bide hayırlı haberlerle geliyormuşsun ohhh ne güzel hepinize benden çayy o zaman pastalarda yaparım size hamaratımdır sevtunum bilir![]()
inşallah canım:)))))) sen pastalaraı yap ben çay yaparım :))) kolaycıyımdır bendeee :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide hayırlı haberlerle geliyormuşsun ohhh ne güzel hepinize benden çayy o zaman pastalarda yaparım size hamaratımdır sevtunum bilir![]()
iyiyim canım sgl inşallah kan sonucun güzel çıkar bebiş gelir
kız kardelenbhr aşkolsun ya kardeloş oğluşuma ticker bile yaptı
iyiyim canım sgl inşallah kan sonucun güzel çıkar bebiş gelir
inşallah canım :))) idrar testlerim negatif çıktı artık son umudum umarım hayırlı ve sevindirici bi haber alırım :))))
ben de 27 . bak bi arkadaş vardı umutları tükenmişti nerdeyse ilk tüp bebek olmadı ama şimdio kadar sevindim ki allahım verdi çok şükür. inşallah bizlere de verir umutsuz olma sakın dualarını eksik etme etmeyelim birbirimizden inşallah bizim de bebişlerimiz olur
![]()
inşallah pozitiftir canım
inşallah canım:)))))) sen pastalaraı yap ben çay yaparım :))) kolaycıyımdır bendeee :))))
sanki bu topİkteeehavası varrrrrrrrrrr
![]()
canım benim pardon uzun zamandır girmiyorum ya çok kötü griptim dikkat etmemişim kusura bakma
sen güzel haberlerle gelde hepsini ben yaparım![]()
sağolll canımmm benimmm çok datlısınnn :)))))
geceleri bal kavanozuna batıp çıkıyorum undandır ehu ehu![]()
yok canım önemli değil senhamiş kal bende bakmıycam inşallah biran önce kalırsıncanım benim pardon uzun zamandır girmiyorum ya çok kötü griptim dikkat etmemişim kusura bakma
çok şükür canımnasılsın canımmm![]()
![]()
![]()
allah canını almasın kız seninben bugun çok neşeliyimmm kesin yarın ağlıcamm![]()
ben bugun çok neşeliyimmm kesin yarın ağlıcamm![]()
yok canım önemli değil senhamiş kal bende bakmıycam inşallah biran önce kalırsın