Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

önemlı degıl cnm yaptıgın tickerın üstüne sag tıklıcan gerısı aynı hadı kolay gelsın sana ben kactım:16:
tamam kuzu ama olmadı kabul etmedı nedense ıstenılen formatta degıldır dıyor neyse ben bıde kardelosa soryım barı hadı sana kolay gelsın bende dısarı cıkıyorum gorusuruz
iyiyim cnm ne olsun aynı bildiğin gibi dün hastandeydik bakalım dün eşim sperm testi verdi yarında randevusu var muayene için bakalım eşimin sonuçları çıkınca artık tedaviye başlarız heralde öle işte 2 gündüe pek vaktim olmadı olsada kimse yoktu benim girdiğimde öle cnm sen nasılsın
ınsallah hersey normaldır de bır an once tedavıye barlar bebegıne kavusursun canım
kızlar bende cıkıyorum su tıcker ısını bı kere daha denıyım umarım olurrr hadı allaha emanetsınız

tamam kuzu ama olmadı kabul etmedı nedense ıstenılen formatta degıldır dıyor neyse ben bıde kardelosa soryım barı hadı sana kolay gelsın bende dısarı cıkıyorum gorusuruz

ınsallah hersey normaldır de bır an once tedavıye barlar bebegıne kavusursun canım
kızlar bende cıkıyorum su tıcker ısını bı kere daha denıyım umarım olurrr hadı allaha emanetsınız

inşşş heğimiz kavuşuruz isteyen herkes cnm benim saol sende allaha emenet ol güle güle

çıldırmaya azkaldı bebişim nerdeee :62::62::62::62::62:
çıkdırma canım elbet birgün gelecek kucagımıza üzülme bizden kacamazlar ok
kızlar bi de beraber olduktan sonra hiç kalmamak gerekiyomuş hatta duş bile :52::52::52:
evet canım ben hamile kalmadan önce onu duydum ve denedim her seferinde 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Herkesin bebeği varrrr :43::43: :43: :43:
bizimde olacak canım üzülme
Nihancım ben 15 20 dk kalkmıyorum ama o gün mutlaka dus alıyorum en gec bi saat sonraa

canım en az yarım saat yada 1 saat yat uzun zaman duş almazsan ii olur

bu arada ebrarcım sağol canım yok artık her zaman burdayım gitmek yok gece seni bekledim gelirsin diye ama gecmişi okudum ben çıktıktan sonra eve gelmişsin neyse aksam evde ol konusalım bende sizi özlemiştim :8::8:

turku az sağol canım allah kimseye vermesin inşallah birdaha böyle olmaz

ben 1 kilo verdim :66: bende bir ot var onla istediğim gibi yiğiyorum ama o ot sayesinde kilo verebiliyorum cok şükürr
neymiş kuzu o otun adı?ne kadar sürede verdin ya bnm problemim ben akşam 7ye kadar bişe yiyemiyorum sonra eve gidince yiyorum e saat geç oluyor harekette yok normaldir kilo almam:)
yokk bende adet düzensizliği var dı kullandım soğan kürünü ama ondan sonra kist olustu tabiki herkez bir olmaz

ben uyarmak istedim :23:

hem yengem soğan kürüyle gebe kaldı:49:
ben hatırlıyorum o bebişi çok tatlıydı maaşallah,büyümüştür şimdi...

fıstıgım benım bankalara acık kapı bırakınca malesef ole oluyo bızımde kartlardan sureklı cekıyorlar 80-100 her karta baktıgımda eksılere ınmısım hem avans hakkı verıyorlar sonrada ıstedıklerınde kendılerı cekıyorlar ınsallah borclarınızdan kurtulursunz bıtanem ısınden ayrılsan da bebek ısını bırakma onu veren allah rızkını da verır ınsallahh canım
öyle kuzum hep eksilerde:27:yok cnm bnm zaten ha diyince olmuyor bekliyoruz kaç senedir,bebişin peşini bırakırsam daha çook beklerim:9:
İnşaallah cnm bnm sağolasınn....
slm kızlar temızlıge baslamadan sıze bakım dedım cok ısım var bgn cokkkkkkk
kayram hayır olsun cnm cok ılgınc bı rüya:16:
elixsircim cok sagol esım daha ıyı cnm:16:
selınam neolur morelını bozma herkesın evınde zaman zaman böyle seyler yasanıyor bırınden bırı alttan almadıgı zamanda uzayıp gıdıyor ben hep gurur yaparım esımın alttan almasını beklerım aslında bende hata yapmıs olurum ıcını ferah tut sen cok mutlu olucaksın allahın ıznıyle bebişlerınde olucak mutlulugun kat kat artıcak ınsallah :16::16:
neyse kızlar ben kacım allaha emanet olun aksam görüşürüz:16::16:
boncugumm bitti mi temizliğinn fıstıkımmm ohh elerin dert görmesin mis gibi oturun kocişinle

slm kızlar nasılsınız
kusura bakmayın dün uğradım net gitti
geçmişe bakamadım iyisiniz inş
ebraraım beni merak etmişsin canım saol gülüm iyiym ben ama senin canın zıkkın sanki mevlam öğle bir güne uyandırsın ki seni tüm güzel dileklerin seninle olsun balım
ben doktora gittim ebbek iyi ama cinsiyetini göstermedi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
diğer kızlar sizlerden naber iyisiniz inş
henüz geçmişe bakamadım bi ara bakıcam
kızlar şimd,i azcık işim var halledince dönücem size geri geçmişe bakıcam
tugcalım oğluşuna mevlam uzun ömür versin inş
ben çıkıyorum kızlar işler bekeler öptüm hepinizi:54:
derdam snn bebişte mi nazlı çıktı kuzum olsun elbet öğreneceksiniz,sağlığı yerinde olsun da...
Bende iyiym hamd olsun...
turkuaz sağol canım allah kimseye vermesin inşallah birdaha böyle olmaz
Aminn cnm inşaallahh

selam kuzular nasılsınız?Eboş gelmemiş halaaaa

iyilik kız :34::34:
sen nasılssın:38:
iyiyim cok şükür canım:34:
neymiş kuzu o otun adı?ne kadar sürede verdin ya bnm problemim ben akşam 7ye kadar bişe yiyemiyorum sonra eve gidince yiyorum e saat geç oluyor harekette yok normaldir kilo almam:)

ben hatırlıyorum o bebişi çok tatlıydı maaşallah,büyümüştür şimdi...

nerden hatırladın kıss evet cok tatlı oldu annesinin peşinden anniiiiiiiiiiiiii diye bağırıp geziniyor :10:bana msnden öpücükler yolluyor birde eşimin adını söylüyo bir selcuk bir anniiii diyo:9::9::9::9:

canım bir ot zayıflama otu adı yok bildiğim bir yerden alıyorum zayıflama otu diye vallah 8 günde verdim :nazar: daha öncede onunla 8 kilo vermiştim nişanlıyken geri kilo alınca anneme gittiğimde aldım o ottan yine:52:

nasıl anlatsam bağırsakları müthiş çalıstırıyor bence yediğimiz seyler bölece gidiyor :34:

ben cok memnunum istersen sana da yollarım ama çalısıyorsun sanırım onu öğlen içmen lazım karın ağrısından dısarlarda duramazsın :52:

akşam saatine denk getirirsin zaten bir içiyorsun 8 veya 9 saat sonra etkisini bir gösteriyoo off diyorum ama ne gazım var ne birşey cok rahatlatıyorr:nazar::nazar:

Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün biraz daha iyiyim sabah gene test yaptım bugün 7.gün gene negatif acaba yokmu ya kafayı yiycem zaman yaklaştıkça geçmiyor off dua edin kızlar inşallah tutmuştur.

Back
X