum açıkçası yumurtalık rezervım iyı durumda sen deniyo musun

vallaha ne duyuyosam yapmaya çalışıyorum.şu an bi macun yiyorum.hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş.süt buharı var, su buharı var incir kürü var arı sütü polen var

vallaha ne duyuyosam yapmaya çalışıyorum.şu an bi macun yiyorum.hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş.süt buharı var, su buharı var incir kürü var arı sütü polen var

Ne çok şey varmış:)canım sen nekadardır istıyosun

Ne çok şey varmış:)canım sen nekadardır istıyosun

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
GARİP.......................20bitti
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10bitti
NANELİŞKR................10bitti
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
NANELİŞKR.................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13

herkese iyi geceler bayadır geçmişi okuyorum baya kaynatılmış
KARDELOŞUM öncelikle güle güle git kuzum arada uğra net varsa seni özliycem cano .buarada kendime haksızlık etmiyorum gerçektende artık umrumda değil yorgunum dostum
BONCUKUM tıckerın çok hoş olmuş güle güle kullan dualar içinde saol kuzum ağzına sağlık
DERİNİM canım arkideşim görmezden gel cano dediklerimi kardeloşada dediğim gibi yorgunum dostum hemde çok yorgun .buarada merak etmişsin cano çok geç geldik 2 filandı kociş 11de geldi beni almaya muhabbet uzun sürdü tabi yarında evde olduğu için rahat oturduk anlıyacağın .bende özledim buarada :38:
KARDELENBHR kendinden söz etmeden gitmişsin canım merak ediyoduk seni .buarada dualar için çok saol bitanem
BANUCUM SENİ rahatlatmak için demiyorum ama benimde 10.gün kanamam olmuştu çok korktum çok ağladım sonra bitest yaptım silik çizgi ve sonrasındada hamile olduğumu öğrendim .senin içinde öyle ümit ediyorum bide sana 5. gün transferimi yapıldı tatlım .yoksa 3. günmü ?inşallah herşey güzel olucak
GARİBİM kuzum merak etmişsin evet bugün evde değildim uğruyamadım hiç dua bitmiş çok saol ağzına yüreğine sağlık :16:
WAYCIM çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun ALLAHIM birdaha yaşatmasın nekadar zor olduğunu biliyorum .buarada özlettin kendini yaa inşallah bundan sonra burda olursun canım :38:
DERYAM kuzum arada oluyo bana ya idare edin beni ciddi anlamda yorgunum canım nedüşünceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim ama RABBİM DEN asla ümidimi kesmiyorum .çok saol canım benidüşündüğün için .sen nasılsın özledim senide kuzum .
KARDELEN49UM napıyon kuzum görüşemiyoruz?:38:
PELOŞ nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah
TUTİŞİM naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum :1:
HASRET,NİHANCAVE YENİ KATILAN BİRKAÇ ARKADAŞ DAHA VARDI sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar
YETERİM yazdığın şeyden çok etkilendim ALLAH ıslah etsin bizede sabır versin inşallah
ELİXSİRİM seninde keyfin yerinde sevindim canım
ALEYNAM seninlede nezamandır sohbet edemedik özledim canım ya
TUĞÇEM oğluşun ve sende iyisinizdir inşallah kuzum 3lü testinizde çok güzel çıkıcak inanıyorum öptüm senide bitanem
TOSTİM sende yoğunsun galiba spora devammı canım?
DAİSY sen nasılsın canım galiba test yapmışsın ve üzülmüşsün merak etme otestler bigün hep çift çizgi göstericek .herşey gönlünce olsun
DERDAM uğramamış merak ettim onuda yaa
SEMROŞ OĞLUŞUN İYİYMİŞ çok şükür canım çok sevindim ALLAHIM daha iyi etsin BİRSENİM sen nasılsın kuzum?kızçen napıyo?DERİNİM ayrıca listeyi öne aldığın için çok saol kuzum ellerine sağlık
SAMYELİM sen nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyo gerçi telde konuştuk ama arada uğra özletme kendini
NANELİŞEKERİM sen nasılsın herşey yolundamı eşinin morali düzelmiştir inşallah .buarada dualara katılacağını söylemişsin çok saol tatlım
BERSUMDA uğramadı kaçgündür inşallah bebişde sende iyisindir bitanem özledim seni çok
HATİCEM nerelerdesin tatlım sen yine geziyosundur kesin öptüm senide
GÜLÜM yarın doktora gideceksin inşallah güzel haberler alırsın güzel kardeşim herşey temiz kalbince olsun
AFEDİM,HALEM sizide özledim canlar ya inşallah eskisi gibi aramızda olursunuz
ELAEZELİM canım sen nasılsın?
SELİNAMI,FLANIMI,GÜNEYCANANIMI merak ediyorum ya inşallah iyilerdir .
SEVTUNUMDA uğramamış hiç inşallah iyidir keyfi yoktu kocişide hastaydı inşallah iyileşmiştir
İNŞALLAH unuttuğum yoktur hanımlar bu vakitte ancak bukadar oluyo idare edin beni e bütün gün girmezsem cezasıda ağır olur :1::1:
hepinizi çok öpüyorum

Son düzenleme:
herkese iyi geceler bayadır geçmişi okuyorum baya kaynatılmış
KARDELOŞUM öncelikle güle güle git kuzum arada uğra net varsa seni özliycem cano .buarada kendime haksızlık etmiyorum gerçektende artık umrumda değil yorgunum dostum
BONCUKUM tıckerın çok hoş olmuş güle güle kullan dualar içinde saol kuzum ağzına sağlık
DERİNİM canım arkideşim görmezden gel cano dediklerimi kardeloşada dediğim gibi yorgunum dostum hemde çok yorgun .buarada merak etmişsin cano çok geç geldik 2 filandı kociş 11de geldi beni almaya muhabbet uzun sürdü tabi yarında evde olduğu için rahat oturduk anlıyacağın .bende özledim buarada :38:
KARDELENBHR kendinden söz etmeden gitmişsin canım merak ediyoduk seni .buarada dualar için çok saol bitanem
BANUCUM SENİ rahatlatmak için demiyorum ama benimde 10.gün kanamam olmuştu çok korktum çok ağladım sonra bitest yaptım silik çizgi ve sonrasındada hamile olduğumu öğrendim .senin içinde öyle ümit ediyorum bide sana 5. gün transferimi yapıldı tatlım .yoksa 3. günmü ?inşallah herşey güzel olucak
GARİBİM kuzum merak etmişsin evet bugün evde değildim uğruyamadım hiç dua bitmiş çok saol ağzına yüreğine sağlık :16:
WAYCIM çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun ALLAHIM birdaha yaşatmasın nekadar zor olduğunu biliyorum .buarada özlettin kendini yaa inşallah bundan sonra burda olursun canım :38:
DERYAM kuzum arada oluyo bana ya idare edin beni ciddi anlamda yorgunum canım nedüşünceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim ama RABBİM DEN asla ümidimi kesmiyorum .çok saol canım benidüşündüğün için .sen nasılsın özledim senide kuzum .
KARDELEN49UM napıyon kuzum görüşemiyoruz?:38:
PELOŞ nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah
TUTİŞİM naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum :1:
HASRET,NİHANCAVE YENİ KATILAN BİRKAÇ ARKADAŞ DAHA VARDI sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar
YETERİM yazdığın şeyden çok etkilendim ALLAH ıslah etsin bizede sabır versin inşallah
ELİXSİRİM seninde keyfin yerinde sevindim canım
ALEYNAM seninlede nezamandır sohbet edemedik özledim canım ya
TUĞÇEM oğluşun ve sende iyisinizdir inşallah kuzum 3lü testinizde çok güzel çıkıcak inanıyorum öptüm senide bitanem
TOSTİM sende yoğunsun galiba spora devammı canım?
DAİSY sen nasılsın canım galiba test yapmışsın ve üzülmüşsün merak etme otestler bigün hep çift çizgi göstericek .herşey gönlünce olsun
DERDAM uğramamış merak ettim onuda yaa
SEMROŞ OĞLUŞUN İYİYMİŞ çok şükür canım çok sevindim ALLAHIM daha iyi etsin BİRSENİM sen nasılsın kuzum?kızçen napıyo?DERİNİM ayrıca listeyi öne aldığın için çok saol kuzum ellerine sağlık
SAMYELİM sen nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyo gerçi telde konuştuk ama arada uğra özletme kendini
NANELİŞEKERİM sen nasılsın herşey yolundamı eşinin morali düzelmiştir inşallah .buarada dualara katılacağını söylemişsin çok saol tatlım
BERSUMDA uğramadı kaçgündür inşallah bebişde sende iyisindir bitanem özledim seni çok
HATİCEM nerelerdesin tatlım sen yine geziyosundur kesin öptüm senide
GÜLÜM yarın doktora gideceksin inşallah güzel haberler alırsın güzel kardeşim herşey temiz kalbince olsun
AFEDİM,HALEM sizide özledim canlar ya inşallah eskisi gibi aramızda olursunuz
ELAEZELİM canım sen nasılsın?
SELİNAMI,FLANIMI,GÜNEYCANANIMI merak ediyorum ya inşallah iyilerdir .
SEVTUNUMDA uğramamış hiç inşallah iyidir keyfi yoktu kocişide hastaydı inşallah iyileşmiştir
İNŞALLAH unuttuğum yoktur hanımlar bu vakitte ancak bukadar oluyo idare edin beni e bütün gün girmezsem cezasıda ağır olur :1::1:
hepinizi çok öpüyorum
beni tek unutmayan kişisin ebrarım sağol canım:38:

Back
X