Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

su an adetliyim,adetimden 7 gun sonra 10,15 gun icecegim.gunde 2 defa..dogru anlamisim dimi..cok sagol kayracim insallah bir faydasini görurum..sifa rabbimden bunlar vesile,rabbim vesile kilsin insallah:29::29::29:

iyi geceler canim:38::38::38::38:
evet canım aynen oyle yapıyorsun bende baslıcam doktora bı gdeyım geleyım de hayırlısıyla sıfa olur ınsallah sen bunu bıtır sonra sana ıncır kurunude vereyım ben doktoruma sorucam ama kullanıyımmı dıye sonra kızar :33::33::33:
bırsenın kayram sagolun kızlar esım cok şükür ıyı bebiş gelınce dahada ıyı olcak ozaman ıyıkı amelıyat
oldum dıcek:16:
kardelenbhr cnm senın yumoşlar ne alemde haber verdınde benmı göremedım acaba:82:
nihancaydı sanırım cnm eklerım tabıde adet tarıhını vermelısın:66:
canımcım ınsallah gelcek bebıs en kısa zamanda bu aradatıckerın gercekten super bende yapamadım ama kardelosa basvurcam galıba ayrıca su sayfayı 40 sayfa seklınde ayarlamayı da yapamadım bu arada senı ruyamda gordum cok ılgınctı yaaa sen bı cıkolatacı bulmussun ve banada dıyosun kı kocalarımıza ozel cıkolata yaptıralım bende sana telefonda tarıf edıyorum falan devamıda var cok guzeldı ve yaptım yorumunu ruyadakı kısılerın ıffetlı ve ahlaklı olduguna ve evlılıklerının uzun surecegıne ısaretmıs canım
bende kaçıyorum kızlar,görüşürüz.
ebroşum,derincim karşılaşamadık ama görüşürüz inşallah canlar.
kayracım,senle msn de baya konuştuk zati,bu arada gelip rapor vermeye çalışısım komutanım,eğer annemlerde net kesik değilse tabisi,ama msn yok,haberin ola.:79::79::79::79::79:
komutanın sana kurban olsun bıtanem benım ınsallah kesık degıldır de cabucak gorusuruz tatlım bu arada ıhmal etmıcenı bılıyorum zaten bıtanem ama annenden erken gel de basla calısmalara:49:
insallah canım ınsallah sasırdım ne yapıcam artık :(((
canım kanaman vardı galıba oncelıkle doktorunun tutumunu hıc yadırgamadım cunku gercekten kanamalarda yapacakları bırsey yok tatlım sadece ıgne verebılır ve ıstırahat bu arada kanama gecıren on kadından sekızı saglıklı dogum yapıyor ben yapamadım o ayrı bısey tabıkı ama benım kanama kesemı deldı ondan dolayı oldu canım bu yusden rahat ol bıde sakındursun deme dusecekse kucukken dussun ılerıde olursa daha cok acı cekıyorsun ınan ınsallah bısey olmaz canım:26::26::26:
canlarım aranızda hsg çektiren var mı

canım ben cektırdım evet agrılı bı ıslem ama dayanılmıcak gıbı degıl o kadar korkma hatta bır ay once cektırdım beelıksırcım bu arada ask olsun bende her gırdıgımde senı soruyorum ole olsun:63::63:
ablacım telafı ettın tabı etmenmı o neguzel yazıdır ole yaaaa bu arada madem kı yorgunsun bundan sonra sana bebekle ılgılı yorum yapmıcam ama senın ıcın hep dua edıcem bunu bıl yeter bıtanem:69:
yetercım bu arada yazından cok etkılendım bole zevkı ugruna yanlıslıkla da olsa hamıle kalıp ondan sonra da bunu aldıran yada cope atabılen vıcdanların ınsan olup olmadıklarını bıle dusunuyorum bazen bıde unıversıte ogrencısı vardı bılırsınız otobuste molada dogurmus ve bebegını cope atmıstı allahtan dılerım kı rabbım bole ınsanlara bır daha annelık nımetını nasıp etmesın

turkuazım selınam sızlerede gunaydın kuzularım nasılsınız
bu arada ben cıkıyorum cunku evı yoplıcam yemek yapcam banyo yapcam cok ısım var yanı ogleden sonra dısarı cıkmam gerekıyor yanı opuldunuz hepınız

herkese iyi geceler bayadır geçmişi okuyorum baya kaynatılmış
KARDELOŞUM öncelikle güle güle git kuzum arada uğra net varsa seni özliycem cano .buarada kendime haksızlık etmiyorum gerçektende artık umrumda değil yorgunum dostum
BONCUKUM tıckerın çok hoş olmuş güle güle kullan dualar içinde saol kuzum ağzına sağlık
DERİNİM canım arkideşim görmezden gel cano dediklerimi kardeloşada dediğim gibi yorgunum dostum hemde çok yorgun .buarada merak etmişsin cano çok geç geldik 2 filandı kociş 11de geldi beni almaya muhabbet uzun sürdü tabi yarında evde olduğu için rahat oturduk anlıyacağın .bende özledim buarada :38:
KARDELENBHR kendinden söz etmeden gitmişsin canım merak ediyoduk seni .buarada dualar için çok saol bitanem
BANUCUM SENİ rahatlatmak için demiyorum ama benimde 10.gün kanamam olmuştu çok korktum çok ağladım sonra bitest yaptım silik çizgi ve sonrasındada hamile olduğumu öğrendim .senin içinde öyle ümit ediyorum bide sana 5. gün transferimi yapıldı tatlım .yoksa 3. günmü ?inşallah herşey güzel olucak
GARİBİM kuzum merak etmişsin evet bugün evde değildim uğruyamadım hiç dua bitmiş çok saol ağzına yüreğine sağlık :16:
WAYCIM çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun ALLAHIM birdaha yaşatmasın nekadar zor olduğunu biliyorum .buarada özlettin kendini yaa inşallah bundan sonra burda olursun canım :38:
DERYAM kuzum arada oluyo bana ya idare edin beni ciddi anlamda yorgunum canım nedüşünceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim ama RABBİM DEN asla ümidimi kesmiyorum .çok saol canım benidüşündüğün için .sen nasılsın özledim senide kuzum .
KARDELEN49UM napıyon kuzum görüşemiyoruz?:38:
PELOŞ nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah
TUTİŞİM naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum :1:
HASRET,NİHANCAVE YENİ KATILAN BİRKAÇ ARKADAŞ DAHA VARDI sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar
YETERİM yazdığın şeyden çok etkilendim ALLAH ıslah etsin bizede sabır versin inşallah
ELİXSİRİM seninde keyfin yerinde sevindim canım
ALEYNAM seninlede nezamandır sohbet edemedik özledim canım ya
TUĞÇEM oğluşun ve sende iyisinizdir inşallah kuzum 3lü testinizde çok güzel çıkıcak inanıyorum öptüm senide bitanem
TOSTİM sende yoğunsun galiba spora devammı canım?
DAİSY sen nasılsın canım galiba test yapmışsın ve üzülmüşsün merak etme otestler bigün hep çift çizgi göstericek .herşey gönlünce olsun
DERDAM uğramamış merak ettim onuda yaa
SEMROŞ OĞLUŞUN İYİYMİŞ çok şükür canım çok sevindim ALLAHIM daha iyi etsin BİRSENİM sen nasılsın kuzum?kızçen napıyo?DERİNİM ayrıca listeyi öne aldığın için çok saol kuzum ellerine sağlık
SAMYELİM sen nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyo gerçi telde konuştuk ama arada uğra özletme kendini
NANELİŞEKERİM sen nasılsın herşey yolundamı eşinin morali düzelmiştir inşallah .buarada dualara katılacağını söylemişsin çok saol tatlım
BERSUMDA uğramadı kaçgündür inşallah bebişde sende iyisindir bitanem özledim seni çok
HATİCEM nerelerdesin tatlım sen yine geziyosundur kesin öptüm senide
GÜLÜM yarın doktora gideceksin inşallah güzel haberler alırsın güzel kardeşim herşey temiz kalbince olsun
AFEDİM,HALEM sizide özledim canlar ya inşallah eskisi gibi aramızda olursunuz
ELAEZELİM canım sen nasılsın?
SELİNAMI,FLANIMI,GÜNEYCANANIMI merak ediyorum ya inşallah iyilerdir .
SEVTUNUMDA uğramamış hiç inşallah iyidir keyfi yoktu kocişide hastaydı inşallah iyileşmiştir
İNŞALLAH unuttuğum yoktur hanımlar bu vakitte ancak bukadar oluyo idare edin beni e bütün gün girmezsem cezasıda ağır olur :1::1:
hepinizi çok öpüyorum

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakmadım inş herkes iyidir.abla sende iyisindir inşallah merak etmişsin beni iyiyim desem yalan olur evde iki yabancı gibi yaşıyoruz işte içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.sabahları da kalkmıyorum zaten kendi kendine bişeyler atıştırıp gidiyo işine.ailelere çok mutluymuş gibi gülücükler saçmakta yordu beni.şu dargınlık zamanı tabi.öncesinde sahte gülümsemeler değildi tabiki.gittiği yere kadar gidiyo işte.sizide sıkmak istemediğim için girmedim ama yine tutamadım çenemi,çünkü kimseye anlatamıyorum düşüncelerimi.. acaba sürmeyecek bi evlilikmi bu yüzden mi rabbim bebek nasip etmiyor diye düşünmüyor değilim.çünkü ben eşimin 2.ci eşiyim 1 çocuğu var annesiyle kalıyo tabiki çocuk.ve allaha dualarım çocuk isterken rabbim devamlı ve mutlu bi evlilik olacaksa bize çocuk nasip et diyeydi.bilmiyorum şimdi yolumu şaşırmış gibi yaşıyorum.Allahım yol göstersin tek bunu diliyorum her gün her gece .kendinize iyi bakın.canınızı sıktıysam affedin.hoşçakalın.

turkuazım selınam sızlerede gunaydın kuzularım nasılsınız
bu arada ben cıkıyorum cunku evı yoplıcam yemek yapcam banyo yapcam cok ısım var yanı ogleden sonra dısarı cıkmam gerekıyor yanı opuldunuz hepınız

günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum şükür.bu arada ticker istersen ben yapabilirim canım hazırlarım sen sadece yazıyı çizelge yerine yapıştırırsın.?

birsen canım iki hafta önce sanki dünya basıma yıkıldı sandım bundan 1 bucuk 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ve çok mutlu oldum tamda olmuyo diye tedaviye baslıyorduk tedavi için test yaptırmaya gidecektim adetim sadece lekelenme oldu hastanede test yaptırdı doktor ve hamile olduğumu söyle çok mutlu olmuştuk eşim hemen beşikler filan almaya baslamiştı ama iki hafta önce pazartesi düşük yaptım çok üzüldüm adeta yıkıldım sizile konuşmak istedim ama internet kapalı olduğu için yazamadım artık hiçbirşey beni mutlu etmiyor :43:
cnm çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın...
slm hanimlar nasilsiniz... benim cnm cok sIKKIn yaa bugün bi sinava girmisim onun sonucunu aldim ve kaybetmisss morelman eksilerdeyimm 5 puanla kacirmisim yaa inannamiyom zaten tahmi ediyodumm ben almanyadayim yababnciyim yaa burda disladilar zaten sinavdada tuaf tuaf sorular sordular bende sizi ilgilendirmez benim özel hayatim dedim deli kariii eksiyi vermiss:43::43::43::43::43::43::43::43:
hayırlısı olsun cnm üzülme...
Kızlar bugün biraz kanamam oldu.Kasıklarımda ağrıyor doktoru aradım ilaçları çoğalttı dinlen dedi.İnşallah bişey olmaz bolbol dua edin kızlar çok üğzüldüm ağlaağla gözlerim acıdı birde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 6. günüm ama ne biliyim işte acaba kanda baktırsammı napsam
6.günde testte çıkmaz bildiğim kadarıyla ama inşaallah yerleşme kanamasıdır,kendini çok yorma,üzmemeye çalış,biliyorum şuanki durumun kolay değil ama kendine iyi bakman dinlenmen lazım cnm...
tutişim bende seve seve okurum cnm rabbım onada en kısa zamanda gönderır melegını ınsallah:16:
boncugumm çok sağol bitanem Allah razı olsun...

çok şükür bende iyiyim ama azdaha zehirleniyordum balkonuma tuz ruhu döktüm durulamadan çamaşır suyu döktüm boğazım çok kötü oldu eşimde eline yoğurtla başımda dikiliyor
ayyy cnm ya dikkat etsene Allah'tan kapalı alan değildi he bende bi kere yaptım o hatayı evlenmeden önce evi temizlerken banyoya tuz ruhunu döktüm boğazım yandı kaynanam kızınca bu sefer inadına durdum banyoda çıkmadım sinir oldum,ama sanki ona bişe olacaktı akıl işte boğazımın yandıgıyla kaldım:9:

insallah canim,ne bileyim sanki sogan kürunu yaparsam hersey daha guzel olacakmis gibi geliyor..belki benim kuruntum bilmiyorum..ama icimden bir ses öyle diyor yanee..insallah hersey ümit ettigim gibi olur:29::29::29::29:
inşaallah cnm,o akıntı iltihabı olanlarda oluyor genelde,iltihap söktürüyor ya soğan kürü:)yani o akıntı iyiye işaret...

KIZlar iyi akşamlar umarım iyisinizdir ebrarcım ben duaları okudum 20 tane
cnm ne oldu yumoşlara baktırdın mı merak ettik seni,bi hbr verde öyle kaç kuzu:34:
yaa ebrarım geç gelirim demiştin cnm benim..ama yinede merak ettim ve özledim:59:bide kafama takıldı canom senin dogum günün bugün müydü yaaa:44:geçen dedin ya iki gün sonra benim diye..ama şubat diilmiydi senin cano ay kafan karuştu iyice.face de baktım d.günü tarihin yok kafayı yicem:1:
14şubattn iki gün sonra demişti hatta kardeloşun adet günü 14üydü bana dogumgünü hediyesi verirsin demişti yani çok uzatmıyım anladıgım kadarıyla 16şubat :9:

evet canım allah onlardan razı olsun eşim olmasa dayanamazdım bütün gece sabaha kadar ağladım allah birdaha kimseye böyle acı vermesin bende görmeye dayanamıyorum biliyormusun düşük yapınca doktor içinde parca kalması ihtimali var kürtaj yapmak lazım diye doğum haneye yolladı ben kürtaj için masaya yattığımda sağ tarafımda yeni doğmuş bir bebek yatıyordu üstünü giydiriyorlardı o an yıkıldım ondan gözlerimi alamadım ...........
çok kötü bi durum yaa inşaallah en kısa zamanda gelir de bebeğin bunların acısını unutturur birazda olsa
TUTİŞİM naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum :1:
aynı ablamm herşeyy bi değişiklik yok valla her sabah işe gelirken günleri hesaplıyorum kaç gün kaldı diye:9:
bi an önce bitsin diye bekliyorum ama tam da zamanında maddi olarak sıkıştık olmadık yerden borç çıktı eşim geceleri uyuyamıyor artık çok üzülüyorum keşke söylemeseydim işten çıkacağımı patrona şimdi çıkmıyımda diyemem gururumdan bu bankaları Allah bildiği gibi yapsın kafasına göre karttan para çekiyor yaa:26:
sinirim bozuk hemde çokk,neyse ablam ben konuşmaya başlayınca olmuyor boşverr :36:
Bu arada sana helal olsun valla kimseyi atlamadan özene özene yazmışsın:65::65::65:

beni tek unutmayan kişisin ebrarım sağol canım:38:
elixsir kusura bakma ama ben sana kaç kere yazdım, geçmişe ya yarım yamalak bakıyorsun ya da bnm yazdıklarımı özellikle okuyupta cvp vermiyorsun diye bende artık sana yazmıyorum,özellikle cvp vermiyorsan niye yazayım geçmişi okumuyorsan da yazdıklarımın anlamı yok değil mi?Ayrıca sadece sana değil cnm geçmişi okumayan bi kaç kişi daha var onlarada yazmıyorum en azından nezaketen cvp verir insan neyse uzatmıycam...

Günaydın kızlarrr,gününüz hayr olsun inşaallah...

Selinamm cnm bnm eşinle dargınlığınızın sebebi ne bilmiyorum ama senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma,ben iki buçuk senelik evliyim ve bu zaman zarfında sürekli bişeler çıktı,bir buçuk a öncesinde yine sorunlar vardı aynı senin düşündüğün gibi düşünüyordum yoksa bu evlilik bitecek de o yuzden mi çocuk olmuyordu diye çok zor bi dönem neler yaşadıgını şuan çok iyi biliyorum kimseye anlatamayacagınıda o yuzden asla sizi sıkmıyım falan deme lütfen burda birbirimize destek olmak için burdayız sadece bebek konusunda değil her konuda tamam mı bitanem?Üzme kendini daha dogrusu üzmemeye çalış,bol bol dua et Kuran oku rahatlatır biraz yalnız kalınca ağla rahatlarsın yaşadıklarını biyere yaz mesela bilgisayarda word veya excel dosyası oluştur şifre koy yaşadıklarını düşündüklerini yaz ben şuan öyle yapıyorum birazda olsa rahatlatıyor beni...

Bu arada kardeloş annesinde sanırım inş çok özletmezsin kuzuu

Tugcem nasılsın cnm paşamız nasıl annesi,iyileştin mi biraz?

sağol canım benim... iyileştim artık çok şükür... paşa da iyi artık hissetmeye de başladım kıpırtılarını... isim bulma telaşındayız şimdi eşim adı belli olsun istiyor aslında daha erken ama ismiyle hitap edelim istiyor o yüzden isim arıyoruz bizde... birkaç secenek var bakalım arasında secicez.... sen nasılsın???

tutişim çıkmak zorundayım canım hastaneye test sonuçlarımı almaya gidicem... kusura bakma emi çok öpüyorum seni....

sağol canım benim... iyileştim artık çok şükür... paşa da iyi artık hissetmeye de başladım kıpırtılarını... isim bulma telaşındayız şimdi eşim adı belli olsun istiyor aslında daha erken ama ismiyle hitap edelim istiyor o yüzden isim arıyoruz bizde... birkaç secenek var bakalım arasında secicez.... sen nasılsın???
hmmm maşallahh paşayaa ne güzel:)seçenekleri alalım bakıyım bizde:)

tutişim çıkmak zorundayım canım hastaneye test sonuçlarımı almaya gidicem... kusura bakma emi çok öpüyorum seni....

tamam cnm gzel hbrlerle gel inşaallah bende öptüm görüşürüz
Allah'a emanet olun...

KIZlar iyi akşamlar umarım iyisinizdir ebrarcım ben duaları okudum 20 tane
kıss nerelerdesin sen özledim seni:38:
Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

soğan suyu bende kocamannnnnnnn bir kist yaptıı :47:

dikkat edin kıslarr

Not:Aynı anda birden fazla kür uygulanmasını önermiyoruz.
garıpcım bu senın ıcın canım sanırım sende pko vardı bu saracoglunun sıtesınden bana gelen cevap bende 1 ay sonra baslayacagım bu kure ınsallah sıfa olur canım

cnm yazını bugün gördüm...siteden direk çıktım çıkışa tıklamadan..öyle olunca bi süre burdaymış gibi gösteriyoda..hayırdır ne soracaktın?

canım hiç korkma..önemli bir sorun olsaydı ilk hamilelikte sorun olurdu bence..yapışıklıga gelince eger sonradan olmuş olsa bile hafif yapışıklıklar açılıyor..hatta bişeyde yoksa kanalları iyice açtıgı için daha kolay hamile kalırsın filmden sonra cnm.

pelincim daha iyi olmana sevindim canım benim...:38:

cnmm inşallah incirler vesilen olur kısss..hadi bakalım hayırlısı..saraçoglunun siteye bende çok bakıyodum daha önce..sogan kürünü incelerken.1 kere mail attım cevap alamadım ama..

olsun cnm merak etmiştim çok ondan..inşallah o pozitif sonuç önümüzdeki aya çıkar cano...

hayır olsun turkuazım inşallah..bende biçok rüya gördüm ama hiçbirini hatırlamıyorum:31:
dua işine gelince hem arkadasına hem sana okuruz merak etme canım..inşallah rabbim geri çevirmez..hem karloşun dedigi gibi onun haberi olmayacagı için belkide hemencik kabul olur inşallahhhhhh.

iyi MAAŞALLAH daha iyi olursun inş canım..

cano kısayı sectim idare et:34:
evet uyukladım bitanem ama sabahta çok geç kalktım işe nasıl koşacagımı şaşırdım yaa.bugünlerde hep gereginden geç açıyorum dükkanı:((
bu arada kendin için söyledigin olumsuz ötesi kelimeleri es geçmiyorum kzıcam ama hee...Allah büyük canım benim..ben öyle inanıyorum ki içimi Allahım biliyo...görürsün çok yakın...

evet canım bi ara çok aksaklık oluyordu...sagol tekrar taklım:38:
canım eve alıntılardan dolayı öyle anlaşıldı sanırım..olsun..inşallah arkadaslara Allah söyletmiştir...bi oglun veya kızın olur inş yakında...hee unutuyodum bide test yapmışsın..aman ya nedir bu testlerden çektigimiz..bende çok yaparım cnm..ama en saglıklısı adet geçerse yapmak...

canım iç tabi..adetlerinde düzensizlik varsa özellikle tavsiye ederim..içerken burnunu kaparsan bişey olmaz..içtikten sonra mideyi rahatsız etmiyo asla..benim mide hassastır mesela..hatta çig sogan hiç yiyemem kaynar hemen..o yüzden yapmadan önce bende çok düşünmüştüm kimbilir midem ne hale gelecek diyodum ama hiçbişey olmadı 3 ay yaptım..hiç aksatmadan günde 2 defa yap canım..adetle birlikte başlayanlarda var..ama ben saraçoglunun sitesinde adete 10 gün kala başlanıyo diye okudum öyle yaptım...

deryacım inşallah umutlar hep sürer ve boşa çıkmaz canım...

cnm yaaa çok geçmiş olsun üzüldüm...bayadır yoktun...şimdi daha iyisindir inşallah...

hay Allah..keşke ters davranmasaydın sonuçları almadan..saglık olsun cnm napıcan...

yaa..korkma hemen cnm..ama test içinde erken degil mi zaten..biraz sabret bence..dinlen dikkat et kendine...

ahhh ahh.bişey diyemiyorum..Allah ıslah etsin...

takıl annemmm:54:öptüm seni görüşürüz...

sağol derincim sen nasılsın?

Son düzenleme:
hmmm maşallahh paşayaa ne güzel:)seçenekleri alalım bakıyım bizde:)

tamam cnm gzel hbrlerle gel inşaallah bende öptüm görüşürüz
Allah'a emanet olun...

günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum şükür.bu arada ticker istersen ben yapabilirim canım hazırlarım sen sadece yazıyı çizelge yerine yapıştırırsın.?
saol canım sen bana yazdıgında coktan cıkmıstım canım kusuruma bakma
ne demek sızı sıktıysam falan ben dertlerımı anlattıgımda sen sıkılıyormusun ask olsun tabıkı anlatcaksın nıye varız kı bız donem donem her evlılıkte oluyor bole zamanlar bız daha bır bucuk yılı bıle tamamlamamıs olmamıza ragmen su yasadıgımız olay bızı cok yıprattı sebeb nedır bılmıyorum sızde ama rabbım gonlune ve aılene huzur versın ınsallahh dua et hem bebek ıcın hemde aıle huzurun ıcın canım bu arada bır ara eger karsılasırsak tıcker ısını halledelım ısterım
kıss nerelerdesin sen özledim seni:38:

sağol derincim sen nasılsın?
senın adet duzensızlıgın yokkı neden sogan suyunu kullandın bu sadece adet duzensızlıgı olanlar ozallıkle de pkolular ıcın bıde herkeste farklı sonuclar yaratıyor olabılır mesela sen farlutalle hamıle kalmıssın ama aslında frlutalın kımse uzerınde bole bır etkısı yoktur yınede tesekur ederım uyardıgın ıcın tatlım

saol canım sen bana yazdıgında coktan cıkmıstım canım kusuruma bakma
ne demek sızı sıktıysam falan ben dertlerımı anlattıgımda sen sıkılıyormusun ask olsun tabıkı anlatcaksın nıye varız kı bız donem donem her evlılıkte oluyor bole zamanlar bız daha bır bucuk yılı bıle tamamlamamıs olmamıza ragmen su yasadıgımız olay bızı cok yıprattı sebeb nedır bılmıyorum sızde ama rabbım gonlune ve aılene huzur versın ınsallahh dua et hem bebek ıcın hemde aıle huzurun ıcın canım bu arada bır ara eger karsılasırsak tıcker ısını halledelım ısterım

senın adet duzensızlıgın yokkı neden sogan suyunu kullandın bu sadece adet duzensızlıgı olanlar ozallıkle de pkolular ıcın bıde herkeste farklı sonuclar yaratıyor olabılır mesela sen farlutalle hamıle kalmıssın ama aslında frlutalın kımse uzerınde bole bır etkısı yoktur yınede tesekur ederım uyardıgın ıcın tatlım
yokk bende adet düzensizliği var dı kullandım soğan kürünü ama ondan sonra kist olustu tabiki herkez bir olmaz

ben uyarmak istedim :23:

hem yengem soğan kürüyle gebe kaldı:49:

cnm çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın...

hayırlısı olsun cnm üzülme...

6.günde testte çıkmaz bildiğim kadarıyla ama inşaallah yerleşme kanamasıdır,kendini çok yorma,üzmemeye çalış,biliyorum şuanki durumun kolay değil ama kendine iyi bakman dinlenmen lazım cnm...

boncugumm çok sağol bitanem Allah razı olsun...

ayyy cnm ya dikkat etsene Allah'tan kapalı alan değildi he bende bi kere yaptım o hatayı evlenmeden önce evi temizlerken banyoya tuz ruhunu döktüm boğazım yandı kaynanam kızınca bu sefer inadına durdum banyoda çıkmadım sinir oldum,ama sanki ona bişe olacaktı akıl işte boğazımın yandıgıyla kaldım:9:

inşaallah cnm,o akıntı iltihabı olanlarda oluyor genelde,iltihap söktürüyor ya soğan kürü:)yani o akıntı iyiye işaret...

cnm ne oldu yumoşlara baktırdın mı merak ettik seni,bi hbr verde öyle kaç kuzu:34:

14şubattn iki gün sonra demişti hatta kardeloşun adet günü 14üydü bana dogumgünü hediyesi verirsin demişti yani çok uzatmıyım anladıgım kadarıyla 16şubat :9:

çok kötü bi durum yaa inşaallah en kısa zamanda gelir de bebeğin bunların acısını unutturur birazda olsa

aynı ablamm herşeyy bi değişiklik yok valla her sabah işe gelirken günleri hesaplıyorum kaç gün kaldı diye:9:
bi an önce bitsin diye bekliyorum ama tam da zamanında maddi olarak sıkıştık olmadık yerden borç çıktı eşim geceleri uyuyamıyor artık çok üzülüyorum keşke söylemeseydim işten çıkacağımı patrona şimdi çıkmıyımda diyemem gururumdan bu bankaları Allah bildiği gibi yapsın kafasına göre karttan para çekiyor yaa:26:
sinirim bozuk hemde çokk,neyse ablam ben konuşmaya başlayınca olmuyor boşverr :36:
Bu arada sana helal olsun valla kimseyi atlamadan özene özene yazmışsın:65::65::65:

elixsir kusura bakma ama ben sana kaç kere yazdım, geçmişe ya yarım yamalak bakıyorsun ya da bnm yazdıklarımı özellikle okuyupta cvp vermiyorsun diye bende artık sana yazmıyorum,özellikle cvp vermiyorsan niye yazayım geçmişi okumuyorsan da yazdıklarımın anlamı yok değil mi?Ayrıca sadece sana değil cnm geçmişi okumayan bi kaç kişi daha var onlarada yazmıyorum en azından nezaketen cvp verir insan neyse uzatmıycam...

Günaydın kızlarrr,gününüz hayr olsun inşaallah...
fıstıgım benım bankalara acık kapı bırakınca malesef ole oluyo bızımde kartlardan sureklı cekıyorlar 80-100 her karta baktıgımda eksılere ınmısım hem avans hakkı verıyorlar sonrada ıstedıklerınde kendılerı cekıyorlar ınsallah borclarınızdan kurtulursunz bıtanem ısınden ayrılsan da bebek ısını bırakma onu veren allah rızkını da verır ınsallahh canım

Back
X