Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsencim,selam.
Malesef yeterde geçmişi okumayanlardan,ama en azından sitem etmiyo

canım elimden geldiği kadar okuyorum
biz pzrts den buyana has o yüzden aslında vaktim yok ama merakımdan bakıyorum size şu an aklım öyle karışıkki
burada 3.5 kelimeyle oyalanmaya çalışıyorum

bende 3 aylık evlıyım,kocamda bende cocuk ıstıyoruz bakalım bu ay hamıle kala bılecekmyım her seyın hayırlısı
biraz dur be güzelim daha 3 ay çok erken vücut bile kendine gelemez eşine daha yeni alıştı sabret biraz
canım ben geçmişe bakamadım bu hafta hiç takip edemedim dr git gel has çıkamadık
o yüzden hiç bir şeyden haberim yok
ancak soruyorum :19::19::19::19::19::19:
valla yetercimm bende akşama kadar hastanede oluyorum çoğu zaman bide gidince bikaç kişinin işiyle uğraştığım halde genede çok aksilik olmadığı süre girmemezlik veya geçmiş okuyamama olmuyo valla o kadar yoğunumki ama genede demiştim önceden 2 pencere açarak hem yazışıp hem okuyorum bak yeni teknik öğretiyom
birsencim,selam.
malesef yeterde geçmişi okumayanlardan,ama en azından sitem etmiyo
kardeloş ne yapıyon valla ben yorgunum sen nasılsın

selam birsencim nasılsın :49:

kızlar sevtun nerede görmüyorum onu:53::53::53::53:
Neden gelmiyor ki:30::30::30::30::30::30::30::30:

bnede sevtunu çok merak ediyorum geçmişte okuduğum kadarıyla ailevi sorun ları varmış allah evine huzur versin inşallah :57:dayakçı arkadaşım benim sevtunum
bende 3 aylık evlıyım,kocamda bende cocuk ıstıyoruz bakalım bu ay hamıle kala bılecekmyım her seyın hayırlısı

meleğiniz inşallah tez zaman da gelir anne babasını çok bekletmez :49:

mırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
kardelosum bıtanem kacırdım senı galıba ay cok ozluyorum kız senı ben aferın ıc sutunu yoksa cok fena olur ona gore bıtanecım
elıksıre bugun bende yazdım ama cevaplamadı neyse belkı gormemıstr
bırsencım temızmıs senın de tahlıller hadı bakalım hayrlısı kuzu bosver cınsıyetı neyse ne saglıklı olsun da degılmı saol canım bu yogunlugunda bıze vakıt ayırdıgın ıcın canım ama bıde bana daha cok cevap yazsan tam super olcak kuzuuuuu:34::34::34:
ablacım derınım boncugum gorukmuyosunuz bugun hıc osledım yaaaa:4::4::4:
gulum bu arada gecmıs olsun bıtanecım nolur daha fazla uzulme bız uzuldukce bızden kacıyo veletler

bnede sevtunu çok merak ediyorum geçmişte okuduğum kadarıyla ailevi sorun ları varmış allah evine huzur versin inşallah :57:dayakçı arkadaşım benim sevtunum

semracım nasılsın canım yakısıklım nasıl

semracım nasılsın canım yakısıklım nasıl

çok şükür ana oğul iyiyiz ellerinden öper teyzesi
kız o kadar zor okudum kı nasıl bır renk kız o ole yasım gecen hafta ıtıbarıyle 25 oldu canım senın?
sormaya yazdım ama sonra değiştirdim 28 aralıkta bitirdim 29 doldurucaz inşallah 2011 itibariyle canım:84:

nerde bu millet nerede bu devlet topik böyle bırakılıp gidilirmi hahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60:özledim kız herkezleriiiiiiiiiiiiii

çok şükür ana oğul iyiyiz ellerinden öper teyzesi

sormaya yazdım ama sonra değiştirdim 28 aralıkta bitirdim 29 doldurucaz inşallah 2011 itibariyle canım:84:

bosver kız ne yapcan bak allah bagıslasın dunya tatlısı bı oglun var ben senın dogum yaptıgın yasta evlenmemıstım bıle:14::14::14::14:

iyiyim canım ne olsun işte uğraşıyoz sen nasılsın oğlun nasıl oldu
mırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
kardelosum bıtanem kacırdım senı galıba ay cok ozluyorum kız senı ben aferın ıc sutunu yoksa cok fena olur ona gore bıtanecım
elıksıre bugun bende yazdım ama cevaplamadı neyse belkı gormemıstr
bırsencım temızmıs senın de tahlıller hadı bakalım hayrlısı kuzu bosver cınsıyetı neyse ne saglıklı olsun da degılmı saol canım bu yogunlugunda bıze vakıt ayırdıgın ıcın canım ama bıde bana daha cok cevap yazsan tam super olcak kuzuuuuu:34::34::34:
ablacım derınım boncugum gorukmuyosunuz bugun hıc osledım yaaaa:4::4::4:
gulum bu arada gecmıs olsun bıtanecım nolur daha fazla uzulme bız uzuldukce bızden kacıyo veletler
teşekkürler kayracım cinsiyeti önemli değil canım ya sağlıklı olması daha önemli
kayracım nasılsın fıstığım senin yaşın kaçtı merak ettim
ayy bende 29 um

bosver kız ne yapcan bak allah bagıslasın dunya tatlısı bı oglun var ben senın dogum yaptıgın yasta evlenmemıstım bıle:14::14::14::14:

çok şükür rabbime oğlumu bana verdiği için
iyiyim canım ne olsun işte uğraşıyoz sen nasılsın oğlun nasıl oldu

teşekkürler kayracım cinsiyeti önemli değil canım ya sağlıklı olması daha önemli

ayy bende 29 um

çok şükür iyiyiz canım:nazar:demek aynı yaştayız çocuklarımızda aynı yaşta ama sen ikincide beni beklemedin aşk olsun :19:
evet bende bı bugun grebıldım onda da kımseler yok

evetyaaaaaaaaaaaaaaaaaa şansızlıkmı dır nedir bende ki ama olsun birsenle sen varsın :66:

çok şükür rabbime oğlumu bana verdiği için

çok şükür iyiyiz canım:nazar:demek aynı yaştayız çocuklarımızda aynı yaşta ama sen ikincide beni beklemedin aşk olsun :19:

evetyaaaaaaaaaaaaaaaaaa şansızlıkmı dır nedir bende ki ama olsun birsenle sen varsın :66:

evet canım ne kadar sukretsen az rabbım onu senden senı onsan ayırmasın bırsenınkılerı de tabıı

kardelen kaçırdım seni nasılsın canım
aleynam naber canım görüşemedik nazamandır
diğer kızlar sizlerden anber

neyse kızlar konusacagımız yok bu gece galıba benımde pek keyfım yok zaten herkese ıyı geceler
derdam hosgeldın canım senı de altta goruyorum ama ben gdıyorum canım
bırsenım ve samracım mınıklerı opun benım yerıme benım ıcın dua ettırırmısınız bugun o masumlara allah razı olsun sımdıden ıyı geceler

evet canım ne kadar sukretsen az rabbım onu senden senı onsan ayırmasın bırsenınkılerı de tabıı

amin canım inşallah bu güzel dileğin için sana teşekkür edrim
kardelen kaçırdım seni nasılsın canım
aleynam naber canım görüşemedik nazamandır
diğer kızlar sizlerden anber

iyilik canım sen nasılsın :79:

neyse kızlar konusacagımız yok bu gece galıba benımde pek keyfım yok zaten herkese ıyı geceler
derdam hosgeldın canım senı de altta goruyorum ama ben gdıyorum canım
bırsenım ve samracım mınıklerı opun benım yerıme benım ıcın dua ettırırmısınız bugun o masumlara allah razı olsun sımdıden ıyı geceler

sana da iyi geceler:79: tamam senin için hemen öpüyorum inanki devamlı dua ediyoruz :49:
aşk olsun kzılar bende varım bende konuşuk ederim siznle:64::64::64::64:

kız sen fark edilmeyecek kadınmısın aşk olsun konuşmazmıyız hiç :12::12:

Back
X