Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihancım hoşgeldin meleğim :)))
canım hemen negatif çıkmıya biliyor istersen bir kan testi yaptır inşallah hamişsindir lekelenme dışında bişi gelmedimi ay çok heycanlandım şimcik![]()
canımcım gecen ay bende aynısını yaşamıştım başlarda koyu ve damla damla lekelenme oldu sonraki günlerde de rengi açııldı normale döndü...bende çok heveslenmiştim ama artık önümüzdeki aylara bakacağız:)))
iyi akşamlar kızlar bende anne olmak isteyenlerdenimm o hasreti çekenlerdenimmm![]()
yok semracım ilk gün sadece bi ik i damla kırmızı leke vardı ikinci gün sabah kahverengi akşama doğru pembeleşti bugünde hep pembeydi ama sonuç negetif(( vehiçbir gebelik belirtisi yok
(((
canım zaten test negetif çıktı moralimçok bozuldu(8
nihalim ya elimde değilki üzülmemek pufffffffffffff
üzme sen kendini rabbim büyük inşallah vardır demek istiyorum gönül öyle istiyor
bilmiyorum semracım inşallah Rabbisana doğruyu söyletiodur ağlamaktan öldümm ne zor bi durum buu bide çok sıkidrara çıkıorum hafifte kasık ağrısı başka bişiy yok
elaezel hasretim_baby nihanca zeytinlimon AYARPOLAT nur00 kardelen49 kezzo mersenem birsen29![]()
anlıyorum canım ya o tek çizgiyi görmenin ne kadar üzücü bişey olduğunu.ama zaten 3 gün geçmesi biraz erken canım biraz daha bekleyip bidaha yaparsın en az 1 hafta geçmesi gerekiyomuş![]()
yaptım kuzum yaptım az önce evet çift çizgi Allahım ilk kez çift çizgi gördüm ben şükürler olsunn YAA RAB ! Allahım inşallah yanlışlık yoktur yarın sabah hemen hastaneye gidiyorum dua edin ne oluuuuurinşallah hamişsindir canımtest yapmadınmı
her duruma hazırlıklı olama umdunu yitirme
: kız ağlama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay kıyamam sana
![]()
inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmöptüm şekerim seni inşallah bu nazar boncukları hepimize uğur getirir![]()
yaptım kuzum yaptım az önce evet çift çizgi Allahım ilk kez çift çizgi gördüm ben şükürler olsunn YAA RAB ! Allahım inşallah yanlışlık yoktur yarın sabah hemen hastaneye gidiyorum dua edin ne oluuuuur![]()
haklısın canım biraz daha bekliyim bakalımyakesin bi hastalık var bebekten umudum yok artık napm ya çarşamba falan doktora gidicem karar verdim
yaptım kuzum yaptım az önce evet çift çizgi Allahım ilk kez çift çizgi gördüm ben şükürler olsunn YAA RAB ! Allahım inşallah yanlışlık yoktur yarın sabah hemen hastaneye gidiyorum dua edin ne oluuuuur![]()
:
inşallah canımmmmmmmmmmmmmmm
ay negüzel çok sevindimmmmmmmmmmm şimdi halay zamanı hadiyin kızlar halayaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()