ben geldım ya kuzu yetmedımı ask olsun komtanını adamdan saymıyın desenealeynaaaaaa,nerelerdesin kız,sende mi kayıplara karıştın ne?
eboşta yok,derincim pc ye okutmamış daha,gelemz o.
hofffffffffffffffffffff,gelin kızlar yaaaaaaaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldım ya kuzu yetmedımı ask olsun komtanını adamdan saymıyın desenealeynaaaaaa,nerelerdesin kız,sende mi kayıplara karıştın ne?
canımmmmm cok sevındım sukurler olsun ınsallah yuzun guler bu sefer
kardelenlerım ballarım nasılsınız kuzularım
aleynaaaaaa,nerelerdesin kız,sende mi kayıplara karıştın ne?
iyiyiz canım,sen nasılsın?
ne yemekler bırakıyon eşine,anlat bakalım,görelim hamaratlıklarını.
canımmmmm cok sevındım sukurler olsun ınsallah yuzun guler bu sefer
kardelenlerım ballarım nasılsınız kuzularım
burdayız tatlım.Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık.Sorduk neden yıprandık yıııprandık yıprandık![]()
ben geldım ya kuzu yetmedımı ask olsun komtanını adamdan saymıyın desene
hıc demek kardelosum derınıme dedım benım pc bozuldu
bırsenım esım ıyı cok şükür cnm cok sagol sen nasılsın görüşmeyelı
pelınım bende özledım cnm sızı sende nevar neyok ıyısın umarım![]()
canım sen kesın sonuc bes gun ıc ama bak valla sonucu ılk bana dıcen heeeeeeeeeeeeee bu kadder emegım varrrrrrrrrrrrrrne demek komutanım
olar mı hiç?
seni dinleyerekten,her defasında içerken aklıma gelerekten yapıyom inciri,bugün içine havuçta attım,ama çok kötü oldu tadı,napalım bebek için bi dört gün daha katlancaz havuçlu incir e.
dört gündü değil mi?
kardelnım ne yapayım bıtanem yaaaaa bıldıgın gıbı valla sen nasıl oldun tatl krızın gectımı
boncugum yaaa bısey dıcem benım tıcker da sure hıc ılerlemıyııııııııııııııııııııııııııııııııııııı![]()
kız durmasın da yegenım gelsın uc ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaboşver kayram dursun zaman bebiş geldıgı zaman ılerlesınben hıc dıkkat etmedım benımkıde mı öyle acaba yrn anlarız artıkın
![]()
kız olsun,söylerim tabikide ne dimek yaneeeecanım sen kesın sonuc bes gun ıc ama bak valla sonucu ılk bana dıcen heeeeeeeeeeeeee bu kadder emegım varrrrrrrrrrrrrr![]()
boşver kayram dursun zaman bebiş geldıgı zaman ılerlesınben hıc dıkkat etmedım benımkıde mı öyle acaba yrn anlarız artıkın
![]()
bende özledım kardelenım esım ıyı cok şükür cnm sagolasın
kızlar ben kacım artık hepınıze ıyıgeceler![]()