Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hepinize güzel birgün diliyorum benim için çok güzel değil ama :30:
öncelikle MİRANDAM hamileymiş çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla :64::64::64::64::64::64:hlaya geç kaldım ama ben çekmedende olmaz tabiki :62::62::62::62::62::62::62::62:ALLAHIM sonuna kdar hayırlısıyla devamını nasip etsin minişleri sıkı sıkı tutunsun inşallah .:nazar::nazar::emir_bebek:
UMUTBİZİMOLSUN dua istemişsin canım ben buhafta pek olamıycam buralarda takip eden olursa listeyi benim için sorun olmaz ama genelde arkadaşlar beceremiyo liste işini .eğer üstlenen olursa listeyi yaparım .ALLAHIM yar ve yardımcın olsun dua edicem senin için tatlım
KARDELOŞUM sabah aradığnda uyku sersemiydim çok iyide konuşmamış olabilirim .ufaklık akşam erken uyudu biz yatasıyada uyandı bidahada uyumadı sıpa çıldırttı hem anasını hemde bzi .ayrıca anası çok ilgileniyo allah için ama onuda delirtiyo .ben hayatta görmedim böyle çocuk anlatmakla anlatılmaz yaşamak gerek şuanda annesi uyutup pazara gitti .ben dedim ona uyuyunca git değişiklik olur senin içinde çünkü kadın gerçekten çok bunalmış .ALLAHIM neverirse hayırlısını versin :53::53:inanın şu 3 günde çocukdan nefret ettim eşimde aynen bana diyoki hala çocuk istiyomusun bende dedim bu farklı bunun gibi yoktur dünyada hgaliba buarada uyandı yaa yandım ben :9:zırlıyo valla :47::47:ay yazık kadın daha yeni gitti be .
buarada BONCUĞUMUN pc bozulmuş merak etmeyin onu .dün konuştuk haber veriyim diye aramış .selamı var size .
neyse kafa gitti velet uyanınca hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun.görüşmek üzere .
:43::43::43:

canım tesekkur ederım cuma gunu vakı ben o duayı yazarım burdakı arkadaslarda paylasıp amın derlerse ne mutlu bana:)) allah razı olsun cnm umarıım ku kez olur

anladım canım inşallah tedaviye gerek kalmadan olur bu ay canım... incir kürü baya faydalıymış....
inşallah canım,bakalım,hayırlısıyla olsun inşallah bu ay,ama olmasada artık üzülmicem,tabi belirli bi zamana kadar tutabilirim bu sözümü
kıslar slm yumurtalarım çatlamamıs cok sukur kendılığınden
merkese gıttım öğrendım öğlen ancak yazabılıorum sıze

bizde seni merak ettiydik doğrusu,sevindim bu duruma,ama keşke yarında kontrol etseler.

kıslar slm yumurtalarım çatlamamıs cok sukur kendılığınden
merkese gıttım öğrendım öğlen ancak yazabılıorum sıze

şükür tatlım allah yardımcın olsun inşşşş güzel haberler vermeye devam edersin
sonunda da bebeğine kavuşursun inşşşşşşşşşş
bizde sevincine ortak oluruz
peki transfer ne zaman aşılama mı tüp mü

inşallah canım,bakalım,hayırlısıyla olsun inşallah bu ay,ama olmasada artık üzülmicem,tabi belirli bi zamana kadar tutabilirim bu sözümü

bizde seni merak ettiydik doğrusu,sevindim bu duruma,ama keşke yarında kontrol etseler.

inşallah olur kardeloşum... inşallah bu ay hepinizin olur tüm kalbimle dua ediyorum bunun için her gece...

canım ben kendı evımde değilim yaa yegenler okuo onlar uyumadan gıremıorum:)))))
aslında bırasdan çatlama iğnesı yapıcaz yarın progeseron bakılsa cok sağlıklı olurmukı
saol cnm merak etmıssınız
şükür tatlım allah yardımcın olsun inşşşş güzel haberler vermeye devam edersin
sonunda da bebeğine kavuşursun inşşşşşşşşşş
bizde sevincine ortak oluruz
peki transfer ne zaman aşılama mı tüp mü

canım tup bebek 2. tedavım ıptal edılenle 3.oluo
yumurtalar pazartesı toplanıo transferde perşembe yada c.tesı
embriyoların durumuna gore olacak cnm
ınsaallah cnm hepımız ıcın ol desın rabbım

meraba arkadaslar ben pazartesı asılama yapyım bugun altıncı gunum bıraz karnım agırıyr aranızda benım gıbı olan varmı acaba

# kraliceee
# cucugum
# tugcal
# kardelen5233
# hasretim_baby
# umutbizimolsun
# kayraam

maşalllahh amma kalabalığız amma kimseden sessssss çıkmıo kızlar uykunuzmu geldi

kız,kürü yapan benim anacımmmmm:82:
ayy hasretımsın sormuss da ona cvp verım dedım bayan cok bılmıs olarak
dokorum dıo sen yakında tup bebek de yaparsın:)))))
sağol canım ben bu ay yaptım soğan kürünü 12 gün önce bitti incirkürünü nezaman yapmalıyım

canımm hangısı bırbırınden once haırlaymadım ama saracoğlunun sıesıne bı bak ıstersen onun kurlerı bunlar:)))

canım ben kendı evımde değilim yaa yegenler okuo onlar uyumadan gıremıorum:)))))
aslında bırasdan çatlama iğnesı yapıcaz yarın progeseron bakılsa cok sağlıklı olurmukı
saol cnm merak etmıssınız

canım tup bebek 2. tedavım ıptal edılenle 3.oluo
yumurtalar pazartesı toplanıo transferde perşembe yada c.tesı
embriyoların durumuna gore olacak cnm
ınsaallah cnm hepımız ıcın ol desın rabbım

anladım cnm rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşşş gönlündekini hayırlısıyla nasip eder cnm

ayy hasretımsın sormuss da ona cvp verım dedım bayan cok bılmıs olarak
dokorum dıo sen yakında tup bebek de yaparsın:)))))

canımm hangısı bırbırınden once haırlaymadım ama saracoğlunun sıesıne bı bak ıstersen onun kurlerı bunlar:)))

canım,tanışalım,bende namı diğer prof,senden bi farkım yok,farketmez yani.:9::9::9:

aleynaaaaaa,nerelerdesin kız,sende mi kayıplara karıştın ne?
eboşta yok,derincim pc ye okutmamış daha,gelemz o.
hofffffffffffffffffffff,gelin kızlar yaaaaaaaa.

Back
X