Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm

arkadaşım hiç üzülme daha belli olmaz,işallah kalbin gönlün neyi yaşamak istiyorsa RABBİM sana onu yaşatır,işallah emeklerin boşa çıkmaz,,,ALLAHIM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN....belki biliyosundur ama ben yinede sölemek istiyorum kuranda meryem süresi var onu okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım sana hem için ferahlar hemde çocul için çok güzel bir duaymış,,,,

evet canım anlayabiliyorum dün yüreğim ağzımda gittim hastaneye bir de beni korkuttular 3lü tarama testi hatalı sonuç veriyor temiz olsa bile riskli çıkabilir dr amniyo isteyebilir diye önceki gece rüyalarıma girmişti walla amniyo olcakmışım bebeğim ölcekmiş falan... neyse ki temiz çıktı da dr gerek yok amniyoya dedi çok rahatladım Rabbim bilir tabi en doğrusunu hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin inşallah....

tuğçeciğim hayırlı olsun canım test sonuçlarınız temiz çıkmış darısı diğer testlerinize işallah

oyy kayram hamile olmayamm yaa bebegime yazık siz hamiş olun inşşşşş

canım hamileysende ikisi beraber büyür RABBİM sağlıklısından hayırlısından nasip etsin,,,kızın için üzülmekte haklısın ama hamileysende RABBİMİN bir bildiği vardır kendine iyi bak canım kızınada

bu gün canım sıkılıyo kızlar adetime 3 gün vardı ama ben erken oldum neden acaba

olabilir canım benimde öyle ara ara olur bi sorunolduğunu sanmıyorum sıkma canını

Dualara yürekten amiinnn diyorum rabbim geri çevirmesin inşallah

Ben çarşamba 16:30 da transferimi oldum kızlar şükür sorunsuz geçti şimdi annemde yatıyorum haftaya cuma 28 inde test günüm allahım ne nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah.
Banucum çok üzüldüm fakat bence erken test yaptırmışsın canım ya bugünden itibaren kanda yükselmeye başlar diye biliyorum.

canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

slm öncelikle sevtunum,ve garip arkadaşım dularınıza canı gönülden aminnnnn diyorum rabbim kabul eylesin tez zamanda inş.kızlar dün dr'a gittim ama 2 gün izne ayrılmış hiç bişey öğrenemden geri geldim:19::19::19:hayırlısı artık zaten hasyatım daha kötü oldum hiç halim kalmadı artık bu ay ümitsiz geçicek bişey olacağı yok çünkü kendi canımın derdine düştüm.bir sürü ilaç yazdı kötü üşütmüşüm bademciklerim iltahap kapmış....şimdi çıkıp uzanıcam ben giremiyorum kızlar merak etmeyin çünkü kalkamıyorum ii bakın kendinize A.E.OLUN....

gülcüm geçmiş olsun canım,,,,olsun bidahaki aya mutlu haberi alırız senden işallah

bende 3 aylık evlıyım,kocamda bende cocuk ıstıyoruz bakalım bu ay hamıle kala bılecekmyım her seyın hayırlısı

arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin.

amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur

tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn

daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım

samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim arada

canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuş

gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara

CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah

hoşgeldin canım biz iyiyz sen ansılsın

bende iyiyim canım saol sizlere bi merhaba dedim hemen geçmişe gittim:10:

iyi akşamlar canım hoşgeldin

iyi geceler canım hoşgeldin

hoşbuldum canım anca gelebildim :9:

kız öyle güzel uyuyoki melekler gibi rabbim her kadına anneliği tattırsın inşallah rabbim duy sesimizi herşeyi senden dileyip senden istiyoruz :49:

ne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır

ebrar sende gelmedin daha neyse ben çıkıyorum kızlar herkese iyigeceler byeee ELA canım sende kendine iyi bak

saol canım sende kendine dikkat et

SEVTUNNNNN canım hepimizin evinde olur böyle şeyler sıkma canını,lütfen arkadaşım üzme kendini çok geçmeden gönüller alınır barışılır sen üzüldüğünle kalırsın kendine iyi bak canım

SELİNACIM eşinle barıştığınıza çok sevindim huzur çok önemli canım

EBRARIM inan elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum yazamadığım zaman kusuruma bakmayın,,,bana kimse bişey yazmasada ben hepinizin ne yaptığını nelerle uğraştığını takip ediyorum ve düşüncelerimi yazıyorum

ELİXSİRCİM ne güzel otmuş o ya,,,işallah istediğin kiloya ulaşırsın canım amannnnn ulaşamasanda sağlığın yerinde olsunda gerisi boş

KAYRACIM hakkında hayırlısı olsun canım TEZ zamanda RABBİM KUCAĞINA bi bebiş versin bütün acılarını unuttursun sana(hepimize)işallah

YETERCİM moralim bozuk demişin canım sebebini yazmamışın işallah önemli bisorun yoktur kendine iyi bak

GARİPPPP bende hormon tahlili verdiğimde muayene etmediler sadece kan aldılar canım,merak etme doğrusu bu sanırım

KARDELEN sen nasılsın canım

HATİCEEEE hafta sonu misafirlerin var sanırım ALLAH kolaylık versin arkadaşım,,,bu arada işallah eşinin test sonuçları temiz çıkar gönlünü ferah tut

KARDELEN hafta sonu sınavın işallah iyi geçer arkadaşım ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın

ARKADAŞLARIMMMMMMMMM bende pazartesi 13.30 da tomoçekten randevu aldım rahim filmi için,,,sadece bu testimiz kaldı diğerleri tamamlandı çok şükür,,,rahim filmi sonucunu aldıktan sonra doktoruma gitcem dur bakalım ne dicek,,,,kendinize iyibakın benim içinde dua edin şu rahimfimini kolayca atlatayım:18:işallah,,,,,iyi geceler:16::16::16:

kızlar bende çıkıyorum hoşçakalın.çok üşüyorum ya kat kat giyindim ama elim ayağım vücudum buz kesti sanki.inş hasta fln olmam kendinize iyi bakın:79:
canım inşallah hasta olmazsın ya buara çok salgın dikkat et kendine
valla kızlar atraksiyon matraksiyon acaip feci durumda oluruz haa kocişe dedim test al gel die adam dio hamilesen seni atarım dışarı die:9: şaka tabikide o benim gadalarımı almışşşş :35: umarım hamile degilimdir
ebroşum rica ederim ilk sen hamile ol bacım lütfennnn :emir_bebek:
kızlar şaka biyana benimki uykusuzluktan olabilir gece çok kalkıyom gökceyi emzirmeye uykusuzluk yapıyo olabilir bulantıyı ama yinede test yapıcam kafam karıştı:44:
ya bide millet göbegin kalmış ne iş deyince ikinciiçerde deyip duruyodum ben:33:
kızlar bide bak bebegi olucak olsa istemiyo die kızmayın gökce çok küçük die korkuyom ben emziriyom ya daha yoksa rabbim göndersin inş zorlukla oldu gökce çünkü :)
yaa demek kapı önüne koyucakmış ben enişteyi varya daha dün gibi hatırlıyom gökce doğduğunda nekadar heyecanlıydı :47:herşey rabbimden olmasa iyi ama olursada yapıcak bişey yok hayırlısı kanka
amin canım allah hepimizin sesini duysun inşallah

ii canım ne olsun bildiğiniz gibi sen nasılsın

güle güle canım k.i.b aeo

as hg hayırlı cumalar

güle güle canım k.i.b aeo

banu canım üzülme belki daha belli olmamiştir arkadaşların dediği gibi birazdaha bekle kendini üzme inşallah güzel haberlerle gelirsin

ebrarcım nasılsın canım seni bugün yaladım neler yapıyorsun

kardelen sen nasılsın seninlede konusamadık

kızlar sizler nasılsınız
canım ben çıktıkdan sonra yazmışsın kusura bakma görmedim nasılsın iyisin umarım
hıııııııııı bende ablam için sordum aktara bir sorsun bakayım

allah yardım cın olsun canım dua larımız seninle allaha emanet ol canım

amin amin amin rabbim duzlarınızı kabul etsin canlarım

ianşallah tez vakitte hayırlısıyla

üzme canım kendini kısmatten ötesi yok inşallah meleğin tez vakitte gelir göbişine

seçtiğin isimler çok güzel canım ama ben isim seçerken seçtiğim isimleri taşıyan insanların kişiliğinede dikkat etmiştim isimler çoğu zaman insanların kişiliğini yansıtıyor bence

kızmetten ötesi yok kız ne güzel birlikte büyürler bende dokuz ay kız bekledim oğlum oldu kızım olsaydı adı gökçe olucaktı oğlan olunca göktuğ oldu kızım olunca yine gökçe istiyoruz ama oğlum tuğana istiyor kızmet kızınnın yanaklarından öpüyorum

dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar

ebrarım çok haklısın :58:

.
:38::38:
semroşum saol bitanem
bu gün canım sıkılıyo kızlar adetime 3 gün vardı ama ben erken oldum neden acaba
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya gelir minişin
Ne biliyim canım insan çok ümütleniyor sonucum küçüktür 2

İnşallah canımmmmmm

Ne biliyim valla

Dualarınız kabul olsun arkadaşlarım
banucum inşallah 5 gün sonra hamişim dersin canım :38:
Dualara yürekten amiinnn diyorum rabbim geri çevirmesin inşallah

Ben çarşamba 16:30 da transferimi oldum kızlar şükür sorunsuz geçti şimdi annemde yatıyorum haftaya cuma 28 inde test günüm allahım ne nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah.
Banucum çok üzüldüm fakat bence erken test yaptırmışsın canım ya bugünden itibaren kanda yükselmeye başlar diye biliyorum.
canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım
vallahi içinde ne var bilmiyorum ama cok memnunum otumdan cnm

turkuazım ciddimm cnm :))))))))))) tek zorlugu oo oluyoyy

sağol cnmm

ne güsell bir paylaşım cnm sağol

aminn cnm

amin duaya katıladamım rahatsızım birazz:14: ağrılarım var kusura bakmayın ama canı yürrekten aminn diyorum:34:

üzülme canım daha erken hem birazdaha beklee:34:
geçmiş olsun canım yinemi başladı ağrıların
slm öncelikle sevtunum,ve garip arkadaşım dularınıza canı gönülden aminnnnn diyorum rabbim kabul eylesin tez zamanda inş.kızlar dün dr'a gittim ama 2 gün izne ayrılmış hiç bişey öğrenemden geri geldim:19::19::19:hayırlısı artık zaten hasyatım daha kötü oldum hiç halim kalmadı artık bu ay ümitsiz geçicek bişey olacağı yok çünkü kendi canımın derdine düştüm.bir sürü ilaç yazdı kötü üşütmüşüm bademciklerim iltahap kapmış....şimdi çıkıp uzanıcam ben giremiyorum kızlar merak etmeyin çünkü kalkamıyorum ii bakın kendinize A.E.OLUN....
kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileş
doktor konusundada nasip olmayınca olmuyo bibakarsın süpriz olur allahım güldürsün yüzünü kuzum
dualarınız kabul olsun arkadaşlar Allahın sevdiği kulları ve melekleri dualarınıza amin desin inşallahh:))) bende çok istedim sizin için ayetel kursi okumayı ama nasıl katılacağımı bilmiyorum :))))
canım sen bana özelden mesaj attın bende cevap verdim hala niye nasıl giricem dedin anlamıyorum
bu listede yazacağımı söylemiştim zaten
rabbim tez vakitte vers,n inş minşlerinizi aminnnnn

canım saol doktor gerek görmedi bende yaptırmak istedim ama gerek yok dedi doktorda değiştiremiyorum hala sorunlarım var bakalım mevlam büyük sen naıslsın canım cinsiyet bellimi

canım nasılsın inş yolundadır herşey
ebrarım ben gördüm canım renkli renkli yazılarını cevapta yazdım çok hoşuma gitti emeğine sağlık kimseyi atlamamışsın benim düşünceli arkadaşım
biliyorum kuzum okudum senin yazdığını :38:
abla sana özendim ortalıyım dedim ama karıştı kız birbirine:9: Neyse sana özel olsun bu yazı boncugun dediyi gibi​
demi hem zor hemde karışık olabiliyo kuzum
buarada özlüyorum seni arada uğra özletme olurmu
bide görümcen nasıl inşallah iyidir
iyi akşamlar kızlar,geçmişin hepsini okusam,aniden çıkmam gerekebilir ve hiç bişey yaamazdım.
öncelikle dualara canı gönülden amin diyorum,rabbim kabul etsin.
ebroşum daha iyisin inşallah.
kayra komutanım,sütümü,ay pardon,incirimi içiyorum efemm
derincim,canım,görüşemesekte kalpler bir biliyorum.
tutişim,sankim benden alıntı almamışın,yoksam ben aceleden göremedim mi bilmeyon.
kardelencim,ben sana yazmıştım kuzu,alttada görmüşün zaten,bu arad sınavda başarılar.
iksir,beni bitek sen atlamıyosun diyosun ama,pek geçmişi okumuyosun,benimde sana hitaben yazdığım pek çok yazı vardı oysa(okumuyosan,sitem etme lütfen
diğer yazılanları göremedim,herkezden özür diliyorum,beni hatırlayanlardan özellikle.
selina nın barıştığınada çok sevindim ayrıca,kızların son sayfadaki yazısından okudum,inşallah doğrudur.
şimdilik herkeze hayırlı geceler.
ana kanka naber ya nasılsın ?fırsat ve net bulmuşsun buarada nezaman dönüyosun :31:
ben iyiyim kanka sen nasılsın :38:
biraz dur be güzelim daha 3 ay çok erken vücut bile kendine gelemez eşine daha yeni alıştı sabret biraz

valla yetercimm bende akşama kadar hastanede oluyorum çoğu zaman bide gidince bikaç kişinin işiyle uğraştığım halde genede çok aksilik olmadığı süre girmemezlik veya geçmiş okuyamama olmuyo valla o kadar yoğunumki ama genede demiştim önceden 2 pencere açarak hem yazışıp hem okuyorum bak yeni teknik öğretiyom

kardeloş ne yapıyon valla ben yorgunum sen nasılsın
birsenim herşey yolundaymış çok şükür kuzum senindemi göstermedi cinsiyetini merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar yeterde insanda meraklanıyo .
mırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
kardelosum bıtanem kacırdım senı galıba ay cok ozluyorum kız senı ben aferın ıc sutunu yoksa cok fena olur ona gore bıtanecım
elıksıre bugun bende yazdım ama cevaplamadı neyse belkı gormemıstr
bırsencım temızmıs senın de tahlıller hadı bakalım hayrlısı kuzu bosver cınsıyetı neyse ne saglıklı olsun da degılmı saol canım bu yogunlugunda bıze vakıt ayırdıgın ıcın canım ama bıde bana daha cok cevap yazsan tam super olcak kuzuuuuu:34::34::34:
ablacım derınım boncugum gorukmuyosunuz bugun hıc osledım yaaaa:4::4::4:
gulum bu arada gecmıs olsun bıtanecım nolur daha fazla uzulme bız uzuldukce bızden kacıyo veletler
kuzu çocuk bakıyorum ya hiç vaktim olmadı pazartesi ve salıda bakıcam sonrada rizeden misafir geliyo hiç görüşemiycez gibi :59:
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
elacım nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyo iyisin inşallah
gecmiş olsun canım kendine dikket et bol bol dinlen çabuk iiyileş gel aramıza aeo byyy

slm kızlar ben geldim fazla vaktim yok çıkıcam birazdan merak ettim de sizi bi bakayım dedim nasılsınız gerçi bugün beni hatırlayıp yazan yokda çabuk unutuldun kader
aaa nedemek ya unutmak olurmu tatlım burda kimse unutulmaz merak etme sadece buara herkesin bi işi var topic sessiz ondan yani
ebrar sende gelmedin daha neyse ben çıkıyorum kızlar herkese iyigeceler byeee ELA canım sende kendine iyi bak

birsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beni :1:öpüyorum seni kuzum ü

DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarım

amiiin inş.Garip arkadaşımızda en yakın zamanda bebeğine kavuşur

sevtunum seni niye merak etmeyelim ya aşk olsun,eşinle ne oldu ya hayırdır üzülme sen düzelir inşaallah ya ben çok üzülüyorum böyle duyunca...
eboşum patroncagızım gitmedi cumaya bu hafta o yuzden bu sefer kendi yerimdeyim,

Rabbim Sevtunumuza da Garip arkadaşımıza da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin,huzur versin onlara,Aminnnnn

amiiiiiiiin...canım arkadaşımıza allahım hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...

amin amin amin Rabbim sevtunumuzun yuvasından mutluluğu huzuru sağlığı eksik etmesin bebişlerle yaşlanmak nasip etsin inş.

saol canım allah razı olsun.kalbinden geçenler yeter canım.

amin amin aminn Rabbim garip arkadaşımıza hayırlı evlatlar nasip etsin,tez zamanda kucağını doldursun inş.

evet bıtanem zaten cok takmıyorum hanı bı ıslem yapmadan kapatmak zorunda kalırsa bosuna beklemıs olurum ıkı ay da ondan endıselendım bıtanem sanıvalarında basarılar kuzum benım artık takmıyorum zaten beklemeye alıstım galıba ınsallah denemelere basladıktan sonra rabbım bekletmez

canım cok mutlu oldum testlerın kotu cıkması cok moral bozucu oluyo ben bu yuzden tam bır ay beklemıstım canım hemde gece gunduz aglayarak gelsın pasa artık saglıkl sıhhatlı ınsalah

amın amın garıpcım duana tum kalbımle amın dıyorum canım

garip arkadaşımızada hayırlı evlat nasip etsin amin

besmele.gif

kizlar hepinizeden allah razi olsun,dualarini cani gönulden ecmain olsun diyorum..dilerim rabbim hepinizin yuzunu guldursun,hepinize hayirli evlatlar versin..hepiniz okudunuz hakkinizi helal edin olurmuu:16::16::16:hepinizin alintilarini almaya calistim,hata ile gözden kacirdigim var ise özur dilerim..:16::16::16::16::16:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

allah razi olsun ebrarcim, ne kadr duygulandim bilmezsin:14::14::14::14:evde olmadigi icin duaya katilamadim..kusuruma bakmayin..söyleyecek söz bulamiyorum,bunca guzellik karsisinda kelimelerim kifayesiz kaliyor,allah sizden razi olsun,hepinizin yuzunu guldursun,hakkinizi helal edin:14::14::14:

tüm kalbimle aminnnnnnnnnn............

RABBİM okunan ezanların hürmetine SEVTUNA VE GARİBE hayırlı evlatlar nasip etsin
arkadalarımın yüzü gülsün tez vakitte inşallah

besmele.gif

allah razi olsun kizlar:29::29::29::29::29:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

sevtunum duana cani gönulden amin diyorum,rabbim yuzunu guldursun:29::29:

canım çizelgen çok güzel olmuş güle güle kullan krıldım bak açıkçası beni hiç merak etmemişsin ben unutulucak kadınmıyım yaw sayılı kişiler dışında beni merak eden yok :43::43::43::43::43:

canım çok sevindim barıştıgına iyi etmişsin ama sana kötü haberim var ben bu kerez eşimle küstüm malesef ondan siteye giremiyorum 2 gündür konuşmuyoruz çok kırdı beni çok bende kırdım ama olsun ben haklıyım bu konuda umrumdada degil konuşmasada artık hiç bir şey umrumda degil çünkü çok yoruldum ben ya rabbime isyan etmiyorum ama keşke dünyaya gelmeseydim çok kötüyüm çok:43::43::43::43::43::43:

bütüm arkadaşlarıma dua için çok teşekkürler ediyorum agzınıza saglık canlarım allahım tez zamanda versin işşalah hepiniz hakkınızı helala edin bu arada karar verdim ben artık bebek istemiyorum bebek istemek için adam gibi bir eş bir aile lazım demi okadar çok kötüyümki ne yiyesin var ne içesim:59::59::59::59::59::59::59::59:
İnşallah yarın sabah kan testi yaptırcam.
canım işşallah tutar bebeşin bebem hadi bakalın allahtan hayırlısı:70::70::70::70:
Evet canım habire idrarda yapıyorum
cnm çok acele ediyorsun bekle biraz stres yapma lütfen şimdiden belli olmaz ki...

canım bu kadar stres yapma inş bebişin sana tutuncak ve sende bizlere hayırlısıyla güzel haberler verceksin üzme kendini tamammı öptüm tatlım...:54:

Haberlerini bekliyorum....

işşallah çıkıcak allahım çabalarını boşa çıkarmıcak bak görürüsün:32::32::32::32:

canım canım çok sıkkın ondan giremiyorum aile sorunlarım var canım ben bu aralar giremezsem merak etmeyim beni :14::14::14::14::14:

canım ellerine saglık bebekim çok güzel yazmışsın bebem canım beni bu hafta mazur gör bebem bu hafta bana dua yazmasan olurmu canım kırılmada canım inan okumak isterdim ama olmuyo artık kendimden sıkıldım işşallah haftaya okurum adet olucam nasıl olsa ben test yaptım çıkmadı zaten geçen hamileligimde yaptıydım çıktıydı şans işte ben kim hamile kalmak kim dua olmasa giremicektim zannetmeyinki kendine giriyo başkalarına girmiyo kırılırım haberin,z olsun kahvaltı hazırlıcem ben ben çıkıyorum merak edern olmuştur diye g,irdim ama beni merak edern sayılı kişiler malesef:59::59::59::59:

işşallah iyi çıkar sonuçların kendinize iyi bakın
bwn çıkıyorum allaha emanet olun canlarım kusura bakmayım çıkmam lazım :58::58::58:ne zaman girerim allahım bilir:59::59::59::59::59::59:

sevtunum senin adina cok uzuldum canim..ama hepimizin ayri imtiani var.suan sende esinle imtian oluyorsun..sana sabir yakisir..sabret bak herzaman hava bulutlu olmaz elbet gunes dogacaktir.dua et,allah ne guzel dost ne guzel yardimcidir..bu gunlerde gecer elbet.rabbim selam ismi ile sIkIntilarini gidersin canim:29::29::29:

canım o otun adı sınamekı olmasın :34: bende lıse yıllarımda kullanmıstım bır sure ve dr bana acayıp kızdı bak sen bıde ıkıncı kez kullanıyosun canım bu tur otlar bagırsakta sadece cok afedersınız hareketlenme yapmıyor hıcbır bezın emılmeden dısarı atılmasını saglıyor ve bagırsak sinir uclarını yıpratıyor ve bılırsın kı sınır hucrelerı yenılenmez ve ılerde cok cıddı sorunlar acabılır basına bbende kılo vermeyı cok ıstıyorum pkolu oldgum halde ama en ıyı yontem sevtunla kardelosun yontemı hem saglıklı hemde sonradan zarar gormeyız sadece ve sadece ıylıgın ıcın soluyorum tatlm

canımm benım erkenden yapmamalısın dr lar dıyorkı normal ılıskıyle bıle dollendıkten en az 8 gun sonra ıdrarda bellı olur kı benım adetımı on gun gectıkten sonra bellı olmustu gununu doldur ve dırekt kanda baktır derım ben sana uzulme lutfen ınsallah olcak

balım benım uzulmusmu benım ablam bakın kızlar ablam ole herseye kızmaz darılmaz uzmeyın benım kuzumu

canım adetlıyken muayene olmuyo zaten bellı durumlar harıcınde sadece kanalmıslardır garıp gelmesın yanı kıyamamam yenı baslıyosun ya daha hersey meraklandırıyo dımı ama normal bırak drlar ıslerını bılıyo bazılarını harıc tutuyorum tabıkı

canım zaten sureklı gırebılmek bazen mumkun olmuyo da saolasın gecmısı okumak ve bızı onemsedıgını gostermek yeterlı bu arada eskı yenı nedır ole bende yenıyım mesela :51::51:bu arada ben saracoglunun bana verdıgı sureyı bıtırmeyı beklıyorum canım dogumdan 4 ay sonra basla demıstı bır ayım kaldı bıdahakı adetımden sonra baslarım ınsallah bende bakalım sıfa olsun ne dıyeyım ıncır kurune gerek kalmaz ınsallah:26::26:

canım hayırlı habeerlerle gel ınsallah
yetercım yazın cok guselcım bende dıkkat edıcem bundan sonra

bu arada benı dusunup herhalde:33::33::33:az muhabbet olmus okumak cok kolay oldu cunku :62::62:
boncugum galıba yaptım canım tıckerımı ugur getırsın tıckerlarımız bıze ınsallah
bu arada kardelosumun ve derınımın olmadıkları ne kadar bellı degılmı
kardelen 49um sende cok ugramamısın kuzu

kızlar yaaaaaa
bu arada dun dru aradım dedıkı muayenehaneye degıl dırekt hastaneye gel dedı
bazı tahlıller yapılacak dedım ne onlar fılmı de getır sen yınede ama ben yınede sana laparoskopı yapıcam dedı eger cıft rahımse gercekten dokunmadan kapatıcam dedı fılmde hersey kabak gıbı gorunuyo aslında ve eger bıkornısse amelıyattan hıcbır sonuc alamayız dedı gebelık denıceksın dedı offfffffffff eger laporoskopı yaparsa ben ıkı ay daha koruncam demektır yada ole mı oluyo bılmıyorum hanı eger gorur ve dokunmadan kapatırsa da yıne korun dermı sızce her gecen gun ıcım de kor gıbı ınanın:59::59::59::59::14::14::14::14:

evet canim yeni basladigimiz icin tedaviye neyin ne oldugunu bilmiyorum..ögrenecegim insallah.destegin icin cok sagol canim,allah razi olsun:29::29::29:

selinamm sayfayı açınca direk yazını gördüm cvp yazmak istedim hemen,barıştıgınıza sorunun hallolduguna çok çok sevindim cnm ya Rabbim kimsenin evinden huzuru eksik etmesin,hatalı oldugunuda anlaması iyi cnm,Allah mutlulugunuzu daim etsinnn

Günaydın kızlarr hayırlı cumalarr,ben duaya kalamıcam maalesef şimdidenn aminn diyorum Allah kabul etsin dularımızı...Sevtunumuza,Garibimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesinn Aminnnn

amin canim,ecmain olsun insallah,rabbim hepimize nasip eylesin:16::16:

merhaba kizlar,nasilsiniz?bir cee diyip cikmak zorundayim..ebrarcim duaya katilamadim kusuruma bakma evde degildim..amin diyen butun arkadarlarim rabbim hepinizden ebeden razi olsun,hepinizin yuzunu guldursun hayirli evlatlar versin:16::16::16:hepiniz hakkinizi helal edin:16::16::16:

hepinize iyi geceler,allaha emanet olun:38::38::38::38::38:

canım biliyorum merak etme sende benim hep aklımda ve duamdasın
inşallah filminde temiz çıkıcak ve tamamen rahatlıycaksın sonrada gelsin bebiş inşallah

merhaba kizlar,nasilsiniz?bir cee diyip cikmak zorundayim..ebrarcim duaya katilamadim kusuruma bakma evde degildim..amin diyen butun arkadarlarim rabbim hepinizden ebeden razi olsun,hepinizin yuzunu guldursun hayirli evlatlar versin:16::16::16:hepiniz hakkinizi helal edin:16::16::16:

hepinize iyi geceler,allaha emanet olun:38::38::38::38::38:

nedemek garibim önemli değil maşallah duanız çok kalabalıkdı herkes amin dedi
RABBİM vesile kılsın inşallah hepimizden razı olsun
iyi uykular tatlım öptüm seni

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar hepınıze ıyıgecelr
ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık:14::14:

BONCUĞUM hoşgeldin canım nasılsın tam çıkıyodum cano bugün çok yoruldum
listeyide yapamadım artık yarın yaparım
öpüyorum seni kusura bakma olurmu iyi uykular canım

ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık:14::14:

oyy kuzum kıyamam sana noldu ya offf hayat çok zor boncuğum bizde direnmek zorundayız sabret kuzum herşey geçicek güzel günler gelicek
üzme tatlı canını bende öptüm :43:

günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrr biraz geç bi günaydın oldu nerdeyse öğlen olcak ama olsun:1:
bu saat oldu hala yazan olmamış nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzz hala uyuyomusunuz oh uyuyun valla mis gibi:16:

canım biliyorum merak etme sende benim hep aklımda ve duamdasın
inşallah filminde temiz çıkıcak ve tamamen rahatlıycaksın sonrada gelsin bebiş inşallah

saolasın canım,,işallah dediğin gibi şu rahim filminide atlatırım ondan sonra hayırlısi,,,işallah tez zamanda kavusuruz yavrularımıza,bu arada nerelerdesin demişin haklısın bayadır giremiyordum eşimin kendi işi canım ona yardım ediyodum işleri biraz yoğun akşamda çalışıyoduk eve gelince nete girsemde sizlerin yazılarınızı okuyup gidiyodum,hem ev hem iş hiç alışkın deilim çalışan arkadaşlarıma helal olsun gercekten

canım hem ankaradaydın belki bilirsin ankara hastanesinde aşılama olduğum tdaviyi orda olduğum için merak ediyolar orda yaptırdım birde zekai tahir burak doğumevi var orda riskli gebeliğe gidiyorum düşük tehlikem olduğu için ordada yapıyolar yani koşturuyoz canım

kız sen geciktin yoksa şimdiye ben doğurmuştum ama kader olmadı neyse sen elini çabuk tut yetiş 2011 sonuna

yok canım ya herkes bi koşuşturma yaşıyo ondan bazen yazamadan geçiyoruz kusura bakma canım

ÇOK HAKLISIN FISTIĞIM ÇOK GEÇ KALDIK BİZDE YENİ FARKETTİK 2011 HEPİMİZİN YILI OLSUN İNŞALLAH :49:

CANIM NEDEN BU KADAR DERTLENDİN ÜZME KENDİNİ İYİ VE GÜZEL GÜNLERİN SİZİ BEKLEDİĞİNİ HİSSEDİYORUM RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLSÜN İNŞALLAH CANIM
günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrr biraz geç bi günaydın oldu nerdeyse öğlen olcak ama olsun:1:
bu saat oldu hala yazan olmamış nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzz hala uyuyomusunuz oh uyuyun valla mis gibi:16:

BEN UYUMUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM BİZİM OĞLANLA UYUMAK NE MÜMKÜN SABAHIN YEDİSİNDE ACIKTIM DİYE BAŞLIYOR KIYA BİLİYOSN UYU :60::60::60:

Son düzenleme:
Herkeze iyi hafta sonları diliyorum güzel günler sizin olsun inşallah mutluluk yakanızı hiççççççççççççççç bırakmasın aile huzurunuzu hiç kimese hiç birşey bozamasın inşallah canımsınız :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

kızlar herkese ama herkese gunaydın gecmısı okudugum kadarıyla yazayım ınsallah kımseyı unutmam gercı azdı yazan kısı ama bende kafa kalmadı artık
ebosummm enıstenın yanından senı bole kacırırım:4::4::4::4::4::4:bak kıymetını bılsın yormasın senı
cocuk bakcakmıssın bıde mısafırlerın gelcekmıs kuzum ya cok yorulcaksın yıne bıde goremıcezmı gercekten senı ama oslerım senı bennnnn:5::5::5:
elacım cok tesekkur ederım tatlım guzel dıleklerın ıcın saol benı atlamamıssın kuzumm rabbım hepımıze tattırsın o guzel duyguyu bu arada meryem suresı demıssın baskasına okutsak da olurmu acaba ben okumayı bılmıyorum da:59::59::59::59:
semram bıtanem benım ya senın su oglunu yerım ben acıktıysa doyur kız kıyamam ben ona cok sevımlı masallah dun de dua ettırmıssın saolsun agzına saglık
derınımın pc kasasını goutrmuslerdı dımı ınsallah yapılır bır an once
bırsencım ınsallah bu testı de sorunsuz atlatırsın canım
boncugum ne oldu bıtanem hayat ne kadar zor bızler ıcın yaaa aman sen braz daha sanslısın bak hedefe bır adım daha yaklastın bıtanem
sevtun da dun bı goundu bı kayboldu moralı gercekten bozuk olmalı ınsallah duzelır
kardelenım sınavında basarılar kuzummm

tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım

gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara

hadi bakalım miranda hamişler arasına senide alalım güzel haberler ver bize

yok derdam ya bizimkide utangaç heral göstermedi daha

aleyna sen nasılsın canım

kız yeter geçmişe bakmadınmı sevtun eşiyle tartışmış o yüzden girmiyomuş
İnşallah canımmm

arkadaşım hiç üzülme daha belli olmaz,işallah kalbin gönlün neyi yaşamak istiyorsa RABBİM sana onu yaşatır,işallah emeklerin boşa çıkmaz,,,ALLAHIM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN....belki biliyosundur ama ben yinede sölemek istiyorum kuranda meryem süresi var onu okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım sana hem için ferahlar hemde çocul için çok güzel bir duaymış,,,,

tuğçeciğim hayırlı olsun canım test sonuçlarınız temiz çıkmış darısı diğer testlerinize işallah

canım hamileysende ikisi beraber büyür RABBİM sağlıklısından hayırlısından nasip etsin,,,kızın için üzülmekte haklısın ama hamileysende RABBİMİN bir bildiği vardır kendine iyi bak canım kızınada

olabilir canım benimde öyle ara ara olur bi sorunolduğunu sanmıyorum sıkma canını

canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

gülcüm geçmiş olsun canım,,,,olsun bidahaki aya mutlu haberi alırız senden işallah

arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin.
Biliyorum canım okudum sağol inşallah herşey istediğimiz gibi olur.

CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah

bende iyiyim canım saol sizlere bi merhaba dedim hemen geçmişe gittim:10:

hoşbuldum canım anca gelebildim :9:
İnşallah canım dediğin olur
ne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır

saol canım sende kendine dikkat et

SEVTUNNNNN canım hepimizin evinde olur böyle şeyler sıkma canını,lütfen arkadaşım üzme kendini çok geçmeden gönüller alınır barışılır sen üzüldüğünle kalırsın kendine iyi bak canım

SELİNACIM eşinle barıştığınıza çok sevindim huzur çok önemli canım

EBRARIM inan elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum yazamadığım zaman kusuruma bakmayın,,,bana kimse bişey yazmasada ben hepinizin ne yaptığını nelerle uğraştığını takip ediyorum ve düşüncelerimi yazıyorum

ELİXSİRCİM ne güzel otmuş o ya,,,işallah istediğin kiloya ulaşırsın canım amannnnn ulaşamasanda sağlığın yerinde olsunda gerisi boş

KAYRACIM hakkında hayırlısı olsun canım TEZ zamanda RABBİM KUCAĞINA bi bebiş versin bütün acılarını unuttursun sana(hepimize)işallah

YETERCİM moralim bozuk demişin canım sebebini yazmamışın işallah önemli bisorun yoktur kendine iyi bak

GARİPPPP bende hormon tahlili verdiğimde muayene etmediler sadece kan aldılar canım,merak etme doğrusu bu sanırım

KARDELEN sen nasılsın canım

HATİCEEEE hafta sonu misafirlerin var sanırım ALLAH kolaylık versin arkadaşım,,,bu arada işallah eşinin test sonuçları temiz çıkar gönlünü ferah tut

KARDELEN hafta sonu sınavın işallah iyi geçer arkadaşım ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın

ARKADAŞLARIMMMMMMMMM bende pazartesi 13.30 da tomoçekten randevu aldım rahim filmi için,,,sadece bu testimiz kaldı diğerleri tamamlandı çok şükür,,,rahim filmi sonucunu aldıktan sonra doktoruma gitcem dur bakalım ne dicek,,,,kendinize iyibakın benim içinde dua edin şu rahimfimini kolayca atlatayım:18:işallah,,,,,iyi geceler:16::16::16:

canım inşallah hasta olmazsın ya buara çok salgın dikkat et kendine

yaa demek kapı önüne koyucakmış ben enişteyi varya daha dün gibi hatırlıyom gökce doğduğunda nekadar heyecanlıydı :47:herşey rabbimden olmasa iyi ama olursada yapıcak bişey yok hayırlısı kanka

canım ben çıktıkdan sonra yazmışsın kusura bakma görmedim nasılsın iyisin umarım

:38::38:
semroşum saol bitanem

hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya gelir minişin

banucum inşallah 5 gün sonra hamişim dersin canım :38:

canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım

geçmiş olsun canım yinemi başladı ağrıların

kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileş
doktor konusundada nasip olmayınca olmuyo bibakarsın süpriz olur allahım güldürsün yüzünü kuzum

canım sen bana özelden mesaj attın bende cevap verdim hala niye nasıl giricem dedin anlamıyorum
bu listede yazacağımı söylemiştim zaten

biliyorum kuzum okudum senin yazdığını :38:

demi hem zor hemde karışık olabiliyo kuzum
buarada özlüyorum seni arada uğra özletme olurmu
bide görümcen nasıl inşallah iyidir

ana kanka naber ya nasılsın ?fırsat ve net bulmuşsun buarada nezaman dönüyosun :31:
ben iyiyim kanka sen nasılsın :38:

birsenim herşey yolundaymış çok şükür kuzum senindemi göstermedi cinsiyetini merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar yeterde insanda meraklanıyo .

kuzu çocuk bakıyorum ya hiç vaktim olmadı pazartesi ve salıda bakıcam sonrada rizeden misafir geliyo hiç görüşemiycez gibi :59:

elacım nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyo iyisin inşallah

aaa nedemek ya unutmak olurmu tatlım burda kimse unutulmaz merak etme sadece buara herkesin bi işi var topic sessiz ondan yani

birsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beni :1:öpüyorum seni kuzum ü

DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarım

İnşallah ebrarcım dua et canım çünkü çok moralim bozuk.

hcg 4,1 çıktı :(( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım :((
bir daha ki aya kaldı :))
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20
HASRET.................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20
SELİNA...................20
HASRET..................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10
TUĞÇE....................13

Son düzenleme:
saolasın canım,,işallah dediğin gibi şu rahim filminide atlatırım ondan sonra hayırlısi,,,işallah tez zamanda kavusuruz yavrularımıza,bu arada nerelerdesin demişin haklısın bayadır giremiyordum eşimin kendi işi canım ona yardım ediyodum işleri biraz yoğun akşamda çalışıyoduk eve gelince nete girsemde sizlerin yazılarınızı okuyup gidiyodum,hem ev hem iş hiç alışkın deilim çalışan arkadaşlarıma helal olsun gercekten
inşallah canım inşallah u yolda uğraş veren herkesin MEVLA yardımcısı olsun
ay demek sende kocişine yardım ediyosun aynı durum bendede var dün yanındaydım bende birsürü iş yaptırdı bana olsun azcıkda biz fedakarlık edelim kolay değil .ben alışkınım aslında yıllardır çalışıyodum son 3 yıldır evdeyim .
Herkeze iyi hafta sonları diliyorum güzel günler sizin olsun inşallah mutluluk yakanızı hiççççççççççççççç bırakmasın aile huzurunuzu hiç kimese hiç birşey bozamasın inşallah canımsınız :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
saol bitanem inşallaah
buarada oğluşun nasıl iyileşti artık değilmi
kızlar herkese ama herkese gunaydın gecmısı okudugum kadarıyla yazayım ınsallah kımseyı unutmam gercı azdı yazan kısı ama bende kafa kalmadı artık
ebosummm enıstenın yanından senı bole kacırırım:4::4::4::4::4::4:bak kıymetını bılsın yormasın senı
cocuk bakcakmıssın bıde mısafırlerın gelcekmıs kuzum ya cok yorulcaksın yıne bıde goremıcezmı gercekten senı ama oslerım senı bennnnn:5::5::5:
elacım cok tesekkur ederım tatlım guzel dıleklerın ıcın saol benı atlamamıssın kuzumm rabbım hepımıze tattırsın o guzel duyguyu bu arada meryem suresı demıssın baskasına okutsak da olurmu acaba ben okumayı bılmıyorum da:59::59::59::59:
semram bıtanem benım ya senın su oglunu yerım ben acıktıysa doyur kız kıyamam ben ona cok sevımlı masallah dun de dua ettırmıssın saolsun agzına saglık
derınımın pc kasasını goutrmuslerdı dımı ınsallah yapılır bır an once
bırsencım ınsallah bu testı de sorunsuz atlatırsın canım
boncugum ne oldu bıtanem hayat ne kadar zor bızler ıcın yaaa aman sen braz daha sanslısın bak hedefe bır adım daha yaklastın bıtanem
sevtun da dun bı goundu bı kayboldu moralı gercekten bozuk olmalı ınsallah duzelır
kardelenım sınavında basarılar kuzummm
ablam saol kocişim yordu azcuk beni napalım hayat müşterek :1::1:
buarada biraz zor girerim kuzum yani gelen kişinin yanında girmek istemiyorum gece yazdıklarınızı okurum ama gün içersinde çok zor olucak .laf söz etmesinler anlarsınya kocişin tarafı :44:
bende özlerim sizi ama napalım kısa kalırlr umarım :1:
hcg 4,1 çıktı :(( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım :((
bir daha ki aya kaldı :))
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı

canım yanlız senin testinde biraz şüphe var 5den aşağısına negatif diyolarda normalde sıfır yada 1 çıkar senin 4 çıkmış bişeyler olabilir ümit vermek istemiyorumda bana biraz bişeyler var gibi geldi .sen eğer olmazsan birkaç gün sonra tekrar test yap .bak diyosun gecikme olmazdı inşallah hamilesindir canım

Back
X