Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrr nasılsınız

kız,nerelerdesin sen,bide millete diyon bişey yazmamışınız diye,sankim sen gelip yazdın mı?
cevap ver bakim,dr a gittin mi,bitti mi d.kontrol,son durumun ne?
çabık çabık.
bu arada sana msn den bişeler yazdım,görmedinde mi cevap vermiyon,yoksam engelledin mi kız beni?:20::20::20:

evet ya bende tıkladımda açılmadı nedirki oo
buarada kardelenim gelmemiş hiç bugün onuda özledim ya gelseydi keşkede azcık muhabbet etseydik

kız,nerelerdesin sen,bide millete diyon bişey yazmamışınız diye,sankim sen gelip yazdın mı?
cevap ver bakim,dr a gittin mi,bitti mi d.kontrol,son durumun ne?
çabık çabık.
bu arada sana msn den bişeler yazdım,görmedinde mi cevap vermiyon,yoksam engelledin mi kız beni?:20::20::20:

ay heyecan yaptım kıııı hemen cvaplıyom dr gitmedim,hapım yarın son,son durum adet olmayı bekliyom İNŞALLAH cok bekletmez beni

mesenede ben seni hiç görmüyom ki hatta sana bugün yazıcaktım ki bana diyet listeni meil olarak at diye

bana bişe gelmedi kız ne yazdın merak ettim bak şimdi

sen napıyon iyimisin gezdin geldin :1:ohhhhhh biz dahale evdeyizzzzzzz:1:

ay heyecan yaptım kıııı hemen cvaplıyom dr gitmedim,hapım yarın son,son durum adet olmayı bekliyom İNŞALLAH cok bekletmez beni

mesenede ben seni hiç görmüyom ki hatta sana bugün yazıcaktım ki bana diyet listeni meil olarak at diye

bana bişe gelmedi kız ne yazdın merak ettim bak şimdi

sen napıyon iyimisin gezdin geldin :1:ohhhhhh biz dahale evdeyizzzzzzz:1:

yok yok,inanmıyom ben,sende bişeyler var,evde dursan arada bizede uğrardın,anlat bakim,nidern eskisi gibi gelmessin,ne iş görürsün evde?
hiççç öyle,naptınm,ne ettin,son durumun ne falan diye,haber babından yazdıydım.

yok yok,inanmıyom ben,sende bişeyler var,evde dursan arada bizede uğrardın,anlat bakim,nidern eskisi gibi gelmessin,ne iş görürsün evde?
hiççç öyle,naptınm,ne ettin,son durumun ne falan diye,haber babından yazdıydım.

kız evdeyim nere gidim ev kuşu oldum bu sogukta büyük temizlik yaptım onu bitirdim

şimdide adet olmayı bekliyom

hımmm sagol canım beni düşündüyün için

sen napıyon

Son düzenleme:
bende tıkladım acılmadı bak onuda merak ettim ,

ugurboncugunu gördüm altta yazmadan gitti neden ki yaaaaaa:14:
canım boncuğum msnden yazdı çok hastaymış topice yazamadım duramıycam dedi kusura bakmasınlar dedi .
olsun mesenedeseniz yetişemiyo insan

abla bana bitti yazabilirsin ben yarın okurum

yok msnyle alakalı değil kuzum benim pc çok yavaş msnde sorun yok ama sayfa açılmıyo kkya girince format gerekde
tamam listeyi öne çekince yazarım saol kuzum

selamm kızlarrrrr

ebrar ablacım ben duayı okudum Allah kabul eder inşallahh :))
ALLAH kabul etsin hasret
canım boncuğum msnden yazdı çok hastaymış topice yazamadım duramıycam dedi kusura bakmasınlar dedi .

yok msnyle alakalı değil kuzum benim pc çok yavaş msnde sorun yok ama sayfa açılmıyo kkya girince format gerekde
tamam listeyi öne çekince yazarım saol kuzum

gecmiş olsun boncuga salgın var

tamam abla dur ben alıyım şimdi listeyi

Son düzenleme:
UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................80
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20
ELİXSİR.......................20
SEVTUN.......................20
GARİP..........................20
SELİNA.........................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13

HANIMLAR ben kendime fazla yazdım listeyi görüp dua almak isteyen bana bildirsin herkesi yazamadım ulaşabilirmiyiz düşüncesiyle ama görenler ve okumak isteyen bana bildirsin kendimden düşerim

:49::49::49::49::49:

ALLAH kabul etsin hasret

gecmiş olsun boncuga salgın var

tamam abla dur ben alıyım şimdi listeyi
iyidir canım yaaa,kararsızım tekrar tedavi olmak vede olmamak arasında,inşallah bu ay incir kürünün meyvelerini görürüğmde,hiççç düşünmem artık böyle şeyler.

Back
X