Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm ben geldim gecmişe bakamadım bana yazan vardıysa beni affetsin fazla vaktim yok çıkacağım

bugün topic kaynamış maşallah birazbaktım ama tamöamını okuyamadım
daisy duayı bitirmişsin ağzına sağlık buarada gelmemiş kırmızılar hadi inşallah 9 ay gelmez dostunla koca göbüşlü gezersiniz bol bol .
ben ufaklığı yolladım şimdi yemek vakti babacım bekliyo beni ayrıca ezelde var gitmeliyim
kardeloşum seni gördüm altta öpüyorum seni bana kızma babam yemek bekliyo görüşürüz canom :48:

kız bi beş dakika dursaydın bari yaaaaaa,ne dimmmm vazife kutsaldır.:97:

selam kızlar
demin baya alıntıyla yazdım ama cevabım iletilmedi malesef.
yeter cim,tarsus ta gezilcek neresi var demişin ama eshabı hehf yeter be canım.
aleynacım,aleyhimde vaya atmışın ama gelince görüşücez inşallah.
kayra cım,galiba testten bi gün sonra başladım,sen gene bi ara boş vaktin olursa bak tatlım.
kardelencim,sınavların bitmesine sevindim,karar verdim,bu sezon hamile olamassam,kesin bende giriyorum sınavlara,rabbim izin verirse tabiki.
tutişim,cuma,yada perşembe döncem canım,görüşürüz bol bol inşallah.
eboşum,datlum,sende ortak olmuşun sankim aleyna ya,ama iyi toparlamışın he.
bu arada senin nereli olduğunu ben anlayamadım,o kadar çok yerlisin ki:27:
kardelencim,ılgaz kastamonu nun değil mi,ben mi yanlış biliyom yoksa.
başka yazdıklarımda vardı,aklımda kalmadı
bu arada banu cum,çok üzüldüm,hayırlısı olur,kendiliğinden gelir inşallah minişin.

:60::60::60::60::24::24::24:
ben ankarada doğdum büyüdüm memleketim olarakda hep orayı görüyorum babam mersinli cano :34:
ya aleyna kışkırttı napıyım bende devamını getirdim eccük :82:
neyse ben kaçtım sonra görüşürük:80:

kızlar bende dualara katılmak istiyorum bundan sonraki dualara benide katarmısınız?????????????????????

kardeloşum adam bu saate kadar bekledi zati oyüzden gitmem gerek cano .özledim seniama dediğin gibi görev kutsaldır :31:
WAYCIM selam canım tamam eklerim senide yanlız devamlılık şartımız var .kabul edersen seveseve tatlım .yani okuyamıyacağın zaman haber verirsin onun haricinde listeyi takip edip sana düşen sayıyı okursan sorun yok kuzum :38:
YETERCİM sanada selam nasılsın?

ben kaçtım hanımlar gece burda olurum nasipse
deriniminde pc yapılsa ne olurdu yaa

sen ne zaman geldin buraya
ben her geçişte tarsus a uğramak zorunda kalıyorum,çünkü otobüs uğruyo mecburen,ama daha öncedende demiştim,benim eşim mersin li,ama ben mersin i ondan daha iyi bilirim,ayrıca bi kere eshabı kehfe geldim ben başkalarıyla,ikincide eşime yolu ben tarif etmiştim:52:
hatta yıllardır orda olan komşularımız da gelmişler,ama onlar yolu kaybetmişler,bize,daha doğrusu bana şaşırmışlardı baya bi,e tabiki onlarda gezenti dediydiler.:52::52::52:

kardeloşum adam bu saate kadar bekledi zati oyüzden gitmem gerek cano .özledim seniama dediğin gibi görev kutsaldır :31:
Waycım selam canım tamam eklerim senide yanlız devamlılık şartımız var .kabul edersen seveseve tatlım .yani okuyamıyacağın zaman haber verirsin onun haricinde listeyi takip edip sana düşen sayıyı okursan sorun yok kuzum :38:
Yetercim sanada selam nasılsın?

Ben kaçtım hanımlar gece burda olurum nasipse

iyi geceler :58::58::58::58::58:

WAYCIM selam canım tamam eklerim senide yanlız devamlılık şartımız var .kabul edersen seveseve tatlım .yani okuyamıyacağın zaman haber verirsin onun haricinde listeyi takip edip sana düşen sayıyı okursan sorun yok kuzum :38:

canım bende devamlı olarak diyorum zaten kabul

kendi pcm değilde,bende bi huzursuz yazıyorum ki,anlatamam.
bende çıkıyorum ama,gelememde gece habern olsun.
derincim pc sine okutsun bi ara,amma bozuldu bu sene:52:
hadi görüşürükkkkk:79::79::79::79:

herkeze selam kısslar ben cok kalamıcam sıcak su torbası koyucam sırtıma ağrıdan duramıyorum görüşürüz hayırlı aksamlarr:58:

kız mercimegim olsun yavruma ellerinle örgüden bir şey isterim haberin ola:6::6::6::6:

bebem yazdım görmedinmi aişl olsun bir taraftanda ablamla pc konuşuyo

geçm,iş olsun bebem agrın geçmedimi bebem ya dövüyümmü kız ben o agrıyı:57::57::57::57::57:

kız örmezsem namerdim yeterki olsun allahım duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canim ben yurt disinda yasiyorum,aktar varmi burda bilmiyorum..esim 2 kavonoz keciboynuzu pekmezini,robattan gecirilmis findik,ceviz,susam la karistirdi sabah aksam yiyor.birde doktor ilac verdi onu iciyor.rahim filmi cekilmedi bana canim.daha yeni hormon tahlili yapildi sonuc bekliyorum..22 gun sonra randevum var sanirim yumurtalamama bakacak doktor..insallah rabbim hepimize hayilri evlatlar versin bir an önce..sen asilamami yaptirdin canim,tup bebekmi?:26::26::26:

masallah canim yaa,iyi gunlerde kullansin yiyenin..kiz o secca dede namaz kilimaz insan kiyipta onuda dantel mi yapiyorsun:26::26::26:

hosgeldin canim,insalllah gelmez reglin de bu ay sevinirsin insallah:16::16::16::16:allah kabul etsin:16::16:

yeğenimde aynı şeyi söylüyor bende ona gerdeğe girerken namazkılınıyor ya ozaman kıl kaldır oda gülüyor teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyor haklı değilmiyim ama:60::60::60::60::60::60::60::60:
kurdele işi yapıyorum canım bitince resmini çekip sizede gösterecem sözzzzzzzz:40::40::40:

Back
X