evet canım aynen oyle yapıyorsun bende baslıcam doktora bı gdeyım geleyım de hayırlısıyla sıfa olur ınsallah sen bunu bıtır sonra sana ıncır kurunude vereyım ben doktoruma sorucam ama kullanıyımmı dıye sonra kızarsu an adetliyim,adetimden 7 gun sonra 10,15 gun icecegim.gunde 2 defa..dogru anlamisim dimi..cok sagol kayracim insallah bir faydasini görurum..sifa rabbimden bunlar vesile,rabbim vesile kilsin insallah
iyi geceler canim![]()

canımcım ınsallah gelcek bebıs en kısa zamanda bu aradatıckerın gercekten super bende yapamadım ama kardelosa basvurcam galıba ayrıca su sayfayı 40 sayfa seklınde ayarlamayı da yapamadım bu arada senı ruyamda gordum cok ılgınctı yaaa sen bı cıkolatacı bulmussun ve banada dıyosun kı kocalarımıza ozel cıkolata yaptıralım bende sana telefonda tarıf edıyorum falan devamıda var cok guzeldı ve yaptım yorumunu ruyadakı kısılerın ıffetlı ve ahlaklı olduguna ve evlılıklerının uzun surecegıne ısaretmıs canımbırsenın kayram sagolun kızlar esım cok şükür ıyı bebiş gelınce dahada ıyı olcak ozaman ıyıkı amelıyat
oldum dıcek
kardelenbhr cnm senın yumoşlar ne alemde haber verdınde benmı göremedım acaba:82:
nihancaydı sanırım cnm eklerım tabıde adet tarıhını vermelısın![]()
komutanın sana kurban olsun bıtanem benım ınsallah kesık degıldır de cabucak gorusuruz tatlım bu arada ıhmal etmıcenı bılıyorum zaten bıtanem ama annenden erken gel de basla calısmalarabende kaçıyorum kızlar,görüşürüz.
ebroşum,derincim karşılaşamadık ama görüşürüz inşallah canlar.
kayracım,senle msn de baya konuştuk zati,bu arada gelip rapor vermeye çalışısım komutanım,eğer annemlerde net kesik değilse tabisi,ama msn yok,haberin ola.:79::79::79::79::79:

canım kanaman vardı galıba oncelıkle doktorunun tutumunu hıc yadırgamadım cunku gercekten kanamalarda yapacakları bırsey yok tatlım sadece ıgne verebılır ve ıstırahat bu arada kanama gecıren on kadından sekızı saglıklı dogum yapıyor ben yapamadım o ayrı bısey tabıkı ama benım kanama kesemı deldı ondan dolayı oldu canım bu yusden rahat ol bıde sakındursun deme dusecekse kucukken dussun ılerıde olursa daha cok acı cekıyorsun ınan ınsallah bısey olmaz canım:26::26::26:insallah canım ınsallah sasırdım ne yapıcam artık((
canlarım aranızda hsg çektiren var mı
canım ben cektırdım evet agrılı bı ıslem ama dayanılmıcak gıbı degıl o kadar korkma hatta bır ay once cektırdım beelıksırcım bu arada ask olsun bende her gırdıgımde senı soruyorum ole olsun

ablacım telafı ettın tabı etmenmı o neguzel yazıdır ole yaaaa bu arada madem kı yorgunsun bundan sonra sana bebekle ılgılı yorum yapmıcam ama senın ıcın hep dua edıcem bunu bıl yeter bıtanem

yetercım bu arada yazından cok etkılendım bole zevkı ugruna yanlıslıkla da olsa hamıle kalıp ondan sonra da bunu aldıran yada cope atabılen vıcdanların ınsan olup olmadıklarını bıle dusunuyorum bazen bıde unıversıte ogrencısı vardı bılırsınız otobuste molada dogurmus ve bebegını cope atmıstı allahtan dılerım kı rabbım bole ınsanlara bır daha annelık nımetını nasıp etmesın