Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

he bu arada kıslarr alıntılar gene bozuk çıkıyo yaa..dikkat edelim lütfen..yazılar karışıyo böyle...öptüm hepinizi...
sen nerdesin yaaaaa,gel artık.:4:
ebroş gelmiş ama,bugünde ben yoktum,bizim elenktrikler kesildi:9:güldüğüm şey başka,gerçekten kesildi ama.
kardeloş napıyon nasılsın

napim canım,akşam site göçtü galiba,çıkıyom diyemedim.

ebroş gelmiş ama,bugünde ben yoktum,bizim elenktrikler kesildi:9:güldüğüm şey başka,gerçekten kesildi ama.

evet site çökünce bende kalakaldım baktım açılacağı yok bende yattım uyudum sabah erken hast gittim öğlen ta 3 te geldim yoruldum

nasılmış emre miz?

şimdilik iyi canım başka hast gittim dr baktı ultrasonda en sonunda oğluşun olcak dedi kanama alanı hala varmış 2. basamak büyük ultrasona yolladı ayrıntılı baktılar iyiymiş herşeyi güzel dedi hayırlısıyla sağlıklıca gelseydi darısı başınıza canım

şimdilik iyi canım başka hast gittim dr baktı ultrasonda en sonunda oğluşun olcak dedi kanama alanı hala varmış 2. basamak büyük ultrasona yolladı ayrıntılı baktılar iyiymiş herşeyi güzel dedi hayırlısıyla sağlıklıca gelseydi darısı başınıza canım

amin amin,inşallah hepimize olur darısı.:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bugün midemde gaz şikayetiyle acile gittim gebelik testi yapıldı idrarla negatif çıktı yine yaaa :((( ve halen regl olamadım :((( acaba 2 hafta önceki 4 gün süren pembe lekelenme regl miydi :(/(((

kızlar bugün midemde gaz şikayetiyle acile gittim gebelik testi yapıldı idrarla negatif çıktı yine yaaa :((( ve halen regl olamadım :((( acaba 2 hafta önceki 4 gün süren pembe lekelenme regl miydi :(/(((

hasret,her gebelik israrda çıkmazmış ve muhtemelen sen hamilsein,git bi kan testi yaptır nerde yaptırabiliyosan,böyle olmasss,yada bi kadın doğumcuya muayene ol,rahmin kalınlığından o anlar durumu zaten.

hasret,her gebelik israrda çıkmazmış ve muhtemelen sen hamilsein,git bi kan testi yaptır nerde yaptırabiliyosan,böyle olmasss,yada bi kadın doğumcuya muayene ol,rahmin kalınlığından o anlar durumu zaten.

canım zaten randevu aldım yarın gitcem ya ama mmoralim çok bozuldu ya bide sorması ayıp ama idrar rengim çok açık nerdeyse su renginde hiç böyle olmamıştı :(((

canım zaten randevu aldım yarın gitcem ya ama mmoralim çok bozuldu ya bide sorması ayıp ama idrar rengim çok açık nerdeyse su renginde hiç böyle olmamıştı :(((

onu bilemicem,ama diğer belirtiler tutuyo,zaten öyle rahatsız edici boyutta olmaz batmalar ve kramplar,seni hepten umutlandırmış olmimde.

umutbizim olsun naptı acaba,haberi olan var mı?
inşallah güzelce yapılmıştır transferi.
kayramda muayenesi olmuş,rahat rahat tatilini yapıyodur inşallah.
boncukum,sanada geçmiş olsun canım.

onu bilemicem,ama diğer belirtiler tutuyo,zaten öyle rahatsız edici boyutta olmaz batmalar ve kramplar,seni hepten umutlandırmış olmimde.

canım kramplar dalgalanma şeklinde oluyo iğnelenme çok nadir oluo günde belki bir defe 2 defa bilmiyorum ya :((( inşallah hamileyimdir inşallah hepimiz muradımıza ereriz :((( kan testi hemen çıkıomu idrar gibi çünkü yarın öğleden sonraya alabildim randevuyu

ben okudum abla yazdım.allah kabul etsin inşallah arkadaşımızın transferi olumlu sonuçlansın müjdeyle gelsin.
saol canım ağzına sağlık ALLAHIM kabul etsin
sen olmayınca kimseler kalmıyo burda gel artık özledik

duadan bende okumak isterim 20 tane okurum haberin olsun inşallah iyi gecer bebişne kav uşurrrr
canım istenmeyen nedenlerden uzak kaldım nasipse burdayım artık
tamam sanada 20 tane yazıyorum
ayrıca başınsaolsun ben yeni gördüm allah sabır versin
yazdıklarınızı okudum ama yazmaya fırsantım olmadı tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın sağolun yanımda olduğunuz için pek gelemem bugün k.i.b a.e.o bende sonra gelenlere slm olsun byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hayırdır canım niye bukadar keyifsizsin önemli bişey yok inşallah
herneyse çabucak geçer umarım
geçmiş olsun canım:14:

sağol canımn bizde senş cok özlemiştik misafrlerin gitmiş gözün aydın:34:amiin canim,ben takmak istemiyorum.ama konusulanlari duyunca acaba mi diyorum hep iste:5::5::5:allah yardimcimiz olsun:29:

evet garibiim

kıslar bugun emar cektrdim cektirmeden önce hcg yaptırdım sonuz nenegatif hamile değilim bu ayda yani :43::43::43::43:

emarımıda çekildim cuma alıcam pazartesi doktora gösteririm

ebrarcım duayı okudugumda yazarım canım görüşürüz kıslarr

canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar bitanem
evet gözümaydı gerçektende çok yorulmuştum :1:
ben okudum canım eklersin
saol canım ağzına sağlık
beni ekle okurum
saol sevtunum ağzına sağlık kuzum nirdesin bakem sen
UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................80
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
SELİNA.........................20bitti
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13

cok gecmiş olsun canım valla salgın var dikkat et kendine....

canım benim cok sagol zaten kafamı dinlemek icin geldim anneme inş güzel haberide burda alırım hayırlsı olsun...amin inş kardelencim...

canım üzülme lütfen inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla:70:

boncugum sende benim gibi olmuşsun canım bende cok agır gecirmiştim cok gecmiş olsun allah şifa versin:54:

bizde seni özledik bitanem bu arada bende annemdeyim ebrarım fazla giremeyebilirim seni cok öpüyorum kendine iyi bak...

[canım üzülme bidaki aya gelir bebişin inş bu arada emarında güzel cıkar inş...
peloşum demek annendesin ohh negüzel bol bol hasret gider çok öpüyorum bitanem ayrıca bende çok özledim canım
he bu arada kıslarr alıntılar gene bozuk çıkıyo yaa..dikkat edelim lütfen..yazılar karışıyo böyle...öptüm hepinizi...
derinim canım arkideşim annem iyi şükürler olsun baya kötü oldu ama şimdi iyi
demek gelmedi senin kırmızılarda hayırlısı bitanem testte yapmışsın inşallah gelmesin bidahaki testte çift çizgi gör bitanem
ayrıca sana katılıyom kanka lütfen dikkat edelim alıntılara sonra uğraştırıyo
bide cano çabuk dön özledim :43::43:
ben geldim ama kimsecikler yokkkk:59::59::59::59::59::59::59::59::59:neyse bende cikayimmm..hepinize iyi geceler:80::80::80::80::80::80:
garibim döndüm kuzum burdayım artıkın inşallah
tamam canım çok saol okuyunca bildirirsin :38:

:60::60::60::81::81:
oyy yesin teyzesi onu hep iyi olun birsenim
allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
canım sen soğan kürü yapmıştın sanırsam bu düzensizliğin ondan olabilir
inşallah hamilesindir ama olsa testte çıkardı gibi geliyo
ohoooooo,geçmişi sonra oku,gel buraya:4:
bak giderim,üzülürsünnnn:35:

:21::21::21:
ben yetişirim merak etme

Back
X