Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar maya tüp bebk merkezinde bir form var lütfem doldurun birçifte ücretsiz yüp bebk çeklişi varmış

iyiyim cok şükür canım:34:

nerden hatırladın kıss evet cok tatlı oldu annesinin peşinden anniiiiiiiiiiiiii diye bağırıp geziniyor :10:bana msnden öpücükler yolluyor birde eşimin adını söylüyo bir selcuk bir anniiii diyo:9::9::9::9:

canım bir ot zayıflama otu adı yok bildiğim bir yerden alıyorum zayıflama otu diye vallah 8 günde verdim :nazar: daha öncede onunla 8 kilo vermiştim nişanlıyken geri kilo alınca anneme gittiğimde aldım o ottan yine:52:

nasıl anlatsam bağırsakları müthiş çalıstırıyor bence yediğimiz seyler bölece gidiyor :34:

ben cok memnunum istersen sana da yollarım ama çalısıyorsun sanırım onu öğlen içmen lazım karın ağrısından dısarlarda duramazsın :52:

akşam saatine denk getirirsin zaten bir içiyorsun 8 veya 9 saat sonra etkisini bir gösteriyoo off diyorum ama ne gazım var ne birşey cok rahatlatıyorr:nazar::nazar:

o kadar tatlı bebiş unutulur mu maviş maviş:)
ohh ne güzel ya ben zaten anca işten çıktıktan sonra kullanırım o tarz şeyleri iş yerinde gidemem wc ye sıksık
normalde bile utanıyorum...:9:
ben bi bakem varmıymış nasıl bişeymiş bi tek bitkimi yoksa karışık mı?Sinameki olabilir mi acaba o da öyle yapıyor çünkü...

Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün biraz daha iyiyim sabah gene test yaptım bugün 7.gün gene negatif acaba yokmu ya kafayı yiycem zaman yaklaştıkça geçmiyor off dua edin kızlar inşallah tutmuştur.
cnm çok acele ediyorsun bekle biraz stres yapma lütfen şimdiden belli olmaz ki...

slm kızlar ben geldim :64::64::64::64:
selammm hoşgeldinnn

kızlar maya tüp bebk merkezinde bir form var lütfem doldurun birçifte ücretsiz yüp bebk çeklişi varmış

wayyy süpermiş

ohh ne güzel ya ben zaten anca işten çıktıktan sonra kullanırım o tarz şeyleri iş yerinde gidemem wc ye sıksık
Ben bi bakem varmıymış nasıl bişeymiş bi tek bitkimi yoksa karışık mı?sinameki olabilir mi acaba o da öyle yapıyor çünkü...

Cnm çok acele ediyorsun bekle biraz stres yapma lütfen şimdiden belli olmaz ki...

Selammm hoşgeldinnn

wayyy süpermiş

bana mail gelmiş te haber vereyim dedim belkimmm:10::10::10::10::10:
Yol arakadaşlarımdan birine çıkar dedim :66::66::66::66::66::66::66:
Neden olmasın :32::32::32::32::32::32::32:

ben bi bakem varmıymış nasıl bişeymiş bi tek bitkimi yoksa karışık mı?Sinameki olabilir mi acaba o da öyle yapıyor çünkü...

cnm çok acele ediyorsun bekle biraz stres yapma lütfen şimdiden belli olmaz ki...

selammm hoşgeldinnn

wayyy süpermiş
dimi mavişş mavişş melek gibin aynı :32:

araştır bir cnm çalısıyorsan zor olurr ben evdeyim ya erken içimişim erken basladı ağrılarımm
:60::60::60::60:

devamlı abdest almak zorunda kalıyom:60:

arkadaşlar ben regl olmadım hala :)) ama düşünmemek için elimden geleni yapıyorum :)) gerçi bugün düşünmeye pek vaktim yoktu hep uyudummmm :))
fakat arkadaşım var dr , belki yumurtlama zamanında döllenmemişsindir daha sonra döllenmişsindir o yüzden idrarda çıkmamıştır dedi...kan yaptır dedi :))) bende bugün gidecektim ama tüm gün uyudum,bir evi süpürdüm sanki yıllık temizlik yapmışım gibi yoruldum,sızdım. Yarın test yaptıracağım inş :))

arkadaşlar ben regl olmadım hala :)) ama düşünmemek için elimden geleni yapıyorum :)) gerçi bugün düşünmeye pek vaktim yoktu hep uyudummmm :))
fakat arkadaşım var dr , belki yumurtlama zamanında döllenmemişsindir daha sonra döllenmişsindir o yüzden idrarda çıkmamıştır dedi...kan yaptır dedi :))) bende bugün gidecektim ama tüm gün uyudum,bir evi süpürdüm sanki yıllık temizlik yapmışım gibi yoruldum,sızdım. Yarın test yaptıracağım inş :))

canım bencede kandan baktır en kesini öyle olur
inşşşşşşş:49::49::49:

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
GARİP.......................20bitti
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10bitti
NANELİŞKR................10bitti
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10bitti
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
NANELİŞKR.................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13

canım ben okudum ayetel kürsileri ekledim sana zahmet olmasın diye one cektim listeyi:54:
herkese iyi geceler bayadır geçmişi okuyorum baya kaynatılmış
KARDELOŞUM öncelikle güle güle git kuzum arada uğra net varsa seni özliycem cano .buarada kendime haksızlık etmiyorum gerçektende artık umrumda değil yorgunum dostum
BONCUKUM tıckerın çok hoş olmuş güle güle kullan dualar içinde saol kuzum ağzına sağlık
DERİNİM canım arkideşim görmezden gel cano dediklerimi kardeloşada dediğim gibi yorgunum dostum hemde çok yorgun .buarada merak etmişsin cano çok geç geldik 2 filandı kociş 11de geldi beni almaya muhabbet uzun sürdü tabi yarında evde olduğu için rahat oturduk anlıyacağın .bende özledim buarada :38:
KARDELENBHR kendinden söz etmeden gitmişsin canım merak ediyoduk seni .buarada dualar için çok saol bitanem
BANUCUM SENİ rahatlatmak için demiyorum ama benimde 10.gün kanamam olmuştu çok korktum çok ağladım sonra bitest yaptım silik çizgi ve sonrasındada hamile olduğumu öğrendim .senin içinde öyle ümit ediyorum bide sana 5. gün transferimi yapıldı tatlım .yoksa 3. günmü ?inşallah herşey güzel olucak
GARİBİM kuzum merak etmişsin evet bugün evde değildim uğruyamadım hiç dua bitmiş çok saol ağzına yüreğine sağlık :16:
WAYCIM çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun ALLAHIM birdaha yaşatmasın nekadar zor olduğunu biliyorum .buarada özlettin kendini yaa inşallah bundan sonra burda olursun canım :38:
DERYAM kuzum arada oluyo bana ya idare edin beni ciddi anlamda yorgunum canım nedüşünceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim ama RABBİM DEN asla ümidimi kesmiyorum .çok saol canım benidüşündüğün için .sen nasılsın özledim senide kuzum .
KARDELEN49UM napıyon kuzum görüşemiyoruz?:38:
PELOŞ nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah
TUTİŞİM naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum :1:
HASRET,NİHANCAVE YENİ KATILAN BİRKAÇ ARKADAŞ DAHA VARDI sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar
YETERİM yazdığın şeyden çok etkilendim ALLAH ıslah etsin bizede sabır versin inşallah
ELİXSİRİM seninde keyfin yerinde sevindim canım
ALEYNAM seninlede nezamandır sohbet edemedik özledim canım ya
TUĞÇEM oğluşun ve sende iyisinizdir inşallah kuzum 3lü testinizde çok güzel çıkıcak inanıyorum öptüm senide bitanem
TOSTİM sende yoğunsun galiba spora devammı canım?
DAİSY sen nasılsın canım galiba test yapmışsın ve üzülmüşsün merak etme otestler bigün hep çift çizgi göstericek .herşey gönlünce olsun
DERDAM uğramamış merak ettim onuda yaa
SEMROŞ OĞLUŞUN İYİYMİŞ çok şükür canım çok sevindim ALLAHIM daha iyi etsin BİRSENİM sen nasılsın kuzum?kızçen napıyo?DERİNİM ayrıca listeyi öne aldığın için çok saol kuzum ellerine sağlık
SAMYELİM sen nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyo gerçi telde konuştuk ama arada uğra özletme kendini
NANELİŞEKERİM sen nasılsın herşey yolundamı eşinin morali düzelmiştir inşallah .buarada dualara katılacağını söylemişsin çok saol tatlım
BERSUMDA uğramadı kaçgündür inşallah bebişde sende iyisindir bitanem özledim seni çok
HATİCEM nerelerdesin tatlım sen yine geziyosundur kesin öptüm senide
GÜLÜM yarın doktora gideceksin inşallah güzel haberler alırsın güzel kardeşim herşey temiz kalbince olsun
AFEDİM,HALEM sizide özledim canlar ya inşallah eskisi gibi aramızda olursunuz
ELAEZELİM canım sen nasılsın?
SELİNAMI,FLANIMI,GÜNEYCANANIMI merak ediyorum ya inşallah iyilerdir .
SEVTUNUMDA uğramamış hiç inşallah iyidir keyfi yoktu kocişide hastaydı inşallah iyileşmiştir
İNŞALLAH unuttuğum yoktur hanımlar bu vakitte ancak bukadar oluyo idare edin beni e bütün gün girmezsem cezasıda ağır olur :1::1:
hepinizi çok öpüyorum
ebrarım allaha şükür iyiyim canım sagol beni düşündügün icin sende iyisindir inş bu arada ne güzel yazmışsın renkli renkli eline saglık hicbirimizide unutmamışsın bitanem cok öpüyorum seni:81::81:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakmadım inş herkes iyidir.abla sende iyisindir inşallah merak etmişsin beni iyiyim desem yalan olur evde iki yabancı gibi yaşıyoruz işte içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.sabahları da kalkmıyorum zaten kendi kendine bişeyler atıştırıp gidiyo işine.ailelere çok mutluymuş gibi gülücükler saçmakta yordu beni.şu dargınlık zamanı tabi.öncesinde sahte gülümsemeler değildi tabiki.gittiği yere kadar gidiyo işte.sizide sıkmak istemediğim için girmedim ama yine tutamadım çenemi,çünkü kimseye anlatamıyorum düşüncelerimi.. acaba sürmeyecek bi evlilikmi bu yüzden mi rabbim bebek nasip etmiyor diye düşünmüyor değilim.çünkü ben eşimin 2.ci eşiyim 1 çocuğu var annesiyle kalıyo tabiki çocuk.ve allaha dualarım çocuk isterken rabbim devamlı ve mutlu bi evlilik olacaksa bize çocuk nasip et diyeydi.bilmiyorum şimdi yolumu şaşırmış gibi yaşıyorum.Allahım yol göstersin tek bunu diliyorum her gün her gece .kendinize iyi bakın.canınızı sıktıysam affedin.hoşçakalın.
canım üzülme ya olur eşler arsında öyle şeyler bizde de oluyo ama sonra barışıyoruz... tabi iki taraf inatcı olunca farklı oluyo ben alttan almam ama eşim barışmadan peşimi bırakmaz bı tarafın alttan alması gerekiyo tatlım... kötü şeylerde düşünme inş eşinle aran en kısa zamanda düzelir hatta eskisinden daha iyi olur...dualarım seninle:70::54:
slm kızlar nasılsınız
kusura bakmayın dün uğradım net gitti
geçmişe bakamadım iyisiniz inş
ebraraım beni merak etmişsin canım saol gülüm iyiym ben ama senin canın zıkkın sanki mevlam öğle bir güne uyandırsın ki seni tüm güzel dileklerin seninle olsun balım
ben doktora gittim ebbek iyi ama cinsiyetini göstermedi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
diğer kızlar sizlerden naber iyisiniz inş
henüz geçmişe bakamadım bi ara bakıcam
kızlar şimd,i azcık işim var halledince dönücem size geri geçmişe bakıcam
tugcalım oğluşuna mevlam uzun ömür versin inş
ben çıkıyorum kızlar işler bekeler öptüm hepinizi:54:
canım bebişin saglıklıklı olsunda cinsiyetini sonrada ögrenirsin senide öpüyorum derdacım kendine iyi bak:54:
Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün biraz daha iyiyim sabah gene test yaptım bugün 7.gün gene negatif acaba yokmu ya kafayı yiycem zaman yaklaştıkça geçmiyor off dua edin kızlar inşallah tutmuştur.
canım bu kadar stres yapma inş bebişin sana tutuncak ve sende bizlere hayırlısıyla güzel haberler verceksin üzme kendini tamammı öptüm tatlım...:54:
pelinim h.g cnm nasılsınn

canım iyiyim allaha şükür gecmişe bakarken kacırdım seni galiba sende iyisindir inş agrıların nasıl oldu:38:

ay maşallah allahım uzun ömür versin allahım size bağışlasın
amin canım allah rağzı olsun
herkese iyi geceler bayadır geçmişi okuyorum
COLOR="red"]KARDELOŞUM öncelikle güle güle git kuzum arada uğra net varsa seni özliycem cano .buarada kendime haksızlık etmiyorum gerçektende artık umrumda değil yorgunum dostum

BONCUKUM tıckerın çok hoş olmuş güle güle kullan dualar içinde saol kuzum ağzına sağlık
DERİNİM canım arkideşim görmezden gel cano dediklerimi kardeloşada dediğim gibi yorgunum dostum hemde çok yorgun .buarada merak etmişsin cano çok geç geldik 2 filandı kociş 11de geldi beni almaya muhabbet uzun sürdü tabi yarında evde olduğu için rahat oturduk anlıyacağın .bende özledim buarada :38:
KARDELENBHR kendinden söz etmeden gitmişsin canım merak ediyoduk seni .buarada dualar için çok saol bitanem
BANUCUM SENİ rahatlatmak için demiyorum ama benimde 10.gün kanamam olmuştu çok korktum çok ağladım sonra bitest yaptım silik çizgi ve sonrasındada hamile olduğumu öğrendim .senin içinde öyle ümit ediyorum bide sana 5. gün transferimi yapıldı tatlım .yoksa 3. günmü ?inşallah herşey güzel olucak
GARİBİM kuzum merak etmişsin evet bugün evde değildim uğruyamadım hiç dua bitmiş çok saol ağzına yüreğine sağlık :16:
WAYCIM çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun ALLAHIM birdaha yaşatmasın nekadar zor olduğunu biliyorum .buarada özlettin kendini yaa inşallah bundan sonra burda olursun canım :38:
DERYAM kuzum arada oluyo bana ya idare edin beni ciddi anlamda yorgunum canım nedüşünceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim ama RABBİM DEN asla ümidimi kesmiyorum .çok saol canım benidüşündüğün için .sen nasılsın özledim senide kuzum .
KARDELEN49UM napıyon kuzum görüşemiyoruz?:38:
PELOŞ nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah
TUTİŞİM naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum :1:
HASRET,NİHANCAVE YENİ KATILAN BİRKAÇ ARKADAŞ DAHA VARDI sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar
YETERİM yazdığın şeyden çok etkilendim ALLAH ıslah etsin bizede sabır versin inşallah
ELİXSİRİM seninde keyfin yerinde sevindim canım
ALEYNAM seninlede nezamandır sohbet edemedik özledim canım ya
TUĞÇEM oğluşun ve sende iyisinizdir inşallah kuzum 3lü testinizde çok güzel çıkıcak inanıyorum öptüm senide bitanem
TOSTİM sende yoğunsun galiba spora devammı canım?
DAİSY sen nasılsın canım galiba test yapmışsın ve üzülmüşsün merak etme otestler bigün hep çift çizgi göstericek .herşey gönlünce olsun
DERDAM uğramamış merak ettim onuda yaa
SEMROŞ OĞLUŞUN İYİYMİŞ çok şükür canım çok sevindim ALLAHIM daha iyi etsin BİRSENİM sen nasılsın kuzum?kızçen napıyo?DERİNİM ayrıca listeyi öne aldığın için çok saol kuzum ellerine sağlık
SAMYELİM sen nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyo gerçi telde konuştuk ama arada uğra özletme kendini
NANELİŞEKERİM sen nasılsın herşey yolundamı eşinin morali düzelmiştir inşallah .buarada dualara katılacağını söylemişsin çok saol tatlım
BERSUMDA uğramadı kaçgündür inşallah bebişde sende iyisindir bitanem özledim seni çok
HATİCEM nerelerdesin tatlım sen yine geziyosundur kesin öptüm senide
GÜLÜM yarın doktora gideceksin inşallah güzel haberler alırsın güzel kardeşim herşey temiz kalbince olsun
AFEDİM,HALEM sizide özledim canlar ya inşallah eskisi gibi aramızda olursunuz
ELAEZELİM canım sen nasılsın?
SELİNAMI,FLANIMI,GÜNEYCANANIMI merak ediyorum ya inşallah iyilerdir .
SEVTUNUMDA uğramamış hiç inşallah iyidir keyfi yoktu kocişide hastaydı inşallah iyileşmiştir
İNŞALLAH unuttuğum yoktur hanımlar bu vakitte ancak bukadar oluyo idare edin beni e bütün gün girmezsem cezasıda ağır olur :1::1:
hepinizi çok öpüyorum
[/COLOR]

allah rağzı olsun canım çok şükür iyi kuzum sen nerelerdesin şekerim hiç karşılaşamıyoruz

:1::1::1::1::1::1:
bakın nasıl telafi ettim hatamı yeni bir tarz yaptım :9::9:
:71::71::71:
süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben 1 kilo verdim :66: bende bir ot var onla istediğim gibi yiğiyorum ama o ot sayesinde kilo verebiliyorum cok şükürr
ne otu kız o
:26:

Son düzenleme:
canım ben okudum ayetel kürsileri ekledim sana zahmet olmasın diye one cektim listeyi
ebrarım allaha şükür iyiyim canım sagol beni düşündügün icin sende iyisindir inş bu arada ne güzel yazmışsın renkli renkli eline saglık hicbirimizide unutmamışsın bitanem cok öpüyorum seni:81::81:

canım üzülme ya olur eşler arsında öyle şeyler bizde de oluyo ama sonra barışıyoruz... tabi iki taraf inatcı olunca farklı oluyo ben alttan almam ama eşim barışmadan peşimi bırakmaz bı tarafın alttan alması gerekiyo tatlım... kötü şeylerde düşünme inş eşinle aran en kısa zamanda düzelir hatta eskisinden daha iyi olur...dualarım seninle:70::54:

canım bebişin saglıklıklı olsunda cinsiyetini sonrada ögrenirsin senide öpüyorum derdacım kendine iyi bak:54:

canım bu kadar stres yapma inş bebişin sana tutuncak ve sende bizlere hayırlısıyla güzel haberler verceksin üzme kendini tamammı öptüm tatlım...:54:

canım iyiyim allaha şükür gecmişe bakarken kacırdım seni galiba sende iyisindir inş agrıların nasıl oldu:38:
sorma ağrım yine azdı yaaa :14::14:
amin canım allah rağzı olsun

allah rağzı olsun canım çok şükür iyi kuzum sen nerelerdesin şekerim hiç karşılaşamıyoruz

süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne otu kız o
:26:

kıss ben zayıflama otu die alıyoeum aktardan adı yok ama ordan baska yerden aldıklarım işe yaramıyo

Back
X