Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hımmmmmmm,ALMANYA BENİM İÇİN ACI MEMLEKET

HOŞ GELDİN ADAŞIM

GEÇMİŞ OLSUN HİRANURCUM,NİYE ÖYLE OLDUN Kİ?

saol cnm bende anlamadım ki sabah bi uyandım sağımdan soluma dönemedim inanki
etlerim sızlıodu yutkunamıorum tuhaf bişe yani sanki kırk kişiden dayak yemişim ellerim bile acıyo anlamadım bende ama şimdi biraz sabahkinden iyiyim şükür

iyi geceler hanımlar bende anne olamayanlardanım tek sıkıntım anne olamamak rabbım hayırlısını nasıp etsın tabııııııı sızlerede

DUA-İ ŞAHMERAN

DUA-İ ŞAHMERAN
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum
*Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim
*Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad
*Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim
*Allahu la ilahe illa Huvel Aziz'ur Rahim.
Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu
*Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta'ul Alim
*Allah'u la ilahe illa Huvel Aziz'ul Alim.
Allahu la illa Huvel Hannan'ul Mennan'ul Deyyan
*Allahu la ilahe illa Huvel Adir'ul Kahiru.
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim
*Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş'il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs
*Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais'ul Varis
*Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.

Huvel Hayy'u la ilahe illa Huve Fadi'u MuhlisineLehuddiyn

Subhane birahmetike ya erhamerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.

1-) İLK GÜN 2 rekat hacet namazı kılınacak . İlk gün niyet edilecek dua
öyle okunacak. Diğer günler niyet etmeye gerek yok. Ama hiç ara verilmemesi gerekiyor.
Eğer ara verirseniz yeniden başlamanız gerekmekte.

Hergün ikindi namazından sonra okunacak .

İş için hergün 7 defa okunacak. İkindi namazından sonra.

2-) Satılmayan mal için 11 gün her gün 7 defa okunacak. İkindi namazından sonra.
3-) Nasip kısmet için 21 gün, her gün 7 defa okunacak. İkindi namazından sonra.

Bu konu tartışmaya açık değildir. İsteğen inanır istemeyen inanmaz.

Önemli Not: Bazı internet sitelerinde Şahmeran Duası hakkında birtakım yanlış bilgiler yer almaktadır. O yüzden Şahmeran Duasını açıklayayım dedim.
Şahmeran duasında kasıt Allah (c.c) isimlerinin toplandığı dua yani Duaların Şahı (Büyüğü) manasındadır.
Elbetteki bütün dualar üstündür ama bunun daha üstün olduğuna inanılmaktadır.

Bununla ilgili sağda solda net bir bilgiye rastlamayabilirsiniz. Ama benim verdiğim duanın orjinalidir. Yani verdiğim sırada ve biçimde okunmalıdır.

Yalnız dikkat edilecek husus bu duanın "çocuklara verilmiş ödev" gibi değil. Gerçekten Allah Rızası için okunmasıdır

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

Son düzenleme:
canım biz ünvrtden çıkartıyoruz bize
tüp bebk rapor sekreteliği var oranın telefonunu verdiler bir sorun olduğunda arayıpblği alıyoruz
sizin ulaşacağnız birileri yokmu
[/QUOTE
Salı günü randevu aldım gidiyorum canım öğrenicem artık orda.

hepinize güzel birgün diliyorum benim için çok güzel değil ama :30:
öncelikle MİRANDAM hamileymiş çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla :64::64::64::64::64::64:hlaya geç kaldım ama ben çekmedende olmaz tabiki :62::62::62::62::62::62::62::62:ALLAHIM sonuna kdar hayırlısıyla devamını nasip etsin minişleri sıkı sıkı tutunsun inşallah .:nazar::nazar::emir_bebek:
UMUTBİZİMOLSUN dua istemişsin canım ben buhafta pek olamıycam buralarda takip eden olursa listeyi benim için sorun olmaz ama genelde arkadaşlar beceremiyo liste işini .eğer üstlenen olursa listeyi yaparım .ALLAHIM yar ve yardımcın olsun dua edicem senin için tatlım
KARDELOŞUM sabah aradığnda uyku sersemiydim çok iyide konuşmamış olabilirim .ufaklık akşam erken uyudu biz yatasıyada uyandı bidahada uyumadı sıpa çıldırttı hem anasını hemde bzi .ayrıca anası çok ilgileniyo allah için ama onuda delirtiyo .ben hayatta görmedim böyle çocuk anlatmakla anlatılmaz yaşamak gerek şuanda annesi uyutup pazara gitti .ben dedim ona uyuyunca git değişiklik olur senin içinde çünkü kadın gerçekten çok bunalmış .ALLAHIM neverirse hayırlısını versin :53::53:inanın şu 3 günde çocukdan nefret ettim eşimde aynen bana diyoki hala çocuk istiyomusun bende dedim bu farklı bunun gibi yoktur dünyada hgaliba buarada uyandı yaa yandım ben :9:zırlıyo valla :47::47:ay yazık kadın daha yeni gitti be .
buarada BONCUĞUMUN pc bozulmuş merak etmeyin onu .dün konuştuk haber veriyim diye aramış .selamı var size .
neyse kafa gitti velet uyanınca hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun.görüşmek üzere .
:43::43::43:

Canım ya çocuk bakmnak çok zor valla birde artık bütün çocuklar böyle mızmız eşin doğru demiş eminmisin diye şaka bir yana o bile güzeldir heralde.:::)))))))))

yoksa senin oğluşun büyüyüp,aya çıktı da,ayın burnunu mu çekiyo erkan bebek misali tğçecim?
hoş geldin kuzu,özlettin kendini yavvvvvv

büyüdü valla teyzesi artık yavaştan tepiklemeye bile başladı... ben de sizi özledim yauw... taşınma telaşındayım kuzum 2 hafta sonra taşıncaz da... sen nasılsın bebem???

hoşgeldin canımbeniyimsen nasılsın :)))

iyidir canım sen nasılsın???

büyüdü valla teyzesi artık yavaştan tepiklemeye bile başladı... ben de sizi özledim yauw... taşınma telaşındayım kuzum 2 hafta sonra taşıncaz da... sen nasılsın bebem???

iyidir canım sen nasılsın???

bildiğin gibi tuğçem,bi değişiklik yok bendede,hayla çalışmalara devam işte,bu ay incir kürü uyguluyorum,belki bi dahaki aya tekrar tedaviye giderim.

Back
X