Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aleynaaaaaa,nerelerdesin kız,sende mi kayıplara karıştın ne?
eboşta yok,derincim pc ye okutmamış daha,gelemz o.
hofffffffffffffffffffff,gelin kızlar yaaaaaaaa.

burdayız tatlım.Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık.Sorduk neden yıprandık yıııprandık yıprandık:1:

iyiyiz canım,sen nasılsın?
ne yemekler bırakıyon eşine,anlat bakalım,görelim hamaratlıklarını.

ay kız sayardım emmeeeeeee hamıleler grırıyo yaa topıge canları ceker sayamam sımdı garıbıme bır ıkı haftalık yemek yaptım bugun yarında temıslıgını yapam da ole gdem

ben geldım ya kuzu yetmedımı ask olsun komtanını adamdan saymıyın desene

ne demek komutanım:72:

olar mı hiç?
seni dinleyerekten,her defasında içerken aklıma gelerekten yapıyom inciri,bugün içine havuçta attım,ama çok kötü oldu tadı,napalım bebek için bi dört gün daha katlancaz havuçlu incir e.
dört gündü değil mi?

hıc demek kardelosum derınıme dedım benım pc bozuldu:9:
bırsenım esım ıyı cok şükür cnm cok sagol sen nasılsın görüşmeyelı:16:
pelınım bende özledım cnm sızı sende nevar neyok ıyısın umarım:71:

kardelnım ne yapayım bıtanem yaaaaa bıldıgın gıbı valla sen nasıl oldun tatl krızın gectımı
boncugum yaaa bısey dıcem benım tıcker da sure hıc ılerlemıyııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:34:

hıc demek kardelosum derınıme dedım benım pc bozuldu:9:
bırsenım esım ıyı cok şükür cnm cok sagol sen nasılsın görüşmeyelı:16:
pelınım bende özledım cnm sızı sende nevar neyok ıyısın umarım:71:

boncuğum hoşgeldin özledim ne zamandır konuşamadık nasılsın eşinde iyi inşallah

ne demek komutanım:72:

olar mı hiç?
seni dinleyerekten,her defasında içerken aklıma gelerekten yapıyom inciri,bugün içine havuçta attım,ama çok kötü oldu tadı,napalım bebek için bi dört gün daha katlancaz havuçlu incir e.
dört gündü değil mi?
canım sen kesın sonuc bes gun ıc ama bak valla sonucu ılk bana dıcen heeeeeeeeeeeeee bu kadder emegım varrrrrrrrrrrrrr:33::33::33::33:

kardelnım ne yapayım bıtanem yaaaaa bıldıgın gıbı valla sen nasıl oldun tatl krızın gectımı
boncugum yaaa bısey dıcem benım tıcker da sure hıc ılerlemıyııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:34:

boşver kayram dursun zaman bebiş geldıgı zaman ılerlesın :9:ben hıc dıkkat etmedım benımkıde mı öyle acaba yrn anlarız artıkın:30:

canım sen kesın sonuc bes gun ıc ama bak valla sonucu ılk bana dıcen heeeeeeeeeeeeee bu kadder emegım varrrrrrrrrrrrrr:33::33::33::33:
kız olsun,söylerim tabikide ne dimek yaneeee
boşver kayram dursun zaman bebiş geldıgı zaman ılerlesın :9:ben hıc dıkkat etmedım benımkıde mı öyle acaba yrn anlarız artıkın:30:

bakalım,yarın benimkinide görcesssssssss

bende özledım kardelenım esım ıyı cok şükür cnm sagolasın:16:
kızlar ben kacım artık hepınıze ıyıgeceler:16:

Son düzenleme:
kızlar hepınızı opuyorum bende cıkıyorum allaha emanet olun
derınım ve ablam sızı sımdıden osledım gelın garııııııııııııııı

Back
X